homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

3 januari 2019
Vd Gaag zet in op minimaal drie versterkingen, niets van City [video]


In aanloop naar het hervatten van de competitie hopen we allemaal wat versterkingen te hebben verwelkomt. Het liefst al voordat de ploeg op trainingskamp gaat, maar tot op heden lijkt het er op dat alleen Khalid Karami als extra passagier mee op het vliegtuig stapt.

Hoewel NAC in de laatste drie wedstrijden boven verwachting goed presteerde (7 punten uit 3 duels) wijkt het technisch platform niet af van de wens om een handjevol versterkingen in de winterstop. Mede ook door een aantal langdurig geblesseerden, blijft de urgentie hoog. Sporkslede komt dit seizoen vermoedelijk niet meer in actie. De stabiliteit van Van Anholt, die noodgedwongen een wat geforceerde rentree moest maken, blijft een vraagteken. Ook Ilic hoeven we op korte termijn niet in actie te verwachten. Daar bovenop blijven we in de voorhoede te afhankelijk van de vorm van Rosheuvel en Te Vrede. Desgevraagd hoopt Van der Gaag in iedere linie op een versterking.

Het technisch platform heeft momenteel een aantal ijzers in het vuur. De onderhandelingen lopen volop: ,,Maar ik betwijfel of ze mee op trainingskamp gaan,” laat hij los tegenover BN/DeStem. Spelers wachten nog af, kijken wat de rest van de markt doet en wat hun perspectieven bij hun huidige club zijn. Tot dat moment is NAC druk bezig met het maken van ruimte in het spelersbudget. Eerder werd al bekend dat Olivier Rommens voortijdig afscheid heeft genomen. Momenteel staan er gesprekken gepland met Haemhouts en Vermeer voor eenzelfde overeenkomst voor de ontbinding van het contract.

Opvallend is dat er geen inbreng van Manchester City wordt verwacht. Afgelopen zomer kwamen er vier loanies over. Hiervan werd er eentje terug geroepen (Muric), de andere drie zijn veelal geblesseerd (Palmer-Brown, Ilic, Fernandes). ,,In principe komt er niks bij,” besluit Van der Gaag. NAC zet vooralsnog vol in op handelen uit eigen middelen én netwerk. Is de club hiermee wellicht al aan het voorsorteren op een bekoeling van de samenwerking met de Engelsen?

Naast een extra verdediger gaat er deze zaterdag ook een extra trainer mee op het vliegtuig naar het Spaanse Atamaria. Op oudjaarsdag maakte NAC de komst van assistent Maurice Verberne bekend. Een oude bekende van Mitchell van der Gaag, waarmee hij in het seizoen 15-16 al bij fc eindhoven samen heeft gewerkt: ,,Het vertrek van Jefta Bresser naar De Graafschap hebben we in eerste instantie niet opgelost. Vervolgens heb ik mij de vraag gesteld: wat missen we? Maurice is ook een verdediger, daar zit het ‘m niet in. Het gaat ook om de type karakters. Maurice is een open persoon en maakt makkelijk contact. Dat vond ik voor ons als staf belangrijk. Hij is niet zozeer een vertrouwenspersoon, maar ik heb wel gekeken naar iemand met wie ik gewerkt heb en die weet wat ik wil, omdat we niet zoveel tijd hebben.”


Bron : De Rat, BN/DeStem, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven