homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 mei 2019
De verlossing is daar. Het is klaar. Volgend seizoen een divisie lager.


De verlossing is daar. Het is klaar. Volgend seizoen een divisie lager. Zelfs een overwinning in Heerenveen had ons vanmiddag niet meer kunnen redden. De voorbereiding op het volgende seizoen begint komende woensdag met de thuiswedstrijd tegen pec zwolle.

Voor heerenveen stond er niets meer op het spel. Dat was aan het fletse begin te merken. NAC poogde met snelheid op de counter te mikken. Dat leverde her en der nog wat ‘kansjes’ op, voor beide ploegen. Toch is het Sam Lammers die in de tweede helft de score opent. Met nog zo’n 10 minuten op de klok kopt Koch de 1-1 binnen, terwijl het dwarrelschot van Van Bergen de stand op 2-1 zet, staat het bij heracles - excelsior al 4-5. Het maakt dus niets meer uit wat we hier in heerenveen doen. NAC degradeert..

Woensdag nog even allemaal naar het stadion om uit te dragen dat WIJ NAC zijn, dat WIJ er volgend seizoen WEL weer zijn. Waar dit waardeloze elftal volgend seizoen ook naar toe gaat, De wereld zal nog niet niet vergaan, zolang de liefde blijft bestaan, de liefde voor ons eigen N.A.C.!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


12-mei-2019 HEE-NAC (2-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: maandag 13 mei 2019 om 9:35u

Verlossing, noemen jullie dit een verlossing?
Een verlossing is als we eindelijk van deze selectie af zijn! Als de mannekes van ome Pep terug gestuurd zijn naar ManCi. Als de mannekes die een aflopend contract hebben door de achterdeur weggebonjourd zijn: en dan niet met Daggebedaanktzeitdewitte, maar met Rot op en tot nooit meer zien!
En als de mannekes met een doorlopend contract een bezem in de hand krijgen om de tribunes aan te vegen.
Op deze site wordt nog al eens kritiek geleverd op Yadran Blanco, maar ik vind dat hij in zijn analyses van de afgelopen maanden precies de juiste toon treft. Hij is mild voor Ruud Brood, die verder ook niet te veel aangerekend mag worden, want het was echt een k*t selectie waarmee hij moest werken. Er is niet één speler die over het hele seizoen genomen een voldoende krijgt.
De armoede van de infrastructuur binnen de club wordt nog eens benadrukt door het aantal verhuurde spelers aan Helmond Sport, dat helemaal laatste eindigde in de Eerste Divisie. Die jongens hebben zich dus ook niet ontwikkeld en zijn bovendien slechter dan het gros wat er in de Eerste Divisie rond loopt.
Ik denk, nee, ik weet zeker, dat de hele organisatie van de club op de schop moet. De jeugdopleiding, de scouting, de training, alles.
Gvd, kijk nu eens naar de Stillempjes. Die lopen op een haar na de plee offs voor Europees voetbal mis. Tijdens de winterstop verkochten ze hun beste speler voor ettelijke miljoenen, kort daarna werd Frenkie aan Barcelona verkocht, wat ook een soortgelijk bedrag oplevert. Vervolgens halen ze een vervanger voor hun spits binnen, die ze ophalen bij Dortmund. Waarom bij Dortmund? Omdat ze daar een oefenduel tegen speelden!!!!! Ze zagen dat gastje gewoon lopen! Geen scouting nodig als je fatsoenlijke tegenstanders uitnodigt voor oefenduels!!!!
Daar kunnen ze bij NAC echt nog wel wat van leren!
Verdrietig ben ik nog niet. Boos wel. En er is berusting. Dat is wat de RATdaxie mogelijk bedoelt met verlossing.
De pijn gaat nog heel lang gevoeld worden! Dus uit ons lijden verlost zijn we zeker niet. En verdriet komt pas als we weer thuis tegen Jong FC Utrecht moeten spelen. En dan met 1-4 verliezen…

steef

Geplaatst: maandag 13 mei 2019 om 18:47u

Ik blijf woensdag lekker thuis. Ik vind dat alles en iedereen met enige invloed bij NAC mag voelen dat ook NAC supporters grenzen hebben. Een groter kut seizoen dan dit heb ik in 20 jaar niet meegemaakt.
Aan wie moeten wij als supporter nog iets laten zien?

Volgend seizoen ben ik er weer.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven