homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 november 2018
NAC Jeugd weer op pad: O19 voor belangrijk duel naar psv


Morgen is het niet alleen #matchday voor de ploeg van Mitchell van der Gaag, maar zoals gebruikelijk ook van de Jeugdopleiding (uitgezonderd de O14 deze maal). Alle ploegen hebben een wedstrijd, met uitzondering van Jong NAC. Een beknopt overzicht, zodat je weet waar de jongens dit weekend allemaal uithangen!

Onder 11
De jongste telgen van de opleiding vertrekken morgenochtend in alle vroegte richting het diepe zuiden voor een aantal wedstrijden op Sportpark Sanderbout in Sittard. Om 10.00 uur zijn daar de leeftijdsgenoten van fortuna sittard hun tegenstander.

Onder 12
De jongens van een leeftijdscategorie hoger mogen op hun beurt wat later in de bus stappen om rond de klok van half 12 aan de aftrap te verschijnen van een duel tegen pec zwolle. Op Sportpark Be Quick 28 welteverstaan. Dan witte da, agge toevallig in de buurt bent.

Onder 13
Ook voor de Onder-13 is er een uitwedstrijd naar Limburg. Op Sportpark Kaalheide in Kerkrade mogen zij om 11.30 uur aantreden tegen de nummer 8 van de Eredivisie-laag, roda jc. NAC staat er aanmerkelijk beter voor met een 4e plaats. Onze 13-jarige hebben tot op heden in 11 wedstrijden al 15 punten bijeen gesprokkeld. Dat zijn er 8 meer dan de limburgers, maar nog altijd 15 minder dan de nummer 1 ado den haag. Heerenveen staat derde en is met 2 punten voorsprong de enige club die nog binnen bereik ligt.

Onder 14
De boys van de onder-14 hebben óók een uitwedstrijd, maar in tegenstelling tot de andere teams op zondag. Op Woudenstein (aftrap om 12.00 uur) wacht daar excelsior. NAC verkeert in bloedvorm en bekleedt momenteel een eerste plaats met 18 punten uit zeven wedstrijden. Excelsior staat in deze Poule B stijf onderaan met slechts 4 punten uit 9 wedstrijden. Vorige week werd fortuna door NAC met maar liefst 12-0 vernederd. Deze wedstrijd in rotterdam moet toch appeltje eitje zijn voor de jongens?

Onder 15
De onder 15 wacht een taaie wedstrijd tegen de koploper. Om 15.00 uur komt afc op bezoek op Sportpark Heksenwiel in de Haagse Beemden. De teams van afc staan bekend als lastige ploegen, die niet als meest sportieve te boek staan. Als het niet lukt met voetbal, dan gaan ze het met andere trucjes proberen. Een facet waar met name de jongere NAC teams nog niet zo goed raad mee weten. De amsterdammers hebben 23 punten, NAC heeft er 6 minder en staat vijfde met het zelfde aantal gespeelde wedstrijden. Proberen een zo goed mogelijk resultaat neer te zetten. In de top-5 staat alles nog betrekkelijk dicht bij elkaar. Een mooie pot om zaterdagmiddag als pre-match voor het avondprogramma te gebruiken. U bent allen welkom, support wordt zeer op prijs gesteld!

Onder 17
Deze jongens spelen gelukkig ook een thuiswedstrijd. Om 12.30 uur wordt werd op het hoofdveld afgetrapt voor een wedstrijd tegen alphense boys. De club uit Alphen aan de Rijn staat voorlaatste (11e) in de Eerste Divisie, achttien punten minder dan NAC. Ja, want ook de Onder-17 staat fier bovenaan. Met een totaal van 22 punten staat de ploeg al 3 punten los van de nummer 2, De Graafschap. Vorig weekend speelde NAC in een oefenduel nog met 1-1 gelijk tegen vvv venlo dat in dezelfde competitie 6e staat met de helft van het aantal punten van NAC. Een minor setback? Of wordt ook dit gewoon een walkover voor NAC. Scherp blijven tegen dit soort tegenstanders, in de strijd voor promotie moet je ook deze overwinningen pakken.

Onder 19
Tot slot, het vlaggenschip van de jeugdopleiding. De O19 stapt in de bus voor een korte reis naar De Herdgang in Eindhoven. NAC staat momenteel 5e met 16 punten uit 9 wedstrijden. PSV staat 6e met 15 punten uit hetzelfde aantal wedstrijden. De ploegen tot en met de 2e plaats (Sparta staat 2e met 18 punten) liggen nog allemaal binnen bereik. NAC staat er stabiel op, bovenkant middenmoot in de Eredivisie, wie had dat twee jaar geleden gedacht. Morgen wacht om 14.00 uur een ploeg die zeer aan NAC gewaagd is. Winst is noodzakelijk om zicht op die tweede plaats te houden.

Jong NAC
Jong NAC verloor afgelopen maandagavond haar laatste wedstrijd van de eerste seizoenhelft in de reservecompetitie met 1-0 verloren van rkc waalwijk. De reserves staan momenteel nog vierde, maar kunnen nog een paar plekken zakken, omdat andere ploegen zoals ado, willem ii en excelsior nog wedstrijden tegoed hebben. Vooralsnog staan er voor de komende tijd nog geen wedstrijden op het programma.

Hieronder een beknopt lijstje met het programma van de NAC Jeugd, met dááronder een fragment uit de uitzending van #NACpraat Radio van gisterenavond, waarin we het speelschema nog even kort doornamen.


Bron : De Rat, NAC Jeugd, #NACpraat Radio


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven