homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 juni 2019
En ook nog een nieuwe rugsponsor: Welkom Energie


In navolging van de nieuwe hoofdsponsor `OK` die komend seizoen op menig Bredaas bierbuik zal pronken, zal er ook op achterzijde tussen de schouderbladen een nieuwe naam verschijnen. `Welkom Energie` tekent een eenjarig contract met een optie voor een volgend seizoen.

Net als de OK Tankstations is het bij deze ondernemer opvallend dat zij nog geen onderneming in (of in de omgeving van) Breda hebben en wil met deze verbinding meer voet aan de West-Brabantse grond krijgen. Wat gaan wij hier als supporter van merken? ”De intentie van Welkom Energie is om in samenwerking met de Bredase BVO verschillende exclusieve activaties te lanceren, in het voordeel van NAC-supporters,“ zo luidt het in de bekendmaking op NAC.nl. De groene boys zijn zeer milieubewust, want: ”Het bedrijf dankt haar groene label aan de manier waarop het de energie verkrijgt, daarmee de uitstoot van CO2 vermindert en zich zodoende hardmaakt voor een beter milieu.”

Algemeen Directeur Luuc Eisenga: “Na een intensieve zoektocht zijn wij uitgekomen bij Welkom Energie. Een mooi en vooruitstrevend bedrijf dat van meet af aan aangaf enthousiast te zijn ons te willen steunen, óók in de Keuken Kampioen Divisie. We zijn enorm trots dat we dit rond hebben kunnen maken en kijken er naar uit om met elkaar leuke activaties te gaan bedenken. Wordt dus zeker vervolgd!”

Directeur van Welkom Energie Jaap Bakker: “Ik heb al eerder met NAC samengewerkt en ben ontzettend trots op deze stap. Het is voor ons een prachtige community om onze sociale doelstellingen mee te verwezenlijken. Tegelijkertijd laten we onze steun zien aan NAC in de Keuken Kampioen Divisie.”


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven