homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 april 2019
NAC weet 81 minuten lang de nul te houden [verslag + samenvatting]


Dat is het enige positieve dat we van gisterenavond in Almelo kunnen zeggen. Als je niet scoort, dan kun je ook niet winnen. Aangezien NAC gisteren geen enkel schot op doel wist te lossen, was het dus zaak om achterin de boel dicht te houden om nog aanspraak te kunnen maken voor een puntje. Een onbewaakt moment van ons centrale duo maakte een eind aan de illusie dat we een puntje bij de huidige subtopper konden halen. En nu maar afwachten wat de concurrenten gaan doen.

Wedstrijdverslag door gastreporter Luuk.


NAC verliest nipt van Heracles

Na de mooie overwinning van woensdag in Rotterdam tegen Excelsior, stond er 3 dagen later weer een belangrijke wedstrijd op het programma. In Almelo was Heracles de tegenstander. Er waren twee wijzigingen ten opzichte van woensdag. El Allouchi keerde terug na een schorsing en dat ging ten kosten van Nijholt. Karami stond na een tijdje weer rechtsback nadat hij woensdag goed inviel wat ten kosten ging van Van Anholt.

De eerste helft was slordig van beide kanten en NAC creeёrde deze wedstrijd geen een enkele grote kans. Ook Heracles was bij tijd en wijle slordig, maar wist nog wel enkele grote kansen te creeёren. De eerste grote kans van de wedstrijd viel na 40 minuten te noteren, maar Van Leer wist met een goede redding te voorkomen dat Peterson scoorde. Even later had hij meer moeite met een afstandsschot van Duarte, maar met wat moeite haalde hij de bal eruit. Even later floot Martens voor de rust en gingen de ploegen met een 0-0 ruststand de kleedkamer in.

Het spelbeeld was in de tweede helft vrijwel hetzelfde. Heracles ging op zoek naar de openingstreffer en NAC probeerde een puntje mee te nemen uit Almelo, stiekem hopend dat er een uitbraak genoeg zou zijn voor de driepunter. In de 56e minuut wisselde NAC voor het eerst. Korte verliet het veld en Rosheuvel kwam er voor hem in. In de 59e minuut was daar een kansje voor NAC, maar Te Vrede kopte een voorzet van Karami over. Even later wisselde Brood voor de tweede keer. De tegenvallende Kastaneer verliet het veld en Kaikai mocht weer eens minuten maken. Met nog iets meer dan 10 minuten op de klok mocht Ilic nog invallen en ging Lundqvist naar de kant. Heracles drong meer aan en dat had uiteindelijk effect. Een voorzet van Kuwas belandde op het hoofd van Peterson en die knikte de 1-0 binnen. Twaalf minuten later floot Martens voor het einde van de wedstrijd en verloor NAC na twee goede wedstrijden voor het eerst onder leiding van Brood.

NAC moet zich nu focussen op vrijdag als er een belangrijke wedstrijd op het programma staat. Dan komt Emmen op bezoek die na de overwinning op Heerenveen staan de Drenthenaren 7 punten voor op NAC en dus moet NAC deze wedstrijd winnen. Bij een overwinning en nederlagen van De Graafschap (PSV uit) en Excelsior (Ajax uit) is de achterstand op deze ploegen 2 punten en op Emmen 4 punten en dan is er nog alles mogelijk. Het wordt alles of niets!!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties


06-apr-2019 HER-NAC (1-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Hugh Hefner

Geplaatst: dinsdag 9 april 2019 om 15:50u

"Bij een overwinning en nederlagen van De Graafschap (PSV uit) en Excelsior (Ajax uit) is de achterstand op deze ploegen 2 punten en op Emmen 4 punten en dan is er nog alles mogelijk."

OK. Als je bij UNIBET een tientje inzet op een twee bij NAC-Emmen, een twee bij PSV-De Graafschap en een twee bij Ajax-Excelsior, dan heb je een grotere kans dat je een fortuin wint, dan dat NAC zich veilig speelt.

De realiteit is dat we tenminste een van de drie clubs moeten inhalen. Als je verliest van Emmen of gelijk speelt, dan is het verschil nog zes of zeven punten. Dat haal je echt nooit meer in.

En zelfs als je wint van Emmen en Excelsior en De Graafschap verliezen de genoemde wedstrijden, dan nog moet je twee wedstrijden meer winnen in de resterende wedstrijden van dit seizoen. Wonderen zijn de wereld nog niet uit, maar als je het spelbeeld ziet tegen Heracles, dan denk ik dat we maar beter de vrijdagavonden na augustus kunnen gaan vrijhouden...

sjorro

Geplaatst: woensdag 10 april 2019 om 8:53u

Hoop is er altijd, maar het wordt steeds lastiger.
Zelfs met winst tegen Emmen, en verlies van de Graafschap & Excelsior is het gat nog 4 punten.
"Het wonder van Breda" is 1 club inhalen, en dat is een behoorlijke opgave.
Laten we eerst maar eens van Emmen winnen, wat dat is ook geen zekerheidje met deze selectie.
Hup

Brian Westzee

Geplaatst: woensdag 10 april 2019 om 12:37u

Nee toch? Bij winst tegen Emmen en verlies van De Graafschap en Excelsior (wat reëel is) is het gat nog 2 punten naar die twee ploegen (en naar Emmen 4).
Dan blijft het lastig maar zeker mogelijk om één ploeg nog in te halen. De Graafschap en Emmen spelen nog tegen elkaar, daar kan er ook maar één van winnen.
Het begint bij geloof.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven