homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

13 april 2019
Nog maar 4 punten! Gelijkspel tegen Emmen [verslag + samenvatting]


NAC vurig van start, maar het is Emmen die als eerste scoort. Daarna lijkt er geen doorkomen meer aan. Notabene Palmer-Brown maakt in de eindfase de gelijkmaker. Daarna begint NAC weer 10 minuten te voetballen. Een winnende treffer komt er helaas niet meer uit.

Het ene deel van de aanhang slentert neergeslagen over de tribune. Het andere deel gaat met de handjes in de lucht naar de Bea om te doen alsof er helemaal niets aan de hand is.

Wedstrijdverslag doro gastreporter Luuk:


NAC speelt gelijk thuis tegen Emmen

Een wedstrijd die gewonnen moest worden en waar veel NAC supporters vanaf vorige week naar uitkeken. Helaas was Greg Leigh geblesseerd en dat betekende dat Van Anholt het weer vanaf de linksback positie mocht proberen. Ook Rosheuvel startte weer in de basis en dat ging ten koste van Kastaneer.

Het eerste kansje was voor Karami, maar zijn schot ging over. De eerste beste kans voor Emmen ging er wel in. Slagveer schoot uit een lastige hoek raak door de benen van Van Leer. Slagveer kon vrijwel ongehinderd de diepte in worden gestuurd, omdat Palmer-Brown hem iets te veel ruimte gaf. Na bijna een half uur moest Van Leer zich strekken na een vrije trap van Cavlan. Even later kwam Korte een teenlengte tekort om een voorzet van Rosheuvel binnen te werken. Gelijk daarna wisselde Brood Ilic erin voor El Allouchi. Zeven minuten voor rust was Van Leer belangrijk door reddingen op schoten van Cavlan en Jansen. Op slag van rust kopte notabene Korte de bal op de lat na een voorzet van Rosheuvel. Even later floot Makkelie voor de rust en ging NAC met een 0-1 achterstand rusten.

De eerste kans na rust was voor Te Vrede, maar die wist Scherpen niet te verschalken en zijn poging werd gered door de doelman van Emmen. Een halfuur voor het einde wisselde Brood aanvallend door Van Anholt eruit te halen en Van Hooijdonk kwam er voor hem in. Van Leer wist weer redding te brengen op een schot van Bijl. Een minuutje later was daar de derde wissel voor NAC. Rosheuvel verliet het veld en Kastaneer kwam er voor hem in. Tien minuten voor tijd redde Scherpen met zijn voet op een poging van Ilic. In de 88e minuut was het raak!! Een voorzet/schot van Ilic werd weggebokst door Scherpen en kwam voor de voeten van Palmer-Brown die de gelijkmaker binnenschoot. Daarna drukte NAC nog wel maar kwam het in de zes minuten blessuretijd niet meer tot gevaarlijke kansen.

De achterstand op de nacompetitie plekken is door de nederlagen van De Graafschap en Excelsior 4 punten met nog 4 wedstrijden te spelen. De achterstand op de veilige 15e plek waar Emmen staat is 7 punten. Volgende week zondag op eerste paasdag reist NAC af naar Limburg voor het duel met Fortuna Sittard. Om 14:30 staat deze wedstrijd op het programma.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


12-apr-2019 NAC-EMM (1-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: maandag 15 april 2019 om 16:19u

"Nog maar 4 punten!"

Dat is momenteel misschien nog wel het ergste. Dat tussen hoop en vrees leven. Die 8 punten achterstand van een poos geleden had ook weer iets geruststellends. Het was gedaan, onoverbrugbaar, we konden ons gaan richten op het volgende seizoen. Scherven oprapen en doorgaan, zoals we dat altijd doen. Maar daarna werd er na Kralingen weer hoop gecreëerd. Er was weer een puntje aan de horizon. Voor mij voelde dat als een opmaat naar de volgende teleurstelling, het volgende littekentje op de NAC ziel.

Dit puntje brengt ook allerminst hoop, maar tóch is het niet onmogelijk. Ik zag in ieder geval geen reden voor feest. Zul je zien dat die eikels van feyenoord winnen en het in de andere meer kansrijk geachte wedstrijden volledig laat lopen. Dat weten we allemaal.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven