homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 februari 2020
Witte Rook: Peter Hyballa nieuwe trainer van NAC


Het hing al een hele poos in de lucht en de verwachting was al dat het direct na het weekend wereldkundig gemaakt zou gaan worden. De spelers zijn vanmiddag ingelicht over het feit dat Peter Hyballa vanaf morgen de training zal gaan leiden. Afgelopen weekend zijn de laatste plooien gladgestreken en is een contract voor anderhalf seizoen overeengekomen.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 16:42u

Rhinestone cowboy.

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 16:55u

Vreven light wordt ie genoemd. Ik ben benieuwd of deze trainer, net als Vreven, kan leveren anders voorzie ik wederom een voortijdig einde van een dienstverband.

Succes uiteraard toegewenst.

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 16:58u

Ík ben héééél benieuwd.

Vooral of hij mans genoeg is zijn eigen lijn te bepalen en die vast te houden, zo nodig tegen de stroom van De Grote Drie en trekpoppen in.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 17:14u

Portugeesch - hij kan alleen overleven als hij gehoorzaam is aan zijn bazen. Dus niks tegendraadsheid of bourgondisch gedrag, dan ligt hij er nog voor het zomerreces uit. Waarom heeft dit overigens allemaal zo lang geduurd ?

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 17:22u

Krijgen alle speulers nu het boekje Trainer, wann spielen wir ? Met het hilarische hoofdstuk "Balhalten".

naxioma

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 17:38u

Hyballah past goed bij een club als NAC. Benieuwd of hij wel zijn termijn gaat volmaken. Waarschijnlijk niet. NAC wordt zo slecht en opportunistisch geleid dat wanneer er onrust ontstaat, er weer mensen worden ontslagen. Ook Hyballah moet het doen met een selectie die slecht en onevenwichtig is samengesteld. Hoe goed Hyballah of een andere trainer ook is, de kans is levensgroot dat resultaten achterblijven bij de altijd hooggespannen verwachtingen in Breda. Ik gun Hyballah bij NAC het allerbeste, maar meer nog gun ik NAC een nieuwe eigenaar die de club met voetbalkennis en gerichte investeringen terugbrengt naar waar ze thuishoort: de eredivisie.

naxioma

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 17:38u

Hyballah past goed bij een club als NAC. Benieuwd of hij wel zijn termijn gaat volmaken. Waarschijnlijk niet. NAC wordt zo slecht en opportunistisch geleid dat wanneer er onrust ontstaat, er weer mensen worden ontslagen. Ook Hyballah moet het doen met een selectie die slecht en onevenwichtig is samengesteld. Hoe goed Hyballah of een andere trainer ook is, de kans is levensgroot dat resultaten achterblijven bij de altijd hooggespannen verwachtingen in Breda. Ik gun Hyballah bij NAC het allerbeste, maar meer nog gun ik NAC een nieuwe eigenaar die de club met voetbalkennis en gerichte investeringen terugbrengt naar waar ze thuishoort: de eredivisie.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 17:40u

Peter, hol mal den Wagen.

Mieshoop

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 18:41u

Prima om met Hyballa, of Hoeballa zoals de kenners zijn naam uitspreken, in zee te gaan.
Des te opvallender is de degradatie van De Nieuwe Kroonprins Willem Weijs. Zijn spelopvatting leverde weliswaar nauwelijks punten op, de gedachte erachter bevalt me wel. Geef zo`n Weijs een voorbereiding en het loopt.

Hopelijk voelt hij het niet als degradatie en blijft hij de club trouw.

Optimist

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 19:01u

"Zonder jullie zijn we niks"
Hopelijk krijgt hij alle supporters achter NAC.
Insha Hyballah.

Bommelke

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 21:31u

Ach ja, het enige wat je kunt proberen te bereiken is een soort van effect dat het een eenheid wordt en de ploeg weet te pieken bij aanvang van de play-offs. Net zoiets als bij RKC vorig jaar. Met wat dosis geluk kun je dan promoveren, maar dan ga je je direct afvragen wat we in de ere te zoeken hebben. Of komt dan opeens vanzelf goed? De kans is veel groter dat we in de KKD blijven en dan zal het gemor tegen deze trainer ergens in oktober ook weer beginnen als we weer op plek 6 of 7 staan, hetgeen met deze selectie het maximaal haalbare is.

Swieber

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 22:00u

Kan geen echt oordeel over deze trainer hebben, maar wat ik van NEC destijds gezien heb is gewoon een bevlogen trainer die de inzet van zijn spelers eist. Gaat met deze selectie echt niet in een keer een stijgende lijn inzetten. Zie ik meer als iemand die (als de 3 het toelaten) een selectie van (kunst)graseters voor t volgende seizoen gaat samenstellen. Dat is wat je nodig hebt in de kkd. Dit seizoen gaat t gewoon uitzingen worden met onze tikkie takkie lichtgewichten. Volgend seizoen doorselecteren maar wel met de ingespeelde verdediging van dit seizoen (zien te houden dus), een stormram Verschueren, een SvH als groeibriljant met een bliksemafleider in de voorhoede en paar NL jongelingen zoals Schouten en vdGaag die alleen maar beter kunnen worden en zodoende waarde opbouwen.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 22:06u

Kein Gelül, gewohn Fussballen!
Om maar eens een klassieker uit de kast te halen.
Hyballa is de eerste trainer waarvan ik absoluut geen enkele verwachting heb. Hij heeft een contract voor anderhalf jaar, waarbij hij zo goed als zeker niet afgerekend zal worden op het feit dat we dit jaar nog niet zullen promoveren.
De bevestiging van het tussenjaar dus, ik had toch gelijk.
Hij heeft ook willens en wetens ja gezegd tegen een gemankeerde selectie, waarbij hij zelf te laat kwam om er tijdens het winterreces nog wat aan te kunnen doen, door gerichte versterkingen te (laten) halen.
Maar hij ziet er waarschijnlijk wel een uitdaging in om met deze beperkte middelen een uitgebalanceerd elftal te gaan bouwen. Die verwachting had ik aan het begin van het seizoen van Ruud Brood. Maar hij slaagde er niet in. En mocht dus inrukken. Jammer, want Brood is echt geen slechte trainer. Dat is dus de reden waarom ik bij Hyballa geen verwachtingen heb.
Hyballa komt bovendien tussen twee vuren te zitten. Enerzijds de directie, die deze keer wel wil slagen, niet alleen naar hun opdrachtgevers, maar ook voor de hondstrouwe aanhang. Zowel dun Tomme als de Fries zien hun lot gekoppeld aan het welslagen van Hyballa. Anderzijds de geldverschaffers die het liefst met zo weinig mogelijke investeringen een zo hoog mogelijk resultaat willen boeken.
Ik vraag me af of Hyballa over dit soort aspecten heeft nagedacht. Of dat hij alleen maar als een jonge hond enthousiast de velden van Zunderello op wil rennen om onze jongens onder zijn hoede te nemen.
Ik wens hem veel succes.

n@©

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 22:47u

Ken je klassiekers:
kein geloel, fußball spielen

Welke trainer ook op dit moment in zou stappen, heeft of bizar veel geloof in zichzelf, of een heel groot hart voor

WW

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 22:55u

Op 31 december 2019 stonden we onder Brood 3 punten achter een directe promotieplaats.

Op 31 januari 2020 staan we op 10 punten achter een directe promotieplaats.

Je mag m.i. in alle redelijkheid echter verwachten dat wanneer het kwade genius ontslagen wordt, het beter zal gaan.

We zullen vanzelf zien waar we op 1 mei 2020 staan. Als dat op minder dan 3 punten van een promotieplaats is, was het ontslag van Brood zinvol.

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 23:21u

n@C > Ik heb die variant uit de albums van FC Knudde. Ook klassiekers!

WW > Curieuze gedachtengang. Dus als Hyballa tegen mijn verwachting in meer dan zeven punten in loopt op Volendam en De Graafschap, dan mag hij blijven? Want ontslag van Brood was terecht?
Als hij die zeven punten niet inhaalt, moet hij dan ontslagen worden en Brood opnieuw aangesteld, want onterecht ontslagen?
Hyballa werd bij FC Dac ontslagen omdat hij het goed deed. De voorzitter wilde zijn contract verlengen, de trainer twijfelde (of kreeg niet de toezegging voor gewenste versterkingen) en werd daarom ontslagen. Het was dus niet omdat de selectie niet met hem overweg kon, of omdat de directie niet met hem overweg kon. Die beide randvoorwaarden golden wel voor Brood bij NAC.
Hyballa begint (in elk geval voor mij) gewoon op 0 (nul). Geen vooroordelen van mijn kant, niet vanwege zijn afkomst, niet vanwege zijn vermeende ADHD, niet vanwege het feit dat hij een kleine Louis van Gaal is.
Ik zat stiekem wel te hopen op John Lammers, dan mag iedereen weten, maar ik heb vrede met de keuze voor Hyballa.

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 4 februari 2020 om 1:03u

De spelers maken nog altijd de trainer. Maar deze selectie bestaat voornamelijk uit zieke, zwakke en misselijke types die het helemaal niet op kunnen brengen om een serie neer te zetten. De uitzonderingen zijn Hecke, Olij en Ivan Ilic. Riera dan als twijfelgeval. De rest gaat om toerbeurten door de ondergrens. Daar kan geen trainer wat aan doen. Dijkhuizen, volgens velen toendertijd de verademingstrainer, begon met een 3punter tegen TOP Oss en eindigde met een volgens zijn zeggen "mensonterend" ontslag. Hyballa, die mafklapper, mag ook beginnen tegen Oss. In Duitsland heeft hij een goede reputatie, maar wat er zo duurzaam is aan een kruising tussen Vreven en Maaskantje valt nog te bezien.

Lugano, laatste sigaar.

Gerrie de B.

Geplaatst: dinsdag 4 februari 2020 om 7:30u

Praag, zwaar Nederlands weer, eerste koffie,

Ik ben zeer benieuwd naar wat Hyballa voor NAC kan betekenen. Blijft Weijs assistent? Hoe gaat deze samenwerking? Wat Mieshoop al aanhaalt, ik ben ook verrast door de aanpak van Weijs en zie daar wel Brood in... Zou zo`n Hyballa hier mee door willen of gooit hij alles weer compleet om waardoor we weer wat wedstrijden gaan aanmodderen vanwege het nieuwe systeem? Wie gaat het zeggen. Vooralsnog krijgt Hyballa van mij alle krediet en kijk ik uit naar wat meer energie langs de zijlijn.

NAC do toho!

harry b.d.

Geplaatst: dinsdag 4 februari 2020 om 10:31u

Lugano via Nassa, 16 graden,

Zijn er al mensen die "de hand van Hyballa" herkennen op de eerste trainingsdag ? Zoals zij ooit na 2 dagen trainingskamp in Mierlo de hand van Lok al zagen ? Om vervolgens meteen maar los te gaan op medesupporters en die te betichten van van alles en nog wat. Zoals men dat zo graag ziet op de parallelsite ?

Hyballa kookt ook maar met water. Hij zal een paar kleine wijzigingen doorvoeren die de ongediplomeerde trainer had nagelaten, maar voor de rest is het de selectie die bepaalt waar we zullen eindigen. Het forum is overigens weer briljant getimed. Zij zullen na de overwinning op het armoedige Oss grijnzend hun nieuwe trainer voorstellen en hem de kastanjes uit het vuur laten halen. Hyballa als bliksemafleider van hun falen. De mensen zullen niet meer over Brood beginnen, laat staan over hun leugens over de 10K+ SCC opbrengsten en de volledig mislukte transferperiode van januari. Peter zal bij de uitgang zijn boekjes signeren en na afloop in de frisse buitenlucht zullen ze tevreden tegen elkaar zeggen "ik heb toch veel goeds gehoord vsnavond". Dan komt 3 dagen later dan de dreun bij de volgende uitwedstrijd en is alles "opeens" anders.

Bon, bd gaat zo een presentatie in en zal zelf ook nog wat roepen, in het Italiaans uiteraard. Daarna de rijke lunch aan het lago. Arrivederci.

BarleDuc

Geplaatst: dinsdag 4 februari 2020 om 10:59u

Fußball ist Krieg! Bijzondere kerel. Denk eerlijk gezegd dat Vreven langs de lijn nog normaler doet dan hij. Belangrijkste is dat de spelers hem serieus nemen. Dan interesseert het me verder niet wat de rest van de wereld er van vind.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

MAttie

Geplaatst: maandag 3 februari 2020om 17:51u

Heren,

Als supporter van NEC ( ja die club die kapot is gemaakt door wanbeleid) wil ik jullie feliciteren . Met hyballa had Nec het gered . Maar van incompetent bestuur moest hij weg . Met hem komt het goed en het is jullie en Hyballa gegund ! Op naar de eredivisie ( of is het bestuur bij jullie net zo incompetent? )


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven