homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 mei 2019
Hans Smulders al weer aan het werk in de ‘zaakwaarnemerij’


Terwijl zijn ruines nog aan het na smeulen zijn en de laatste muren omvallen, is voormalig NAC Technisch Directeur Hans Smulders zich al weer druk aan het roeren in voetballand. Deze keer aan de andere kant van de kassa. Terwijl hij nu feitelijk nog salaris van NAC ontvangt, verricht hij verricht momenteel werkzaamheden voor het Belgisch makelaarskantoor Stirr Associates. Tot die stal behoren ook Cyriel Dessers en Arno Verschueren. Dit alles wordt gemeld door BN/DeStem.

Volgens deze bronnen zijn dit niet zomaar wat vriendendiensten, maar is hij voornemens zijn carrière voort te zetten in de makelaarsbusiness. Intussen zou hij zich al druk bezigen op de Nederlandse spelersmarkt en heeft hij in ieder geval al de gehele subtop benaderd en spelers voor komend seizoen aangeboden. Een terugkeer in de voetbalwereld als TD op korte termijn lijkt daardoor dus nagenoeg uitgesloten.

Een van de eerste zaken die na het vertrek van Smulders tegen het licht werd gehouden, was het contract van Vinnie Vermeer. Binnen en buiten NAC leek alleen Hans Smulders (als enige tekenbevoegd) te begrijpen waarom de jonge middenvelder een contract voor drie jaar en een salaris van ongeveer €60.000,- mocht ontvangen. Dat zijn bedragen die dertig tot vijftig procent hoger liggen dan de salarissen die de eigen doorgestroomde jeugd in hun eerste profcontract kregen. Het wordt nog opmerkelijker, en misschien wel begrijpelijker, als je weet dat Vinnie zijn vader, Hans Vermeer, een huisvriend van Hans Smulders blijkt te zijn.

Als we dan toch bezig zijn met de schijn van belangverstrengelingen tegen het licht te houden. Hoe zit dat met het eigen bedrijf van onze huidige technisch directeur Tom van den Abbeele? GT Sports & Consultancy verricht veel scoutingswerk in Europa. Worden er aan de scouts van deze firma nog fees uitgekeerd als een door GT Sports & Consultancy gescoute speler door een club wordt getransfereerd? Heeft NAC dit goed in beeld en zijn daar heldere afspraken over gemaakt?


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 6 mei 2019 om 12:26u

Heren van de Ratdactie, gaat het nog wat worden hier of hebben ook jullie het moede hoofd er bij neergelegd?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven