homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 januari 2019
NAC wil tijdelijke vervanger Te Vrede halen; geen City aid


NAC gaat de aanvalsproblemen met het wegvallen van Mitchell te Vrede niet intern oplossen, maar gaat de transfermarkt op om de voorhoede van een scorende spits te voorzien.

Afgelopen zondag viel Te Vrede uit met een verrekking aan een pees. Het ziet er niet naar uit dat hij de komende vier weken in actie zal gaan komen. In het meest gunstige geval zal hij wellicht thuis tegen fc groningen zijn rentree kunnen maken. Tot die tijd worden er nog veel cruciale duels gespeeld. En dat moet met een volwaardige aanvalslinie.

De alternatieven zijn er intern wel, maar overal is een vraagteken bij te zetten. Is Sydney van Hooijdonk er klaar voor om op dit niveau de volle 90 minuten te spelen en beslissende goals te maken? De nog herstellende Gervane Kastaneer is nog niet de volle honderd procent wedstrijdft. Kan wel mee doen, maar nog geen volle wedstrijd. Mikhail Rosheuvel is meer een buitenspeler dan een spits. Datzelfde geldt voor de vers aangetrokken Engelsman Sullay Kaikai. Robert Mühren lijkt nog niet te zijn herstelt van zijn knieblessure die hij vorige week donderdag op de training op liep.

Vanuit City hoeven we ook geen helpende hand te verwachten. Enerzijds omdat ze niets in de aanbieding zeggen te hebben, anderzijds omdat de relatie tussen NAC en City sinds het ontslag van Hans Smulders ernstig bekoeld lijkt.

De transferdeadline loopt nog tot donderdag 31 januari 23.59 uur.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Mitchell te Vrede


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: woensdag 23 januari 2019 om 10:53u

Vraag me af of de navelstreng met City nu hard wordt doorgeknipt of dat er slechts wat afgebouwd wordt. Ze moeten volgens de overeenkomst tenslotte nog zo’n 2,5 jaar met elkaar door (ervan uitgaande dat de deal in de zomer van 2016 is gestart).

De City groep heeft niet alleen spelers geleverd, maar ook veel in de training accommodatie geïnvesteerd (financieel!) en veel kennis en netwerk gedeeld. Houdt dit dan per direct op, of wil het technisch hart hier mondjesmaat mee door gaan?

Kan me voorstellen dat die investeringen vanuit de City Group wel aantrekkelijk zijn, maar dan wil City er wel tegenover hebben gezet dat er spelers bij hen gestald kunnen worden. Dat blijft nu duidelijk uit. Onduidelijk of dit door NAC of door City komt.

Ga je de overeenkomst voortijdig verscheuren? En hoe is het dan geregeld met de reeds gedane investeringen van City? Is dit ook contractueel vastgelegd? Wie onderhoudt er bij NAC nu de contacten met City?

Bona

Geplaatst: woensdag 23 januari 2019 om 18:05u

Oke, laten we de fantasie maar eens een zwieper geven.

Ruud Boymans - Clubloos - 29 jaar - vraagtekens bij fitheid, speelde vorig seizoen zijn laatste wedstrijden bij Jong FC Utrecht na mislukt avontuur in de zandbak.

Zakaria El Azzouzi - Clubloos - 22 jaar - afgelopen jaren door ajax verhuurd aan twente sparta en vorig seizoen Excelsior. Van der Gaag zal hem dus nog wel kennen.

Marvin Emnes - Clubloos - 30 jaar - werd ooit eens door Sparta voor 4 miljoen aan Middlesbrough verkocht. Vervolgens Swansea en Blackburn. Laatste half jaar van 2018 stond hij onder contract bij de Vancouver Whitecaps, maar kwam er geen minuut in actie. Geen idee waarom, is vreemd, want geen hoog niveau. Maar hij zoekt weer een club.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven