homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 mei 2019
Paolo Fernandes is al weer naar huis


Volgers van Paolo Fernandes op instagram zal wat zijn opgevallen. De Spaanse huurling heeft reeds zijn koffers ingepakt, letterlijk, bestemming: Spanje. Tegenover de BSR bevestigd NAC dat de City boy inderdaad terug is naar huis. De aanvallende middenvelder, die zich door Mitchell van der Gaag liet overhalen om nóg een seizoen in Breda te blijven, heeft een teleurstellend jaar achter de rug met blessures en wisselvallige vorm en kwam dit seizoen slechts acht keer in actie. Een uitzwaaironde in het Rat Verlegh Stadion was blijkbaar niet meer de moeite.

Zou gaat dat nou eenmaal tegenwoordig met de huidige generatie voetballers. Iets op zijn selfie-board-ter-promotie-van-enkel-en-alleen-zichzelf (instagram) over de voltrokken degradatie van hemzelf en zijn team? Nee, NAC shirt uit en op vakantie.

Per heden ex-NAC’er.


Bron : De Rat, BSR


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Paolo Fernandes Cantin


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: woensdag 15 mei 2019 om 7:20u

wie???

Hugh Hefner

Geplaatst: woensdag 15 mei 2019 om 10:48u

«De Bredanaars verloren zondag bij sc Heerenveen, waarmee de al langer dreigende degradatie een feit is. Mounir El Allouchi liet na die wedstrijd weten dat NAC `nooit een team is geweest`, clubtopscorer Mitchell te Vrede vertelde eerder al dat hij geen zin heeft om in de Keuken Kampioen Divisie te voetballen. Volgens Brood zijn met name de teksten van El Allouchi een teken aan de wand. "Ik vind het lastig als Mounir zegt: we zijn geen team. Ik neem aan dat dat ook intern besproken is. Het is nogal wat, zo`n uitspraak", laat hij weten aan BN DeStem.»

Het is nogal wat, zo`n uitspraak. Ga me nou niet vertellen dat Mounir geen gelijk heeft! Het was als los zand, vermengd met natte kranten. Er was inderdaad geen team. Er liepen elf spelers op het veld waarvan sommige nog moesten bedenken wat ze in Godsnaam aan het doen waren. En wij op de tribunes trouwens ook.
Die Mounir deelde in de malaise, maar met zijn uitspraak heeft hij 100% gelijk!
Nogmaals, het valt Brood niet aan te rekenen dat hij er ook niets aan kon doen, hij deed het met de selectie die hij had. Als ik hem was en ik zou volgend jaar blijven, dan in een rap tempo een deugdelijke selectie bij elkaar zetten.
Het hoeven niet allemaal karaktervoetballers te zijn, zoals onze nieuwe directeur zegt, maar een stuk of 5 is wel handig. Dan twee of drie met organiserend vermogen en een stuk of vier die een bovengemiddelde techniek hebben. Oh, en een keeper die ballen tegen houdt (niet die van Almere). Dan zoek je back to back spelers die bovengenoemde spelers kunnen vervangen. Dan heb je 22 nieuwe spelers, okay, niet erg gebruikelijk in het betaalde voetbal, maar je kunt dan wel een team smeden.
De spelers die nu nog een lopend contract hebben worden aan Helmond Sport verhuurd. Kunnen ze hun gelijk bewijzen. Denken ze dan...

Die actie van Fernandes is tekenend voor de houding van de meeste spelers in de huidige selectie. Actie van een eenling. Gauw oprotten en tot nooit meer ziens.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven