homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

14 november 2018
Sepp de Roover OUT, Cor van Rooij tijdelijk IN


“Sepp De Roover treedt op eigen verzoek af als lid van de Raad van Commissarissen (RvC) bij NAC Breda. Wegens de combinatie van onvoorziene privéomstandigheden in de familiaire sfeer en zijn intensieve werkzaamheden als vertegenwoordiger van Landrover/Jaguar, acht hij zichzelf op dit moment onvoldoende in staat om de portefeuille Voetbal Zaken optimaal in te vullen.“ luidt de officiële verklaring op NAC.nl.

Oud NAC-speler Sepp de Roover was pas sinds mei 2018 aangewezen om de in de Raad van Commissarissen de portefeuille `Voetbal Zaken` te dragen. Dat komt nu al weer ten einde. Daardoor moet de RvC onverhoopt op zoek naar een opvolger. De timing kon niet veel ongelukkiger, gezien de huidige ontwikkelingen in het vormen van een nieuw (tijdelijk) technisch platform en de zoektocht naar een nieuwe technisch manager.

Tot het moment dat de opvolger is gevonden, zal lid van de Commissie van Aandeelhouders (CvA), in de persoon van Cor van Rooij, voorlopig de voetbaltechnische zaken op zich nemen.

Wat commentaren van enkele betrokkenen:

Sepp de Roover: " Het is zeer spijtig dat ik mijn taken als commissaris moet neerleggen. Ik ben echter wel van mening dat je deze functie alleen maar kunt invullen als je dat vol overgave kunt doen. Door mijn privésituatie ben ik simpelweg niet in staat om mijn intensieve baan met mijn rol binnen de RvC te combineren en deze naar mijn maatstaven uit te voeren. Dan moet je eerlijk zijn naar jezelf, maar vooral ook naar de club. Deze club verdient een commissaris die zijn rol met alle zorg en aandacht kan verrichten, zeker in de huidige situatie. "

Joost Gielen, voorzitter van de RvC: " Voor ons kwam het vertrek van Sepp vrij onverwacht. Wij snappen echter dat zijn privékwestie op dit moment veel aandacht vergt en dit lastig te combineren is met zijn functie bij de RvC. De realiteit is dus dat wij weer op zoek moeten naar een geschikte commissaris met voetbalinhoudelijke kennis. Wij wensen Sepp veel succes met alles en willen hem ook via deze weg bedanken voor zijn inzet. "

Het zal een hels karwei worden om weer iemand bereid te vinden om de taak van Voetbal Zaken in de Raad van Commissarissen op zich te nemen. Met name omdat deze werkzaamheden onbezoldigd uitgevoerd dienen te worden. Daar staat niet iedereen om te springen. Mede omdat het ook niet in verhouding staat tot het afbreukrisico van deze verantwoordelijkheid. En bij NAC is dat risico nou eenmaal levensgroot.


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

trumpetjabo

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 14:56u

Off Topic

geheime oefenwedstrijd Zulte Waregem-NAC 0-0

Reactie vd Gaag

https://www.youtube.com/watch?v=3_otnlhCpUM


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven