homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 februari 2020
Werkgroep Ons NAC Update #3


Het is vrijdag, 16.00 uur. Dat betekent een update vanuit `Ons NAC`. De onderstaande bijdrage van de werkgroep zegt voldoende waarover het zal gaan:


In de afgelopen twee weken heeft Ons NAC de huidige (bestuurlijke) situatie bij NAC geschetst. Ook hebben ze mogelijke veranderingen in die situatie geschetst door mogelijke kopers, zoals een “rijke Rus” of Manchester City, of juist door supporters zelf.

In het tweede deel werd duidelijk dat de werkgroep richting supportersparticipatie wil gaan en welke mogelijkheden er zijn. Het gaf genoeg stof tot discussies en nadenken. Nadat Ons NAC in de podcast van B-side Rats (een tikkie naar het zuiden) een grote tip van de sluier op heeft gelicht staat het uitgebreide verhaal nu online in het derde en laatste deel van “de visie van Ons NAC”: het eigenlijke idee. Je kan het lezen op de website van www.onsnac.nl of door naar www.onsnac.nl/deel-3-ons-idee te gaan.


Bron : De Rat, Ons NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 7 februari 2020 om 21:04u

Dus van Aalst, Burema en van Weelde hebben gezegd dat EUR 2.5 miljoen voldoende is voor 51% van het nieuwe aandelenkapitaal nadat ze eerder biedingen van EUR 8, 5.5 en 4 miljoen hebben afgewezen ? Wie houdt wie hier eigenlijk voor de gek ?

De waardering van de aandelen moet door 2 onafhankelijke partijen (bijv EY, PwC) worden vastgesteld en dan met een korting worden verkocht bij niet promoveren. Zo gaat het overal in de markt. Al het andere is kul en tijdsverspilling.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 10:27u

"Er is bereidheid (bij een deel) om te verkopen wanneer de voorwaarden goed zijn. Daarbij spelen een redelijke financiële vergoeding en een stabiliteit voor NAC een belangrijke rol."

Waarom deze onderdanigheid, deze kruiperigheid ? Dit zijn nietszeggende woorden. Loos gelul mensen. Doe een bod en zie vervolgens die grimas op hun gezichten.

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 11:02u

Helaas leidt deze strohalm tot de conclusie dat het draagvlak onder supporters te laag is om een haalbaar traject aan te gaan.
Enige kans van slagen is als de club nog verder afbrokkelt en de aandeelhouders zelf het schip willen verlaten. Dus in de ijskast met dit stuk, waar nodig aanpassen of aanscherpen en wachten tot het moment daar is.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 12:33u

Dit is ook geen werkbaar idee. Het kan meteen de prullenbak in. Veel te complex.

NAC moet een socios club worden met een gekozen president vanuit de sociosvergadering. De president stelt zijn team samen en gaat vol vuur en motivatie aan de slag. Hij wordt gecontroleerd door 3 onafhankelijke mensen eveneens gekozen uit de sociosvergadering, zeg maar een soort uitgebreide kascomissie zonder al teveel poespas. One man one vote, eventueel een uitzondering voor sponsoren vanaf een ton.

Zoiets moet het zijn, niet dit moeilijke verhaal en bukken voor de bestaande bezitters. Bah !!

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 13:08u

Deze anonieme werkgroep heeft zijn huiswerk gewoon ontzettend slecht gedaan. Je zou bijna zeggen dat dit initiatief bewust zo matig opgezet is om de huidige bezitters in de kaart te spelen en hun het argument in handen te geven als zij straks de tent aan een wildvreemde hebben verkocht: de supportertjes wilden niet.

Wie zijn de supporters ? Die troep die Goetzee heeft binnengehaald ? Die meuk die op sites als BSR medesupporters aanvalt, bedreigt, liegt en scheldt ? Die lui die sfeerverziekende monologen houden en medefans beledigen onder goedachten van de laffe webmastertjes die hopen op een baantje bij nac.nl ? Die gastjes die tijdens de wedstrijd stil zwijgen, geroezemoes maximaal ?

Een SCC kaart geeft recht op 1 stem. De prijs van de SCC gaat daarom met EUR 50 omhoog. Dat kan makkelijk, maar het moet ook. Iemand moet namelijk bieten voor de puinhopen van 6 jaar van Aalst en co. Zelf willen zij dat niet, dus moet een ander bijbetalen, dat is hun redenering. Bovendien willen zij aangesproken worden met Redders van NAC, en niet gezien worden als minimalistische begrafenisondernemers.

Beu

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 13:47u

Dit schoolopstel van havo 4 niveau is lachwekkend. Bomvol aannames en waar komt de illusie vandaan dat er 5000 supporters de poeplap trekken voor dit zooitje. 50 maximaal.

Hopelijk hebben de initiatiefnemers een paar leuke avonden gehad, want het resultaat blijft gegarandeerd uit. Eigenlijk verzwakt het de positie van de supporters alleen maar.

Er is geen oplossing zolang de grote drie niet capituleren. Tot die tijd kunnen we hooguit blijven schreeuwen dat ze eens capabele gasten aan moeten instellen in plaats van peppi en kokki.

steef

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 15:27u

Het socios idee van Hans Deelen hierboven is de eerste keer in hele lange tijd dat hij een constructief idee lanceert.
Dat zou inderdaad beter werken dan wat ik toe nu toe allemaal lees.

von F

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020 om 20:00u

De vraag van Harry b.d. wie hier namens `de supporters` spreekt is wel legitiem.

n@©

Geplaatst: zondag 9 februari 2020 om 14:11u

5.000 x € 500,- voor de helft van de aandelen. En dan? Dan begint het pas. Er is een veelvoud aan dit bedrag nodig, om NAC terug te brengen naar de middenmoot van de ere. Moeten de fans dat ook gaan lappen?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ohout

Geplaatst: zaterdag 8 februari 2020om 22:25u

@ Harry b.d. ik denk dat een groot deel van je ideeën goed gebruik kunnen worden binnen het plan. Ben dan ook is bereid te mailen en in in contact te komen. Ik ben benieuwd of je naast afzeiken van ook eens verantwoordelijkheid neemt. Daarnaast zeg je tal van dingen die compleet nergens op slaan, ook over de mensen die erachter zitten. Het is een hoop opgekropte frustratie. Ik denk dat je een bijdrage kunt leveren, maar eerlijk gezegt denk ik dat dit niet gaat gebeuren. Het is een keus. Of men neemt je serieus of het is vooral grappig om al je commentaar te lezen.

Het is jammerlijk on te zien dat heel veel geschikte mensen met de juiste kennis van zaken niks anders doen dan zaken afbreken. De basis van dit plan is werkbaar en moet worden doorgezet.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven