homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 januari 2019
De reacties omdat het moet...


Pele van Anholt: ,,We hadden een offday. Waarom? Het lag echt niet aan Willem II, die speelden helemaal niet groots. Wij begonnen slap en dat sluimerde zo door. Maar volgens mij hebben wij nul kansen gehad, dat zegt genoeg.”

Van Anholt over het compacte spel van de kruiken. ,,Dan is het moeilijk om er doorheen te komen en dat hebben we ook niet gekund. Verder lag het echt helemaal aan ons. Je hoopt na de winterstop door te trekken wat je vlak ervoor hebt ingezet, maar dat kan niet op deze manier.” Overtuigd van de aanwezige kwaliteiten in het team. ,,Maar dan moeten we het wel telkens laten zien. Dit van vandaag is niet te verklaren.”

Menno Koch: ,,Vooral de eerste helft was niet goed. Op mentaliteit hadden we deze wedstrijd kunnen winnen, maar dan moeten we die wel tonen", zei hij na afloop voor de camera van FOX Sports. ,,De manier waarop we aan de wedstrijd begonnen, was niet goed genoeg.We verloren alle halve ballen.” Menno Koch over de tweede helft: ,,We kwamen er maar moeilijk doorheen, konden weinig creëren. Ik vond niet dat Willem II een golf aan kansen kreeg, maar in zo'n belangrijke wedstrijd kun je niet op deze manier beginnen. We kwamen met een goed gevoel uit de winterstop, dit hadden we niet voor ogen.”

Mitchell van der Gaag: ,,Ik kan er veel zware termen tegenaan gooien, maar ik denk dat ‘woede’ de goede vorm is om mezelf uit te drukken. Willem II speelde ook niets groots, maar als je op deze manier de wedstrijd speelt... We zeiden dat we er zin in hadden, maar dat lieten we niet zien. De eerste helft waren we onherkenbaar, met name in de duels en de tweede bal. We liepen overal achter de feiten aan. Zeker in vergelijking met de laatste weken, was het heel slecht van onze kant. De ploeg die er meer voor wilde gaan, Willem II, heeft gewonnen.”

Ook voor de camera van Fox Sports had hij een uitgebreid verhaal.

Van der Gaag vervolgt: ,,De wedstrijd was niet goed, ik vond Willem II niet beter spelen. Ik vond wel dat Willem II er meer zin in had dan wij. We waren overal te laat. Heel slecht om te zien. Ik ben boos, zeker. Alles wat we hadden afgesproken, heb ik niet gezien. Onherkenbaar.”
,,Als wij de bereidheid niet hebben, krijgen we het moeilijk. Dat hebben we de eerste seizoenshelft gezien. Het is meer een kwestie van mentaliteit dan kwaliteit. Vooraf gehad over het verwachtingspatroon; dat is beter, positiever. Dan moet je knokken totdat je erbij neervalt. We hadden iets moois kunnen neerzetten. Nu moeten we wéér van vooraf aan beginnen en zeker qua instelling opnieuw stappen maken.”

Mounir el Allouchi: ,,Noem mij iemand die goed was? Iedereen was heel matig. Hoe dat komt? Tja, als ik dat had geweten. Ik weet het niet man. En veel van de concurrenten hebben ook nog eens gewonnen. Het laatste wat wij moeten doen, is zoeken naar excuses, wij hebben gefaald. Punt uit. Ik heb vaker wedstrijden verloren, maar deze…, deze is echt pijnlijk hoor. Normaal weet ik wat ik moet zeggen, maar nu. 2-0 verloren. En terecht ook. Ik had er veel vertrouwen in, omdat we goed de winterstop zijn uitgekomen. Op alle vlakken zijn we afgetroefd. Bizar. Iedereen was heel matig. De eerste helft waren we sloom, dat voelde ik aan alles. Willem II was net iets scheper, net iets sneller, ze wonnen alle duels.”

El Allouchi over zijn rode kaart: ,,Ik wilde in duel komen. Crowley stopte en ik ging vol op zijn achillespees staan, dat was absoluut niet mijn bedoeling. Ik was te laat. Eerst deze wedstrijd laten bezinken en dan zullen we zien wat voor straf ik krijg.”

Pascal Lundqvist viel gisteren niet bepaald met zijn neus in de bøter. Zijn interview voor de camera van Fox Sports.


Bron : De Rat, BN/DeStem, Omroep Brabant


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


20-jan-2019 WIL-NAC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven