homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

31 januari 2020
ONS NAC Deel 2: Supportersparticipatie


Vorige week plaatsten we op verzoek van de supportersparticipatie werkgroep ‘Ons NAC’ het artikel waarmee hun nieuwe website werd gelanceerd en in een notendop werd geschetst wat hun beweging inhield. Er werden een aantal scenario’s omschreven van wat er zou kunnen gebeuren en wat een goede oplossing zou kunnen zijn voor de huidige impasse. Dat wat er verteld werd, liet zoals verwacht nog wat ruimte voor interpretatie. Mede om die reden waren de reacties wisselend. Van sceptisch, afwachtend, maar ook positief en opbouwend kritisch.

De Werkgroep ‘Ons NAC’ is nu aangekomen bij stap 2 in het informeren over de verdere uitwerking en implementatie van het initiatief. We gaan dat niet 1-op-1 kopiëren, maar sturen je graag via onderstaande link door naar hun eigen site, waar zij uitgebreider uit de doeken doen hoe zij denken dit te kunnen gaan bereiken en wat jouw deel daarin kan zijn.

Klik hier >> https://www.onsnac.nl/deel-2-verschillende-vormen


Bron : De Rat, Ons NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29

Relaties


24-jan-2020
Werkgroep `Ons NAC` lanceert website...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 17:15u

Het zou goed zijn als op de site van ONS NAC (is die term eigenlijk gejat van HC Breda, die al lang ONZE CLUB als titel gebruikt?) de verschillende begrippen goed worden gebruikt.

Zo is "eigenaarschap" (wat wordt gebruikt) iets heel anders dan "eigendom" (wat volgens mij wordt bedoeld).

Ik zie ook niet waarom "elk lid" van een vereniging "verantwoordelijk" zou zijn "voor een gezonde exploitatie". Uitgaande van een formele vereniging geldt dat in ieder geval niet.

Ook de zin "Daarom zien we vaak een combinatie tussen een gedeeltelijk eigendom door een vereniging en een gedeeltelijke aandelenuitgifte, zoals bij veel Duitse clubs." klopt volgens mij niet. Volgens mij is de bedoelde constructie dat de Vereniging (meerderheids?) aandeelhouders wordt en dat andere aandeelhouders zich kunnen inkopen.

En dat zou zo mooi zijn: dat De Grote Drie hun aandelen om niet of voor een symbolische appel en ei overdragen aan een Vereniging.

harry b.d.

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020 om 18:16u

Uiteindelijk moet je gewoon voorbij onwillige bezitters en dan ben je uitgeluld als je niet aan hun onrealistische eisen wil voldoen. Dit is geen middel om de macht van de meerderheidsaandeelhouders te breken.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Ohout

Geplaatst: vrijdag 31 januari 2020om 20:25u

Uiteindelijk zul je een goed plan moeten hebben en ik ben het met je eens dat de aandeelhouders heel onrealistisch zijn. Het gaat gewoon gebeuren als is het iets met de lange adem. Eruit moeten ze en zeggenschap terug naar waar het hoort. Uiteraard met sterke bestuurders en geen luuc met zijn Belgische loopjongen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven