homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 mei 2019
Ruud Brood: `Nog veel onduidelijkheid, benieuwd naar het plan van de club`


NAC is gedegradeerd. Dat betekent dat iedereen weet waar de club aan toe is. Met welke spelers gaan we door, welke spelers willen we halen en welke spelers willen komen. Maar bovenal, gaan we met de trainer verder? Naar verluidt is Ruud Brood voor NAC ook voor komend seizoen de gedoodverfde kandidaat om de club door het seizoen heen te loodsen en weer terug naar de Eredivisie te leiden. Wat wil de trainer zelf? Een uitgemaakte zaak is het nog allesbehalve, want blijkbaar is er bij de trainer nog geen duidelijkheid over hoe we het komend seizoen in de Eerste Divisie aan gaan pakken

,,,Ik was graag met de club doorgegaan in de eredivisie. Er zijn nog heel veel vragen. Wat doet degradatie met de spelersbegroting? Ik weet wat er nodig is voor de eerste divisie. Ik ben benieuwd hoe zij dat allemaal zien en wat hun ideeën zijn. Bij mijn aanstelling heb ik bewust niet gesproken over volgend seizoen omdat ik de focus op de laatste acht wedstrijden wilde houden. De mogelijkheid en noodzaak was er ook niet om verder te kijken dan dat, " is wat hij aan BN/DeStem kwijt wil. ,,Ik weet voor mezelf wat ik wil. Het is aan de club wat ze doen. Ik was en ben trots dat ik voor NAC mag werken. "

De partijen gaan na de laatste wedstrijd van het seizoen spoedig bij elkaar zitten, zo is de afspraak. Hij zal vast ook benieuwd zijn naar welke spelers hij de deur uit mag trappen. Want net als Van der Gaag met een stel tere ongedisciplineerde zieltjes opgezadeld komen te zitten, daar heeft Ruud vanzelfsprekend geen trek in.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Ruud Brood


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven