homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 mei 2019
Deadline Papieren Rat 128 --> zaterdag 11 mei !


We hebben het lang uitgesteld, maar het moet er toch echt van komen. De afsluitende papieren Rat van het seizoen 2018/2019. Een seizoen dat misschien wel te boek komt te staan als een van de meest bizar slechte van allen. Oké, op dit moment is het theoretisch nog mogelijk om play offs te halen, maar daarvoor dienen we tweemaal achtereen te winnen. Iets wat ons deze tweede seizoenshelft nog niet eerder gelukt is.

We kunnen er dus haast wel vanuit gaan dat het gedaan is. En daar kunnen we vanalles van vinden. Hoe heeft dit zover kunnen komen? Hoe nu verder? En biedt dit juist ook nog kansen? Want het is ook weer typisch NAC om hier ook nog een lichtpuntje uit te kunnen halen.

De laatste papieren Rat stond aanvankelijk gepland op zondag 28 april, voorafgaand aan de laatste thuiswedstrijd van het seizoen tegen PEC Zwolle. Echter werd speelronde 33 in zijn geheel verplaatst naar woensdag 15 mei, om die amsterdammers beter in stelling te kunnen brengen voor hun halve finales tegen de Spurs. Prima, drie dagen langer in de Eredivisie.

Op woensdag 15 mei willen we dus graag met de allerlaatste Papieren Rat van het seizoen uit komen. Deze `degradatie` Rat moet natuurlijk een speciale worden. Er is in Ratje 128 (!!) weer voldoende ruimte voor columns, grappen, gedichten, fotofucks, cartoons, verslagen, rubrieken, opvallende berichten, en foto’s, etc, noem maar op. En ondanks dat het een merkwaardige wedstrijd zal zijn met een rare sfeer, verwachten we weer ruim voldoende aftrek met een normale oplage en een stapel stickers. Nog één keertje aanzetten om nog iets voor ons gehavende maar geliefde clubje te doen.

Omdat de drukker nu nóg harder zal moeten werken, zullen ook wij erg strak op de deadline voor kopij moeten zitten. Op maandagmorgenvroeg moet het spulleke in zijn mailbox liggen, om het woensdagmiddag ettelijke uren voor aanvang van de wedstrijd met natte inkt en vers ingebonden gele covers op te kunnen halen. Daarom vragen we je om jouw kopij uiterlijk zaterdag 11 mei aan te leveren. Dan gaat uw Ratdaxielid een dag en nacht door, om in Friesland ook nog even Heerenveen – NAC mee te kunnen pikken en vervolgens met de laatste tranen in de ogen de verzendknop in te kunnen drukken.

Laten we hier weer een hele mooie van maken. Zorg dat jouw bijdrage voor die tijd in de inbox van de Ratdaxie ligt. Mocht je overigens iets meer tijd nodig hebben, laat het ons dan even weten. In overleg altijd wel iets mogelijk!

Stuur jouw bijdrage naar redactie@derat.nl.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven