homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 januari 2019
Lundqvist houdt NAC aan het lijntje, technisch hart zoekt onderwijl verder.


Pascal “Pokerface” Lundqvist schermt met interesse van een Griekse club (naar verluidt OFI Kreta) en schuift de keuze voor de aanbiedingen voor zich uit. Dat tijdrekken kan NAC zich duidelijk niet permitteren. Het technisch hart wil voor de hervatting van de competitie, zondag tegen willem ie ie, de derde versterking aan de selectie kunnen toevoegen. Om die reden heeft NAC nu het contact met optie twee en drie geïntensiveerd.

Prima opstelling van NAC. Het is graag of niet. Nog niets gepresteerde snotapen die nog twijfelen tussen een wekelijks kolkend Rat Verlegh Stadion of een Griekse wanbetaler, die slaan wij maar al te graag over. Ook de Venlonaren zouden interesse hebben, maar tegen dat aanbod is voor NAC makkelijk te concurreren. Het aanbod van NAC blijft zoals het is, zover is aan het kamp Lundqvist duidelijk gemaakt. NAC en psv zijn er onderling al aan uit. Het contract van de 21-jarige Zweed zou in Eindhoven niet worden verlengd en speelde zo goed als al zijn wedstrijden voor de beloften van psv. Derhalve werkt psv vlot mee aan een overgang naar elders.

Gisteren liet hij tegenover de camera van Fox Sports weten dat de gesprekken ‘still serious are’ en dat we’ll see’ wat er gebeurt.


Bron : De Rat, BN/DeStem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Bona

Geplaatst: maandag 14 januari 2019 om 15:35u

Die gasten worden op die leeftijd gouden bergen voor gehouden door hun zaakwaarnemer. Zo gek dat ze een kelderploegje uit de Griekse competitie al gaan overwegen boven gegarandeerde speelminuten in een vertrouwde competitie voor een wekelijks vol huis. Alleen al als ik dit lees en dat interview van gisteren aanschouw, dan ben ik er allerminst van overtuigd dat zo’n jongen in 6 dagen tijd helemaal kan omturnen naar een speler die het NOAD helemaal begrijpt en in tilburg het gras voor ons opvreet om de Bredase eer te verdedigen.

Daarentegen denk ik dat de teamspirit, dynamiek en zelfcorrigerend vermogen in onze selectie inmiddels zo groot is, dat zo’n jongen in zijn eerste week een paar keer goed op zijn flikker gaat krijgen. Maar, zoals het technisch hart eerder al `uitsprak`: datgene wat we aantrekken, moet een directe versterking zijn en direct inzetbaar zijn. Als je met deze aanbieding nog niet direct overtuigd bent, dan heb je de volle focus en overtuiging voor de missie van de club er niet bij. Dan vind ik het terecht dat NAC direct doorschakelt.

Opa

Geplaatst: maandag 14 januari 2019 om 20:14u

Als hij niet graag komt. Laat hem dan. Dan is het niks voor ons. Jammer. Snel verder met mensen die wel willen.

portugeese naccer

Geplaatst: dinsdag 15 januari 2019 om 10:45u

"Ook de Venlonaren zouden interesse hebben, maar tegen dat aanbod is voor NAC makkelijk te concurreren" en "Het aanbod van NAC blijft zoals het is, zover is aan het kamp Lundqvist duidelijk gemaakt." lijkt me nogal in tegenspraak met elkaar.

Òf je concurreert en biedt dus eventueel meer òf het is zoals het is en er komt geen sou meer bij.

Maar wellicht is dat al jarenlang het probleem bij NAC, dat met het spel van onderhandelen niet begrijpt.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven