homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 maart 2019
Alle ingrediënten voor succesvolle degradatie aanwezig


Terwijl half Breda in een of andere dampende kroeg op een klein schermpje zich verwonderden over de tussenstand in Arnhem was het voor de supporters in het uitvak al duidelijk. Ook hier gaat het schip de wal niet keren, we gaan net als anders puntloos naar huis.

Was NAC nu zo goed of vitesse zo slecht de eerste helft? Een combinatie van waarschijnlijk. Maar gezien de pech die NAC ook nu weer had (balletje op de lat, voor de tweede week op rij een blinde VAR en een lulletje rozenwater met een fluit) lijkt niemand meer het tij te kunnen keren. We koersen recht op degradatie af.

Vijf punten achterstand inmiddels. Een waslijst aan blessures. Arbitrale dwalingen. Onnodige of vage rode kaarten. Spelers die de boel opzichtig proberen te frustreren. Spelers die wel kunnen maar niet willen. Een trainer die het al maanden niet meer weet. Een clubleiding die over elkaar heen rolt. Niets staat een logische degradatie nog in de weg. Het enige wat we nog missen is een vage crimineel met een stropdas die op een persconferentie komt vertellen dat NAC over vijf jaar champions league speelt. Gezien de deplorabele staat van de club is ook dat slechts een kwestie van tijd.

Volgende week uit naar psv. Gade mee?


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


02-mrt-2019 VIT-NAC (4-1)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 4 maart 2019 om 9:34u

Ja. Maar. Toch. Het is wel NAC. Nog 10 wedstrijden te gaan. Slechts 2 winpotjes meer dan De Graafschap en we staan weer op niet-meer-direct-degraderen.

Indachtig het NOAD-principe is het pas echt voorbij als het echt voorbij is. Zo zijn we twee jaar geleden gepromoveerd en er vorig jaar in gebleven.

Maar ik geef toe: zelfs ik heb er inmiddels een redelijk hard hoofd in …..

Opa

Geplaatst: maandag 4 maart 2019 om 19:32u

Misschien Penders een keer aan het roer zetten een week. Dan kan die niets uitstralende gaag even Uitrusten en. Denken aan een ander. Nietszeggend praatje voor enna de wexstrijd
Het is niet zo maar een club. Het is NAC.. dat snappen er helaas te weinig.

Hugh Hefner

Geplaatst: vrijdag 8 maart 2019 om 9:17u

Ik ben altijd optimistisch, maar ook realistisch. Als je kijkt naar het programma, dan zijn er echt nog wel mogelijkheden.
We krijgen VVV, Emmen en PEC nog thuis en we moeten nog op bezoek naar Excelsiknor en Fortuna. Dat kunnen en moeten 15 punten zijn. Wat je dan nog onderweg op pakt, laten we zeggen 3 punten, gelijk tegen de Trommels en thuis tegen de Nerds. En uit bij Heerenveen nog een puntje, dan moet je directe degradatie kunnen ontlopen.
Als je het dan eindelijk op de rails hebt, dan voorzie ik ook geen problemen in de plee offs.
Toen hij nog speelde was ik een fan van Penders, maar hij maakt nu een al even amechtige indruk als Van der Gaag.
Continu blijven schuiven met poppetjes, de spelers en de assistenten moeten er onderhand ook het heen en weer van krijgen. De spelers bouwen op die manier nooit zelfvertrouwen op. Gewoon eens een keer zeggen: dit zijn de elf die het gaan doen. En laat die dan ook staan. Je moet op dit moment in de competitie toch echt een beeld hebben van wie de elf beste spelers zijn en met welke spelers je het beste elftal kunt samenstellen (dat zijn niet altijd de beste spelers).
En als je het niet meer weet, omdat de spelers niet goed genoeg zijn, laat ze zich dan letterlijk en figuurlijk in de basis-elf knokken. Dan hebben ze in elk geval de juiste mentaliteit.
Veel sterkte allemaal.
Pak je geen 15 punten tegen de direct concurrenten, dan wordt het een heel moeilijk verhaal.

McAuliffe

Geplaatst: zaterdag 9 maart 2019 om 15:11u

Zou wel een omslag zij Hugh Hefner.
Hoop dat je gelijk krijgt.
Eerste seizoenshelft 1 punt in deze 5 wedstrijden.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven