homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

16 april 2019
Jong NAC verliest thuis van heerenveen [verslag + beelden]


Jong NAC heeft gisterenavond de succesvolle reeks van drie overwinningen en een gelijkspel niet voort weten te zetten. Gisterenavond was sc heerenveen op een goedgevuld Sportpark Heksenwiel net iets te sterk voor de ploeg van Frank van Kempen.

NAC Begon met de volgende 11: Niemczycki, Van Beijnen, Klomp, Stenzler, Den Heijer, Reuvers, Broeren, Damen, Kaikai, Fernandes en Loshi. Aan Friese zijde deden onder meer Sherel Floranus en Rodney Kongolo mee.

De beginfase was voor de bezoekers, maar het wat slordige NAC kwam in de eerste helft niet echt in gevaar. De beste kans was toch nog wel voor NAC. Kaikai zag zijn rush helaas niet beloond met een doelpunt, maar met een bal op de paal.

De tweede helft was ogenschijnlijk in het voordeel van NAC, als spelen op de helft van de tegenstander daarvoor de criteria zou zijn. Ballen werden voor het doel gepompt, maar het schortte vaak aan precisie en positionering in de afronding. Na iets meer dan een kwartier in de tweede helft waren het echter de bezoekers die op voorsprong wisten te komen. Een voorzet van rechts wordt eenvoudig binnen getikt door een of andere Fries. 0-1 voor heerenveen.

Mo Amissi mocht er nog in komen voor de aanvallende impulsen, maar dat mocht niet baten. Ook de corners werden net zo genomen als bij het eerste. Te hard en laag, of te zacht en hoog. Mocht iemand nog een mooie bal zoeken? Op Sportpark Heksenwiel hangt er nog eentje in de boom.

Door de 0-1 uitslag passeert Heerenveen ons op de ranglijst. Daar komt bij dat ze nog een wedstrijd minder gespeeld hebben. NAC wacht nu nog een uitwedstrijd bij helmond sport en ontvangt nog De Graafschap.


Bron : De Rat ter plaatse, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 18 april 2019 om 10:39u

Tjibbe Tjepkema, dat is tenminste een echte Friese naam… :Z

Enfin, zondag uit naar Sittard. Ben benieuwd of TM op de tribune zit...

Bona

Geplaatst: donderdag 18 april 2019 om 18:07u

Tjibbe Tjepkema, heeft qua naam sterke overeenkomsten met ene Tjabbe Tjibsma. Vroeger rot gelachen met die Ome Henk CD`s.

Maar voor Jong NAC staat er niets meer op het spel. Jammer dat die Fernandez daar zo aan het verpieteren is. Maakte er zo te lezen een niet al te best optreden van afgelopen maandag.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven