homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

7 december 2018
Deadline Papieren Rat 127 --> zaterdag 15 december !


We bevinden ons weer in beroerde tijden, waarin het uiterste van ons NOAD gevoel gevergd is. Vooralsnog lukt dat met de ramvolle tribunes, ongeacht welke tegenstander ons de punten afhandig wil komen maken. En hoe heeft het allemaal weer zover kunnen komen. Waarom toch altijd weer NAC, dat weer pijnlijk onderaan moet bungelen, als een lachertje van het voetballand. We dachten dat we die beurt allang al weer hadden doorgegeven. Blijkbaar heeft de gifbeker nog een vijfdubbele bodem.

Oké, de vooruitzichten, schade beperkt houden tot aan de winterstop, bidden voor wat bonuspunten en vertrouwen op de kunde en doortastendheid van het technische platform. Die zullen een paar konijnen uit de hoed moeten toveren. Wellicht met wat hulp van de financiers? Maar ook dat is geen vanzelfsprekendheid. Eerst maar eens afscheid nemen van een aantal jongens om ruimte te maken in het salarishuis. De ergernis van Smulders, en bedankt jongen.

In deze turbulente tijden is het moeilijk om de gevoelens onder woorden te brengen. Er is weer grote behoefte om ons hart te luchten. Daar hebben we gelukkig het Fanzine voor uitgevonden. Het medium dat de Taal van de Tribune dient te vertalen naar papier. Een heel karwei, maar het lukt al weer een paar decennia. Papieren Rat 127 is reporting for duty.

De tweede editie van dit seizoen en de 127e in haar 22 jarige bestaan. In het oudste nog bestaande papieren Fanzine van Nederland is weer voldoende ruimte voor columns, grappen, gedichten, fotofucks, cartoons, verslagen, rubrieken, opvallende berichten, en foto’s, etc, noem maar op. Alles wat jou maar van het hart moet. We gaan hier met jouw bijdrage weer een prachtige en ramvolle NAC bijbel van maken. De oplage zal wéér omhoog gaan en zal wederom vergezeld gaan met een setje prachtige nieuwe NAC-stickers.

We willen met PRAT 127 uit komen bij de wedstrijd NAC – Heerenveen op zaterdag 22 december. Daardoor ligt de deadline het weekend ervoor op zaterdag 15 december. Zorg dat jouw bijdrage voor die tijd in de inbox van de Ratdaxie ligt. Mocht je overigens iets meer tijd nodig hebben, laat het ons dan even weten. In overleg altijd mogelijk!

Stuur jouw bijdrage naar redactie@derat.nl.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven