homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 maart 2019
Willem Weijs completeert de vernieuwde technische staf.


Met het overhevelen van Willem Weijs van de NAC O19 naar de eerste selectie, lijkt de nieuwe technische staf nu zijn definitieve vorm te hebben gekregen. Vorige week kreeg assistent trainer Rob Penders op een bijzonder curieuze wijze de wacht aan gezegd, waarop officieel bekend werd gemaakt dat Ruud Brood vandaag (maandag) zal beginnen als hoofdtrainer en Regillio Vrede zijn nieuwe assistent zal zijn. Daarna werd zondag dus bekend gemaakt dat de 32-jarige trainer van het vlaggenschip van de jeugdopleiding wordt toegevoegd aan de technische staf.

Willem Weijs is sinds 2017 in dienst van NAC en staat te boek als zeer deskundig talentvol en bevlogen. Op NAC.nl wordt zijn loopbaan als volgt samengevat: `Weijs werd in de zomer van 2017 aangesteld als trainer van NAC O19. Hij kwam over vanuit de jeugdopleiding van Ajax, waar hij sinds 2013 actief was als techniek-, individueel- en teamtrainer. Daarvoor was hij als jeugdtrainer ook al werkzaam binnen de jeugdopleiding van PSV. Vorig jaar, in zijn eerste seizoen als trainer van de O19, promoveerde hij met zijn ploeg naar de Eredivisie waardoor de aanstormende talenten dit seizoen op het hoogste niveau acteren. Nu maakt de trainer de stap naar het eerste elftal.`

Willem Weijs is net als NAC blij met zijn nieuwe aanstelling bij het eerste elftal: “Ik ben trots, vereerd en ontzettend dankbaar dat ik deze mooie kans krijg. Persoonlijk is dit voor mijn ontwikkeling een mooie vervolgstap, maar het allerbelangrijkste is dat we keihard aan de slag gaan om de resterende wedstrijden te presteren. Ik hoop daarin van toegevoegde waarde te zijn en wil graag mijn bijdrage leveren aan de ontwikkeling van het team.”

Allereerst erg jammer voor de jeugdopleiding, die een goede leermeester ziet vertrekken. Daar staat tegenover dat het eerste elftal een zeer bekwame, moderne en ambitieuze trainer rijker is geworden.

Willem, van harte gefeliciteerd met je nieuwe positie!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven