homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 mei 2019
Higler en Kamphuis fluiten laatste twee duels


De laatste twee uitzwaaimomenten van onze afscheidstournee door de Eredivisie zal worden geleid door Higler en Kamphuis. Aanstaande zondag mag Dennis Higler in heerenveen fluiten voor de aftrap. Hij zal worden geassisteerd door de heren Bas van Dongen en Rens Bluemink. Vierde official heet Clay Ruperti. Laurens Gerrets is de VAR en Rob Langeland zijn assistent. Higler floot eerder de thuiswedstrijden tegen psv (0-2) en ajax (0-3).

Tot slot wordt de allerlaatste wedstrijd, woensdag thuis tegen pec zwolle, gefloten door Jochem Kamphuis. Zijn assistenten zijn dan Mark Strijker en Ruud Bexkens. De vierde official is Ingmar Oostrom, de VAR het Clay Ruperti en zijn assistent is Kevin Bodde.

Zocht je vanwege alle ellende nog een goede reden om die woensdag tóch naar het stadion te komen? Dan hebben we er eentje voor je. Voorafgaand aan NAC – pec zwolle komen we uit met papieren Rat 128! Wil je er zelf ook nog een bijdrage aan leveren, dan mag je de kopij sturen naar redactie@derat.nl. En doe dat dan uiterlijk zaterdag 11 mei!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


12-mei-2019 HEE-NAC (2-1)
15-mei-2019 NAC-PEC (0-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 9 mei 2019 om 22:23u

Vroeger meed je DROL nog wel eens, omdat er zo veel gezeken werd. Nu is het een oase van rust, je komt hier zelden nog iemand tegen.
Maar of ik daar van kan genieten, nee, ook niet echt. Dan toch liever wat gezeik.
En het rare is: hoe meer er gezeken werd, hoe beter NAC het leek te doen. Nu piept er niemand en staan we onderaan. Wat was er eerder: het gezeik of het slechte voetbal? Enfin, dat wordt weer een kip en het ei verhaal.
We zitten maar een beetje apathisch te wachten totdat dat zijden draadje dan eindelijk knapt. Brood zit al op de presentatiestoel bij de superboeren, al zal hij niet blij zijn als ze alsnog degraderen. Want dan komt ie ons volgend jaar weer tegen. En wie eenmaal NAC verraadt...
We hebben deze week Nederland weer op zijn smalst gezien. Die mongeaulen in Amsterdam (gelukkig dat ze zijn uitgeschakeld, ik heb een hekel aan die Amsterdamse arrogantie) moesten weer de hele nacht vuurwerk afsteken bij het hotel waar de spelers van Tottenham verbleven. Ze hadden alleen niet gezien dat de spelers bij binnenkomst meteen weer door de achterdeur naar buiten gingen om de nacht in een ander hotel door te brengen. Een trucje dat je leert als je maar vaak genoeg Sjempionsliek speelt. Vervolgens wilde die ijkels een megaboog van fakkels en vuurwerk opzetten, zodat hun eigen (!) spelers al meteen zwaar vergiftigd het veld zouden opkomen. Als ze dan met 0-5 hadden verloren hadden we tenminste een reden gehad om die knurften naar Swaziland te verbannen. Met alle respect voor de mensen die daar wonen, trouwens. Maar ze hebben daar ruimte genoeg om een of ander opvangkamp te maken voor debielen die om de minste reden een berg vuurwerk willen afsteken. Gewoon lekker in je eigen giftige dampen gaan staan en verbrand worden door verkeerd gevlogen keukenmeiden. Of meteen een stel vingers eraf.
Gaan wij nu ook langzaam rijden op de snelweg tussen Zwolle en Breda, om te zorgen dat de spelersbus van PEK te laat aankomt? Denken jullie niet dat die spelers daardoor juist extra goed gaan voetballen om er voor te zorgen dat ze volgend seizoen in elk geval niet meer naar Breda hoeven?
Zo veel mooier was de overwinning geweest als de spelers van Tottenham in alle rust de nacht hadden kunnen doorbrengen. Nu zijn er weer onschuldige toeristen in datzelfde hotel de dupe geworden van een imbeciele gedachte van een zootje ongeregeld die dan menen het beste met hun club op te hebben.
Allemaal in een tonnetje doen en van de Niagara naar beneden gooien. We zien wel waar ze uitkomen.
Gaan we trouwens ook met onze eigen spelers doen. Op die manier zijn we wel verplicht om een compleet nieuwe selectie op te bouwen. Mag Brood doen. Die zal dat wel goed kunnen. Ik neem hem niets kwalijk dat hij met de huidige selectie ook geen brood weet te breken. Het was niets, het is niets en het wordt ook helemaal niets. Gewoon twintig nieuwe spelers zoeken en daar een stabiel elftal van bouwen. Volgend jaar in elk geval meedoen om de periodetitels en een of twee jaar later promoveren. Geen constructies meer met MCI, geen spelers huren of lenen, geen speulers met een deukje meer. Gewoon goedwillende youngsters met een stuk of drie ervaren spelers die de boel kunnen aansturen. Je ziet dat het bij Ajakkes ook werkt. Die Blind kan nog steeds niet voetballen en hij is zo traag als een slak, maar hij stuurt die jonge gasten wel bij. Die Tadic geniet ook van het feit dat hij niet zoals vroeger in een middelmatig elftal in de Premier League speelt, waar hij om de week half door midden werd geschopt, omdat hij nu eenmaal meer tijd nodig heeft dan een gewone huis-, tuin- en keuken middenvelder van een doorsnee Engelse ploeg. Hij is slim, net als Ziyech. Die gasten bij NAC weten soms niet eens welke kant ze op moeten, en dat die andere spelers in een geel shirt bij hun eigen team horen. Er lopen er bij die niet eens weten waar die metalen witte constructie aan het einde van het veld voor dient. Het komt ook niet bij ze op om met de bal die kant uit te lopen. Nee, we moeten dit seizoen maar zo snel mogelijk vergeten. En volgend jaar weer normaal doen in de KKD.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven