homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 maart 2019
NAC zegt formeel een achttal aflopende contracten op.


NAC heeft gisteren bekend gemaakt dat het een acht tal aflopende contracten formeel heeft opgezegd. “Volgens de richtlijnen van de CAO voor contractspelers Betaald Voetbal Nederland is NAC verplicht om spelers met een aflopend contract voor 1 april iets te laten weten over een eventuele formele beëindiging van het huidige contract.” Dat betekent echter niet dat NAC niet met deze spelers door zouden willen gaan. Maar door het ontbreken van een technisch manager en algemeen directeur (volgt mogelijk later deze week) hebben deze onderhandelingen nog geen plaats kunnen vinden.

Het betreft de aflopende contracten van:
- Giovanni Korte
- Gianluca Nijholt
- Grad Damen
- Fabian Sporkslede
- Theo Zwarthoed
- Mitchell te Vrede
- Bart Meijers
- Richelor Sprangers

Een aantal van hen kan dus alsnog een contract verwachten. Dat is echter afhankelijk van de invulling van de directie en de sportieve perspectieven van de club richting het einde van het seizoen.

Wie krijgen er volgens jou een contractverlening? Of zouden deze moeten krijgen?


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

YellowBlackFeatr

Geplaatst: woensdag 27 maart 2019 om 23:57u

Behouden:
Mitchell te Vrede - Aardig wat ervaring en wil tenminste voetballen.

Bart Meijers - Zou een goed talent kunnen zijn, hebben we nog weinig voor NAC zien ballen, maar jeugd heeft de toekomst.

Richelor Sprangers - Ook een talent en te weinig van kunnen zien, kans in het eerste zou niet slecht zijn voor hem!

Nijholt - Ik denk dat we nog wel een ervaren middenvelder kunnen gebruiken zoals hij. Heeft niet altijd zijn beste wedstrijden gehad maar ik denk dat dat komt mede door de rest van de selectie.


De rest mag wat mij betreft weg.

Swieber

Geplaatst: donderdag 28 maart 2019 om 6:56u

Te Vrede behouden, maar of hij dat zelf ook zou willen....? Als je er in zo’n dramatisch seizoen bij NAC al 9 in kunt schieten, kan je bedenken wat hij bij een “Heracles” zou kunnen.

Meijers, ben benieuwd of die iets geleerd heeft bij onze “satelliet club” . Begin van het seizoen heb ik hem nog wel eens een bal vd lijn zien halen gevolgd door een doelpunt aan de andere kant. Heb het niet gecontroleerd maar volgens mij staat Helmond ver onderaan. Elke week verliezen leer je weinig van.

Damen, gezien het politieke spelletje van onze vorige trainer, zou ik toch wel eerst willen zien wat die jongen in huis heeft. Ik zou hem zeker verlengen voor jaartje. Denk niet dat hij veel andere alternatieven heeft.

Korte & Nijholt, veel van verwacht maar er is te weinig uitgekomen. Zijn er dan wel 2 waar ik van mening ben dat het niet aan de inzet heeft gelegen.

Hugh Hefner

Geplaatst: donderdag 28 maart 2019 om 8:24u

Het spijt me om te zeggen, maar dit zijn allemaal jongens, waarmee je niet naar de KKD wilt. Mitchell te Vrede vanwege zijn salaris, de rest omdat ze kwalitatief niet toereikend zijn.
In plaats van Te Vrede die Loshi een contract aanbieden. Eventueel Van Leer losweken van 020. Anders ons aanstormend talent uit Polen doorschuiven naar het eerste.
En twee echte verdedigers halen. Dat mag Ruud Brood doen. Ik hoop dat hij hoe dan ook de bezem door de selectie haalt. Alle huurlingen van MCi mogen terug. Koch terreinknecht maken.
Als we ons handhaven, wonder boven wonder, dan Te Vrede wel proberen te behouden. Voor de rest geldt dan hetzelfde als hierboven. We staan niet voor niets onderaan.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven