homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 januari 2019
Robbie Haemhouts stopt met profvoetbal en wordt assistent bij O19


Robbie Haemhouts stopt er mee. Zoals dat heet zijn de partijen in gezamenlijk overleg overeengekomen dat het contract per direct wordt ontbonden. Tot de categorie ‘ex-NAC-er’ zal hij echter niet gaan behoren. De komende anderhalf jaar zijn hij deel uit gaan maken van de trainersstaf van de NAC O19. Hij zal daar de rol van assistent trainer op zich nemen.

De Belg begon als twaalfjarige bij de jeugdopleiding van NAC. Deze doorliep hij in zijn geheel, wat in het seizoen 2001/2002 uiteindelijk leidde tot zijn profdebuut in het geelzwart Robbie Haemhouts hangt voetbalschoenen aan de wilgen. Omdat het aantal wedstrijden in de daaropvolgende drie seizoenen op een hand te tellen waren, besloot hij elders voor zijn kans te gaan. Dat lukte achtereenvolgens bij fc den bosch, fc emmen, almere city en helmond sport. Vervolgens speelde hij vijf seizoenen ruim 130 wedstrijden voor willem ii. In de zomer van 2016 keerde hij weer terug naar Breda, om na een seizoen als aanvoerder promotie naar de Eredivisie af te dwingen. Eenmaal in de Eredivisie wist hij echter geen vaste waarde in het elftal te worden. Zijn contract liep nog door tot komende zomer.

Robbie Haemhouts: “De afgelopen periode zijn we met elkaar in gesprek gegaan over mijn situatie en daarin tot de conclusie gekomen dat dit een goed moment is voor mij om te stoppen. Ondanks dat ik meer van de afgelopen anderhalf jaar had verwacht, is het voor mij bijzonder dat ik mijn carrière heb kunnen afsluiten bij de club waar ik ooit begonnen ben. Het is daarom geweldig dat ik bij deze club kan blijven en de kans krijg om bij de Onder 19 het trainersvak te ontdekken. Zelf weet ik wat het is om als jonge jongen bij NAC binnen te komen en iedere dag keihard te moeten knokken om het profvoetbal te halen. Hopelijk kan ik die ervaringen overbrengen om de volgende generatie weer te helpen.”


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Rob Haemhouts


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 8 januari 2019 om 15:54u

Opmerkelijk natuurlijk dat hij destijds met zijn hoge leeftijd nog zo`n langdurig contract kreeg. Onbegrijpelijk dat er daar niet wat voorzichtiger ingestoken werd. Zegt wellicht ook wat over de onderhandeling kwaliteiten van kamp Haemhouts. Desalniettemin heeft de O19 er nu wel een goede trainer bij. Fijn dat ze het zo hebben kunnen oplossen.

Nu Vinnie Vermeer nog aan een andere club helpen.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven