homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

5 juli 2019
NAC haalt United talent Joshua Bohui op in Manchester


Een verrassende move tussen Breda en Manchester. En deze keer niet vanuit City, maar die andere grote stadgenoot. Manchester United belofte Joshua Bohui besloot zijn aflopende contract niet te verlengen en maakt de overstap naar Breda. Bij NAC tekent hij een contract voor twee seizoenen met een optie voor nóg twee meer.

Op NAC.nl wordt de 20-jarige aanvaller als volgt omschreven:
Bohui, Engelsman met roots in Ivoorkust, kwam op elfjarige leeftijd terecht in de jeugdopleiding van Brentford FC, uit zijn geboortestad Londen. Op zijn vijftiende speelde hij al voor de Onder 21 ploeg van de Londenaren waarop hij vervolgens in de smaak viel bij Manchester United. Hij tekende een driejarig contract bij The Red Devils en kwam daar de afgelopen seizoenen uit voor Manchester U. O18 en O23, waarmee hij op het hoogste niveau acteerde en deelnaam aan de UEFA Youth League.

Tom van den Abbeele: “Josh heeft zich de afgelopen jaren goed staande weten te houden op het allerhoogste niveau in zijn leeftijdscategorie. We halen met hem een creatieve speler in huis die op zijn manier van toegevoegde waarde gaat zijn voor het elftal. Hij is snel, onvoorspelbaar, doelgericht en ook niet onbelangrijk: efficiënt. Het is daarnaast fijn om te merken dat de spelers die wij op ons wensenlijstje hebben staan, bereid zijn om naar NAC te komen. Dat zorgt voor de juiste match. Tot nu toe verloopt alles volgens plan, ik verwacht nog een paar versterkingen op korte termijn en dan is de puzzel voor een groot deel gelegd.”

Joshua Bohui over zijn keuze voor NAC: “Dit is voor mij een mooie kans waar ik erg dankbaar voor ben. Ik hoop met mijn spel waardevol te zijn voor het team, zodat we uiteindelijk succesvol kunnen zijn met elkaar. Van nature ben ik een speler die graag de ruimtes opzoekt en mijn teamgenoten in de zestien zet, of zelf kansen creëert. Ik kan niet wachten tot ik, vanaf maandag, officieel onderdeel uitmaak van de NAC-familie.”

In Manchester zijn de supporters enigszins verbolgen over het feit dat hij niet in Manchester blijft. Hij stond er te boek als promising youth prospect uit de eigen jeugdopleiding.


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven