homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

19 januari 2019
Heel Tilburg draait om NAC!


In Tilburg, de stad waar het woord “NAC” nog vaker valt dan in Breda zelf, ontwaakt menig kruik vanochtend met een glimlach. Want wat is er nu mooier dan wakker worden met hetgeen waar je vannacht over gedroomd hebt: de NOAD ADVENDO Combinatie.


Bron : De Rat, Breda Loco's, Fr0nt76


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


20-jan-2019 WIL-NAC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

charelli

Geplaatst: zondag 20 januari 2019 om 14:27u

Leuke actie mannen aan jullie inzet heeft het vandaag niet ontbroken. Misschien had deze inzet NAC vandaag verder kunnen brengen. Ik weet niet met wat voor opdracht die trainer de spelers het veld instuurt maar dit is werkelijk gewoon weer een dieptepunt. Hoe kun je nou zo ongemotiveerd de wedstrijd ingaan, langs alle kanten wordt NAC voorbij gelopen terwijl we dachten dat het lek boven was. Trainer, trainer trainer welke opdracht krijgt dit team? Dan de opstelling, een rechtsback op de linker back plaats, hoe dom kun je zijn, elke bal terug naar de centrale verdedigers want deze man heeft een chocolade linkerbeen, geen enkele opbouwende intentie en verdedigend super zwak, getuige, na zo`n veertig verkeerde acties, het laatste doelpunt. El Allouchi echt zeer, zeer matig en wederom een superdomme actie (hoewel ik het op TV niet goed heb teruggezien en leek het mij eigenlijk niets) Korte, de beste man op het veld met wel de drive en die wordt gewisseld. Karami brengt niet veel maar daar mogen we nu misschien nog niet teveel over zeggen. Corners van Rosheuvel abominabel. Maar het grootste probleem is voor mij toch echt die instelling en de vraag wat nou het tactisch plan is voor deze wedstrijd, ik zie hier echt een hele zwakke trainer die de motivatie niet kan overbrengen, verkeerde opstelling en slechte wissels. Zo even mijn frustratie kwijt. Hopelijk volgende week weer wel NOAD. Alleen is die wedstrijd maar drie punten waard , die van vandaag zes en een onuitwisbare heldenstatus, maar die zijn ze voorlopig kwijt.

De Generaal

Geplaatst: zondag 20 januari 2019 om 18:56u

Als Pastoor v.d. Gaag in een interview voor de wedstrijd al zegt, dat hij merkte, dat er "rare niet afgesproken"dingen gebeurden op de laatste training, had hij meteen en voor de wedstrijd in moeten grijpen.
Aan zijn "praten"ligt `t niet, maar hij is voor de spelersgroep een "slapjanus".
Aanpakken die "lamlullen"in uitwedstrijden!

BATI

Geplaatst: zondag 20 januari 2019 om 19:40u

Die actie was van hetzelfde niveau als dat NAC. Om te janken!

Rizu

Geplaatst: zondag 20 januari 2019 om 19:52u

Heb die koch behoort na de wedstrijd: Ik weet hoe belangrijk deze wedstrijd voor de supporters is. En toch beginnen ze de wedstrijd zonder enige inzet. Ze hebben ons gewoon verraden daar in het stiltegebied. Vraag mij iedere keer af wat de opdracht van die van Gaag is steeds met dat laffe tikkie terug gedoe steeds. Jongens ik wil jullie weer bedanken voor de geweldige inzet

Bona

Geplaatst: maandag 21 januari 2019 om 12:47u

Mooie actie vanuit Breda. Gebruikelijke reacties vanuit Tilburg om de actie te downplayen. Het hele jaar hebben die gasten het over NAC. Ze kijken op TT 818 haast eerder naar de uitslag van NAC (om te kijken over we verloren hebben) dan naar hun eigen club. Geforceerde haat vanuit Tilburg, tegenover Breda die willem ii zien als clubje waar je leuke grappen over kunt maken.

Neem nou zo`n spandoek waar ze zondagochtend om 7 uur (waarom in godsnaam zo vroeg??) mee door tilburg liepen. `Dood aan NAC`, luidde de tekst. Wat is er gebeurd dat je Breda dood wil hebben? Hebben we in het verleden je stad met grof geweld ingenomen, je kerken verbrand en je vrouwen verkracht? Of ben je haat aan het `creëren`, om ergens op te willen lijken? Een koude oorlog verzinnen, om je aan op te kunnen trekken? Een hulpmiddel om je in supportersland op de kaart te kunnen zetten? Het is allemaal zo doorzichtig, maar toch willen ze er zelf graag in blijven geloven. Het is allemaal wat nep als je het mij vraagt.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven