homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 februari 2019
Verslag bespreking met aandeelhouders en RvC


Het was een stevig gesprek, deze middag op de NAC-burelen. De afvaardiging van de supporters ging goed voorbereid aan tafel, waar namens de club de heren Van Aalst, Burema, Gielen en van Mierlo aanschoven. Een bericht van verhindering kwam tijdens de bespreking van de heren Burema en heer van Weelde.

De supporters en de clubvertegenwoordigers zochten elkaar nadrukkelijk op om op basis van dialoog de wederzijdse ontevredenheid te bespreken. De aandeelhouders misten het publieke vertrouwen van de tribune, de supporters richtten hun peilen op het gebrek aan daadkracht, visie en aanpassingsvermogen.

De heer van Aalst hield een bloemlezing over de periode direct na het op non-actief stellen van Smulders en het daaropvolgende ontslag van Goetzee. De clubleiding heeft met meerdere kandidaten gesproken, waarbij kwaliteit voor snelheid ging. Tot grote frustratie van de aandeelhouders en rvc heeft deze zoektocht nog niet naar een bevredigend resultaat geleid. Een aantal keer waren de partijen tekenklaar maar haakte de kandidaat op het laatste moment om persoonlijke redenen af.

De supporters verwijten de clubleiding dat er geen plan is om de club er bovenop te helpen. Dat de financiers te weinig investeren en dat de raad van commissarissen niets meer is dan een groepje handpoppen in opdracht van de financiers. De heren Gielen en van Mierlo bestreden dit en legden nogmaals uit op welk snijvlak de rvc moet acteren.

Het gesprek eindigde in consensus dat het toch echt allemaal beter moet. De aandeelhouders vragen de supporters de rust te bewaren, vertrouwen te hebben in de leiding en mee te zoeken naar geschikte kandidaten voor de vrijgekomen functies. De supporters vragen de clubleiding om voorzitter Gielen vooralsnog niet buiten te bonjouren, wat de aandeelhouders terstond deden.

De Clubraad wordt gevraagd om een summier verslag op te stellen van de bespreking en dit na instemming van de RvC, de aandeelhouders, de propaganda-afdeling en alle betrokkenen onder hun achterban te verspreiden in week 10de avond na de bespreking.

We moeten er samen iets van maken. Blik vooruit en Hup NAC. Zal Nooit Verloren Gaan!


Bron : De Rat, Clubraad


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 23411 nieuws items met in totaal 353096 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 15,08

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Peter13

Geplaatst: vrijdag 1 maart 2019 om 11:30u

Was alles maar zo voorspelbaar rondom NAC...


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven