homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 mei 2019
Smulders gebruikt contractkennis van NAC spelers voor eigen zaken


Dat is het gevaar van werken aan twee zijden van de kassa. Hans Smulders was tot september 2018 de technisch directeur en heeft zowat alle contracten van het huidige NAC arsenaal opgesteld. Nu is hij als bemiddelaar werkzaam voor het Belgisch makelaarskantoor Stirr Associates, waaronder Arno Verschueren en Cyriel Dessers behoren. BN/DeStem zegt uit goed ingevoerde bronnen te weten dat Hans Smulders onder andere Arno Verschueren aan het aanprijzen is bij diverse Eredvisieclubs. Dit doet hij al sinds een maand.

Smulders heeft veel profijt van zijn kennis van alle NAC contracten. Derhalve kan hij andere clubs tot achter de komma vertellen wat Verschueren nu verdient en wat zijn ontsnappingsclausules zijn. En niet alleen die van Verschueren zijn, maar zowat álle NAC spelers. Terwijl hij tot eind dit seizoen nog maandelijks een salarisstrook uit Breda ontvangt, legt hij NAC’s onderhandelingskaarten wijd open op tafel. Uiteraard is het in zowel NAC’s als Smulders’ belang dat Verschueren voor een zo goed mogelijke prijs wordt verkocht. Maar het is geen vanzelfsprekend dat voor NAC de beste deal er uit komt, denk aan tekengeld en bemiddelingskosten waar NAC geen cent van zal zien.

Daarnaast is het nog maar de vraag of NAC de Belg eigenlijk wel wil verkopen. De 22-jarige middenvelder ligt nog tot medio 2021 onder contract en wordt gezien als een belangrijke pion voor de as van het elftal dat ons zo snel mogelijk weer op het hoogste niveau moet brengen (ervan uitgaande dat we er binnen nu en een week uit vliegen).

Het is natuurlijk niet ongebruikelijk dat in de voetbalwereld mensen van werkgever veranderen en daarmee kennis van contracten mee nemen en daarbij hun voordeel hebben ten opzichte van andere clubs (Tim Gilissen zelfs wellicht). Maar het maakt het extra frappant gezien het feit dat Smulders bij NAC nog op de loonlijst staat.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven