homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

10 november 2018
Ontluisterend slecht NAC onderuit in Emmen [wedstrijdverslag]


Kansloze nederlaag in Emmen. Met 2-0 verlies naar huis. Veel afwezigen ja, maar geen reden om zo gewillig je het kaas van het brood te laten eten.

Verslag door gastreporter Luuk

Na een week vol euforie, blijdschap en opluchting na de overwinning op Heracles stond er een heuse degradatiekraker op het menu. In Emmen was de plaatselijke FC de tegenstander, die maar 2 punten voor stonden op de Bredanaars. Er waren wel de nodige wisselingen in de basis. Ilic (last van zijn achillespees en Kali (overbelasting) waren niet op tijd fit voor het treffen met de Drentenaren. Hun plek werd ingenomen door Reuvers en Korte. Nijholt keerde terug in de basis nadat hij vorige week geschorst was.

Het begin was nog enigszins goed van NAC. Na 5 minuten nam El Allouchi al het doel van Scherpen onder vuur , maar zijn rollertje was te slap en kon Scherpen niet verrassen. In de 10e minuut was daar de eerste kans voor FC Emmen. Bijl mocht opstomen en uithalen, maar zijn schot ging net over het doel Van Leer. 2 minuten later was daar de eerste echte kans voor NAC. Rosheuvel passeerde wat spelers van Emmen, legde de bal terug op Nijholt die verwoestend uithaalde, maar zijn schot gekeerd zag worden door de lange doelman van Emmen. Daarna gebeurde er een hele tijd niks, tot 7 minuten voor rust Emmen nog een kans kreeg, maar Bakker knikte een voorzet naast. Verder waren er weinig kansen voor beide ploegen. NAC zocht nog wel enkele malen de aanval op, maar dan ontbrak het aan de laatste pass of de voorzet was niet goed genoeg.

De tweede helft begon heel slecht van NAC kant. In de 52e minuut kreeg Cavlan een kans, maar zijn schot kon Van Leer gemakkelijk pakken. Twee minuten later mocht Niemeijer opstomen aan de linkerkant van het veld, maar zijn schot werd naast getikt door Van Leer. Nog voor het verstrijken van het uur was daar toch door de goal voor de Emmenaren. Een corner belandde via de kluts voor de voeten van Cavlan, die de bal er eenvoudig in schoot. Niet lang daarna greep Van der Gaag in en haalde Reuvers eruit en Verschueren kwam voor hem in het veld. In de 71e minuut kreeg Emmen weer een kans om de score te verdubbelen, maar gelukkig stond Van Leer weer op zijn post en kon het schot van Anco Jansen redden. Een minuut kater kreeg NAC een kansje om gelijk te maken. Korte wilde schieten, maar zijn schot werd gekraakt, Te Vrede kreeg vervolgens via de rebound de bal maar hij kon geen schot lossen. In de 74e minuut was daar de 2e wissel aan Bredase kant. Carolina ging naar de kant en Leigh verving hem. Met nog 10 minuten te spelen kreeg Emmen weer een grote kans via Bijl, maar zijn schot raakte de paal. Twee minuten later wisselde NAC voor de derde en laatste keer. Nijholt verliet het veld en Van Hooijdonk kwam voor hem het veld in. NAC drong niet meer aan en creëerde niks meer. In de 88e minuut viel definitief de beslissing. Arias stond geheel vrij bij een voorzet, kon gemakkelijk binnenschuiven en liet Van Leer kansloos. Niet lang daarna floot Kamphuis voor het einde en ging NAC op ontluisterende wijze onderuit in Emmen.

Het was weer slecht en ontluisterend hoe NAC dit liet gebeuren. Na een eerste helft waarin er niks aan de hand is, je niet veel creëert, maar ook niet veel weggeeft, je zonder inzet en zonder NOAD je zo laat aftroeven in de tweede helft. Aan de bal was het slecht, zat er geen tempo in en werd de bal te vaak en te gemakkelijk ingeleverd. Na drie wedstrijden waarin je soms niet goed speelt maar wel de punten binnenhaalt en inzet toont en de duels wint, was daar gisteren helemaal niks van te zien. De supporters die weer in grote getale waren afgereisd naar Emmen werden weer eens teleurgesteld. Je had wat pech vanwege blessures, maar dat is nog geen reden om zo af te gaan. Groningen wist vandaag te winnen van Heerenveen waardoor we nu laatste staan. Over twee weken (weer is er een interlandbreak) staat er weer een wedstrijd op het programma. Op 24 November ontvangt NAC in een uitverkocht Rat Verlegh Stadion Ajax. De wedstrijd begint om 18:30 uur. Laten we hopen dat NAC zich weer herstelt en wij ons van onze beste kant laten zien en weer massaal achter de ploeg staan.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


10-nov-2018 EMM-NAC (2-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Moppernac

Geplaatst: dinsdag 13 november 2018 om 18:47u

Deze site kan je ook wel opdoeken , geen hond die nog reageert.
Het is net NAC zelf, DEGRADANT KANDIDAAT NUMMER EEN

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 11:25u

Helaas tweemaal met Moppersmurf eens.

En daarbij is het vreselijk om te moeten constateren, maar het lijkt me beide vrijwel niets meer te doen. Murw gebeukt kennelijk.

Caz

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 11:36u

Voel je vrij om voortaan de ja-knikkers website van BSR te bezoeken

steef

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 12:10u

Tot de winterstop schade beperken. Maar ik begin te vrezen voor degradatie. De club straalt in niets uit dat het goed gaat komen.
Behalve de volle tribunes.

Box

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 12:34u

@Caz

Helaas moet ik bekennen dat ik sinds korte tijd naar BSR kijk. Dat doe ik liever niet, maar op DROL zie ik te weinig nieuwswaarde en helemaal geen reacties meer. Helaas!

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 12:35u

@Caz Met dat ge-ja-knik valt het in ieder geval in de postings best mee, al is het alleen al omdat Hbd daar gewoon z`n ongezouten kritiek kan spuien, terwijl hij hier al jaren persona non grata is. Hier gebeurt echt geen f*ck meer, Zelfs geen berichtje over het nieuwe "technisch hart".

Moppernac

Geplaatst: woensdag 14 november 2018 om 21:15u

Het is idd jammer dat bijna niemand meer reageert. Vorig seizoen had je per wedstrijd nog eens 30 a40 reactie,s en nu kijk ik af en toe nog maar eens . Jammer

shady85

Geplaatst: donderdag 15 november 2018 om 18:55u

Wedstrijd was k*t maar dat is al 10 jaar zo niks nieuws.
Een maand of 2 geleden een PlayStation 4 gekocht met fifia want NAC zal er volgend jaar niet meer inzitten.
Ik bezoek regelmatig deze te trage site wat mij vaak tegenhoud te reageren.
In een eerder artikel is al eens uitgelegd welke problemen de site ondervind om deze überhaupt draaiende te houden.
Hopelijk komt de beloofde nieuwe site snel en is deze goed compatibel voor mobile device.

Gegroet


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven