homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 januari 2020
Luxeprobleem brengt puntje


Met drie topspitsen en de beste verdediger van de eerste divisie komt NAC terug van 2-0.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties


31-jan-2020 EXC-NAC (2-2)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 22:19u

Onder hun ongediplomeerde trainer liep de achterstand op een promotieplaats op van 3 naar 10 punten.

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 0:37u

Klootzak VAN DEN ABBEELE oprotten joh.
De deadliness is voorbij en je hebt geen ene rotsmoes gedaan.
Wat zou ik die vieze kop van jou eens graag voor me zien.
Nogmaals klootzak en je eigen zakkenvullen bij NAC dat is het enige wat je doet

Moppernac

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 0:38u

Rotsmoes = rotmoer

Swieber

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 7:17u

Waar Olij punten pakt, kost Dogan ons punten.
Gelukkig hebben we nog de nuchtere, niet kappen draaien hakjes gevende, Verschueren en Van Hecke.
Zij zijn het type speler waar je in de kkd mee kunt overleven.
Niet onze baltovenaars.

drs Marcellus

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 9:08u

En het verlengstuk van nac.nl, zoals harry die site noemt, heeft inmiddels een artikeltje geplaatst over "blijgemaakt met een dode mus" en tegelijk alle reactiemogelijkheden uitgezet. Het blijkt dus wel dat er grote onvrede heerst onder de achterban over het functioneren van de Belg en de Fries en dat ze dat bij NAC niet heel graag willen horen.

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 9:15u

Waarom zou je een artikel plaatsen en dan de reacties uitzetten? Onderlinge onenigheid? Of iets anders?

drs Marcellus

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 9:18u

@enaajseejer,

Goeie vraag. Maar dat er daar iets fout zit lijkt me duidelijk.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 9:26u

Marcellus - allemaal mosterd-na-de-maaltijd types en hypocriete bokhonden. Bd kreeg gister nog een mail van die mensen met de vraag of het Coronavirus inmiddels vat heeft gehad op bd omdat ze (zogenaamd) al 2 weken niets van bd hadden vernomen. Humor om te lachen op deze schoolkrant met camera.
Ondertussen hebben allerlei fakenewsers de afgelopen dagen de boel daar weer eens mogen opjuinen met hun hijgerige "hij tekent hij tekent" en aanvallen op kritische medesupporters.
De realiteit en de feiten liggen anders.
Opeens is de zaak Hyballa allemaal erg complex, maar ze waren toch op een paar kleine randzaken rond ?
VDA is samen met Eisenga in een zeer vroeg stadium door bd al ontmaskerd als charlatan, als lichtgewicht, als iemand die onbekend is met de Nederlandse arbeidsmarkt en iemand met een bijwagen. Als verwijt kwam toen van de kant van de fakenewsers dat bd hem bewust wilde beschadigen. Ons NAC is nu beschadigd.

Ook begrijpt niemand waarom Eisenga geen openheid van zaken geeft over wie toendertijd Jan Ullrich naar al die dopingafspraken heeft gereden. Hij stond er toch bovenop in die "ingesleten cultuur" ? Nee, ga fijn luid het friese volkslied mee lopen zingen bij SCH-NAC. Mafketel.

Wie je ook spreekt, iedereen heeft de buik vol van de 3 aandeelhouders met het verstikkende meerderheidsbelang. Het is dan ook opportuuun om hun stoelen en box te verzegelen voor de volgende thuiswedstrijd als teken dat ze niet meer welkom zijn onder deze omstandigheden. Ze hebben inmiddels veel meer kapitaal vernietigd als geinvesteerd, maar dat ze dit seizoen het spelersbudget halveerden, de opbrengst boven de 10K SCC voor zichzelf opeisten en hun belang uitbreidden toont aan wat zij in werkelijkheid zijn: kille calculators, berekenend moet ons NAC worden doorverkocht aan een partij die wel aan hun overtrokken eisen voldoet. Een partij die het net als hen geen reet kan schelen of we ergens in het rood opduiken of dat we zaalvoetballende dwergen aantrekken en zonder spits beginnen.

Huisalp, 0 graden, ideaal skiweer.

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 9:51u

"dan" uiteraard.

Wellicht kan Edelenbos nog even de brochure voor geinteresseerde overnamekandidaten hier online zetten, zodat de mensen ook eens kunnen lachen.

De gatendichters van de stadionstraat hebben er een reusachtige puinhoop van gemaakt. Dat die dief van een Vloet (3 ton) gisteren tegen ons NAC scoorde en Bodi Brusselers van ons geld 0-0 tegen NAC speelt zijn misstanden die niet meer uit te leggen zijn.

Wat de mensen ook niet meer begrijpen is waarom Haarmannetje het gelul van VDA wel geloofde en Ruud Brood, die ons NAC al 14 jaar op lijstjes voor de trainerpositie had en afgelopen zomer verlengde na een proces die de schoonheidsprijs niet verdiende, niet.

Ook moet de Clubraad per direct uit ieder overlegorgaan gegooid worden. Deze mensen hebben 6 jaar lang in al die notulen niet 1 keer kritiek geuit op het functioneren van de volgende halve zool die de aandeelhouders voor de mensen zetten. Bd onthulde al eerder dat onder deze aandeelhouders alleen nog psychopaten en desperado`s willen en mogen werken. RvC lid bij NAC is 1 groot afbreukverhaal. Dit is geen controle houden, dit is geen beleid bewaken, dit is puur wanbeheer.

In geen enkele serieus gereguleerde bedrijfstak komen bestuurders weg met zulk gedrag. Dan hadden al lang boetes, schorsingen en beroepsverboden gevolgd.

Mieshoop

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 9:53u

Als je ze er zelf niet inschiet...

een prima NAC gezien in het eerste half uur. Daarna drie kwartier geprul op de vierkante meter, om vervolgens het vege lijf middels een kwartiertje sturm und drang te redden.
<P>
Nul schoten uit de tweede lijn, blijven rondtikken in de zestien van de tegenstander. Een echte spits had er gisteren vier gemaakt.

bem

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 10:02u

Dogan ramde er vorig seizoen 20 in bij een “mindere club” terwijl wij Muhren aan het afzeiken waren. SvH had die bal gisteren als “spits” er ook wel in mogen schieten. De spelers goed gebruiken, daar gaat het mis bij NAC. En het geluk zit ook niet mee, paal, lat onterecht afgekeurd doelpunt.

n@©

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 10:09u

Ik denk trouwens dat we nu wel mogen concluderen dat er momenteel geen nieuwe trainer is die in wil stappen?

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 10:40u

Blijkbaar zijn de voorwaarden die Aan een trainer gesteld worden te hoog? Geen overhaaste beslissingen nemen ook natuurlijk. Begin volgend seizoen misschien een nieuwe trainer? Tom & jerry prutsen rustig door, er is toch helemaal niets aan de hand?

Bertus Baklip

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 13:37u

Hoe is het met die gast en zn hoofdwond?
Het hele verhaal zsm opstellen en verspreiden via de socials! Dat staaltje onkunde van de blauwe petten moet de wereld in.

ennaajseejer

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 14:22u

@drs Marcellus
de reacties zijn inmiddels geopend op bsr voor het artikel `supporters blij gemaakt met een dode mus` , en het gaat er hard aan toe. Vooral de `positivoos` hebben veel kritiek op het artikel en op alle reageerders die het met het artikel eens zijn en vraagtekens stelen bij onze zwakke `directie` (zoals gewoonlijk).

harry b.d.

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 16:34u

Ennaajetc - die zogenaamde positivo`s zijn in feite heel negatieve figuren. Altijd bezorgde en kritische NAC mensen aanvallen en beledigen. Eigenlijk zijn ze ontzettend sneu.

Optimist

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 22:51u

De grootste zogenaamde positivo is inderdaad de meest negatieve en hypocriete figuur, dat al ~10 jaar de ruimte krijgt continu alles en iedereen aan te vallen en af te kraken.
Nu is dat normaal geworden en steeds meer mensen volgen zijn voorbeeld om spelers en medesupporters respectloos te bejegenen.
Uiteraard komt dat de onderlinge sfeer en prestaties op het veld niet ten goede.

WW

Geplaatst: zaterdag 1 februari 2020 om 23:01u

Zullen we heel rustig en nuchter wat feiten benoemen?

We wilden bij monde van Tom van den Abbeele in iedere linie een versterking. Het is er uiteindelijk 1 geworden. Is je missie dan geslaagd? Neen.

De RvC wordt het `1 eruit, 1 erin` beleid verweten. Maar ja. Als je als TM troep als Kudimba binnen haalt, dan moet je niet raar staan te kijken dat je hem aan de straatstenen niet kwijt raakt. Ik vind dat `1 erin, 1 eruit` beleid niet per se slecht. Dat moet je de RvC niet aanrekenen, waarom zouden de aandeelhouders van NAC meer moeten "investeren"om het falen van de TM te maskeren?

Wat ik de aandeelhouders WEL verwijt, is dat ze via Nicole Edelenbos überhaupt een lichtgewicht als TvdA hebben aangesteld. Van die man moet gewoon afscheid genomen worden. Het is een fantast in de lijn van het sprookje "de nieuwe kleren van de keizer".

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 0:11u

@ww
Amen.
Verder lijkt het mij dat de aandeelhouders via Edelenbos bewust 2 lichtgewichten in de directie hebben geposteerd zonder visie, zodat ze zelf. Og steeds mee kunne. Beslissen. Kijk maar naar de aanstelling van Brood. TvdA werd compleet gepasseerd. Hoe geloofwaardig ben je dan nog?

harry b.d.

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 9:13u

Nihil est quod non videatur, niets is wat het lijkt bij ons NAC.

Een halve gehuurde kruik en een speler met doorlopend contract die gratis vertrekt is de schrale, zeg maar gerust negatieve oogst van deze transferperiode.

Ook weten ze al twee maanden dat ze van NACman Ruud Brood afwilden en daar iedereen voor inschakelden: de supporters hebben bij monde van die Uniekaasverkoper in de RvC en de Clubraad volmondig JA gezegd, de spelers zeiden JA, de technisch manager die directeur wil heten zei ook luid JA, kortom, de mensen moeten niet zaniken dat er een nieuwe trainer moest komen. Het is inmiddels 2 februari en onder de ongediplomeerde trainer liep de achterstand op een promotieplaats inmiddels op tot een onoverbrugbare 10 punten.

Een Forum waar de mensen dan lachend belazerd worden hoeft niet meer. De houdbaarheid van de uitspraken tijdens zo`n avond is nog korter dan die van een erectie bij een 100jarige. Steeds weer die juichverhale na zo`n forum over hoe geweldig en gebalnceerd hun uitspraken waren om er dan binnen een week achter te komen dat het allemaal gratuite woorden waren en ze niets deden, niet opleverden. Helemaal bont maakte die gast van City het, terwijl de deal al op sterven na dood was nog doen alsof alles koek en ei was.

Volgens de stertetabellen leeft van Aalst nog een jaartje of 15, tegen die tijd groeit er mos op de stoeltjes en waait de regen dwars door de golfplaten wandjes.

Mieshoop

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 14:36u

Toch wel echt benieuwd of de Belg durft te benoemen tijdens de forumavond waarom hij de verwachtingen niet goed heeft gemanaged. Is hij teruggefloten of heeft hij zichzelf overschat?

harry b.d.

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 16:40u

Een forumavond zonder de 3 bezitters is een toneelstukje, een schijnforum.

ennaajseejer

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 19:52u

op de BSR reacties gesloten op de laatste 3 artikels. Techniese fout of niet?

WW

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 22:09u

Ook een forumavond incl. de 3 bezitters is een lachertje. Dat was dat hele gesprek van die supportersafvaardiging in 2019 met RvC en enkele aandeelhouders toch ook? Typisch gevalletje "met een kluitje in het riet".

Nee, zo`n ouwehoeravond waarbij we getracteerd worden op pseudo-transparantie en het gros na veel zalvend gewauwel alsnog tevree huiswaarts keert, blij te zijn `bijgepraat`: ik heb wel wat beters te doen.

harry b.d.

Geplaatst: zondag 2 februari 2020 om 22:17u

Wilbert - dat gesprek van vorig jaar tussen van Aalst, van Mierlo, Gielen en die supportertjes was 1 grote farce. Ze begonnen er al mee dat er geen (persoonlijke) kritiek zou worden geduld. Vantevoren werd geheimzinnig gedaan over de plaats en het tijdstip. Tot het laatst toe werd er over gezwegen, en opeens was die meeting dan geweest. En als wisselgeld voor die bijeenkomst zouden ze zich dan gedeisd houden. Inderdaad totale kolder. Blijkbaar angst.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 8:51u

Ja brave mensen, 3 dagen nadat zij juichend en trompetterend hun trainer hadden moeten presenteren houdt iedereen zijn bek. Het is mistroostig en triest. Zompig. Twee maanden nadat zij Brood wilden wippen hebben zij niets in handen. De lafaards van de Stadionstraat verzonnen het vage begrip "duurzaam promoveren" om er straks naar te kunnen verwijzen als hun missie gierend is mislukt. Dat weten we nu overigens al.

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 11:35u

@harry

Het ligt er inderdaad nogal duimendik op dat de missie faliekant gaat mislukken/is mislukt. Ik ben benieuwd met welke uitleg ze komen als er niet "duurzaam" wordt gepromoveerd.

Zullen ze het afdoen met: we hadden pech dat een aantal sterkhouders lang geblesseerd zijn geweest? Of: de tegenstanders waren toch sterker dan we dachten? Of: we hebben gewoon keihard gefaald met het halen van een uitgebalanceerd elftal die mee kon doen om de prijzen?

Dat laatste waag ik overigens te betwijfelen of ze dat gaan zeggen. Het is namelijk altijd de schuld van iemand anders.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 13:50u

Marcellus - niemand heeft nog een geldig excuus. De aandeelhouders na ruim 6 jaar wanbeleid niet, de RvC niet want zij deden geen zak in de afgelopen 4 maanden, Eisenga niet want hij haalde geen extra geld binnen en loog tegen de achterban en de Belg al helenaal niet, hij verbraste het volledige budget en haalde rommel binnen. Spul dat aan de straatstenen niet te slijten bleek. Wel bezondigden zij zich aan lafhartige politiek in de casus Brood.

Het is 3 februari en het is oorverdovend stil. Terwijl op de parallelsite bezorgde NAC mensen onder regie en met toestemming van de hypocriete hipstertjes en ignorante Ivo`tjes nog altijd worden tegengewerkt en belaagd, zakken we met de dag verder weg in het moeras.

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 16:18u

Last minute toch nog iemand gevonden die de afgelopen tijd de krant niet heeft gelezen en denkt dat hij naar een profclub gaat.

drs Marcellus

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 16:21u

@harry

Ik ben benieuwd of deze trainer het wel voor elkaar krijgt om zijn contract uit te dienen. Het zou in ieder geval against all odds zijn.......

harry b.d.

Geplaatst: maandag 3 februari 2020 om 16:25u

Drs - hired to be fired.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven