homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 oktober 2018
NAC Jeugd dit weekend: Vele kansen om koploper te worden.


Als alles een beetje mee zit, staat NAC aan het einde van deze speelronde in verschillende competities er goed voor. Ze kunnen zelfs bij aantal van deze de koppositie overnemen. Na de verliespartij van afgelopen weekend hebben de jongens van de onder 19 een weekendje vrij en kunnen zich hierdoor volledig opladen voor de eerstvolgende wedstrijd tegen vitesse. De teams die wel spelen zie je hieronder.

Onder 11 en Onder 12
Na de kwalificatiewedstrijden is dit even een oefenronde tussendoor. De afgelopen weken is er veel geleerd en hopelijk kunnen de jongens dit gebruiken om nog meer wedstrijden te winnen. Helaas doet de knvb ook dit jaar niet aan ranglijsten zodat we niet goed kunnen zien wat het niveau van de jongens is. Dit weekend maar eens wat opgedane ervaring ten uitvoer brengen en een paar wedstrijden die even niet om het echie gaan. Deze jongens reizen voor hun oefenduels af naar Sportpark De Aftrap in Den Haag om het daar op te nemen tegen hun Haagse leeftijdsgenoten. Beide duels beginnen om 10.00 uur.

Onder 13
Ondanks dat de laatste wedstrijd verloren ging, heeft NAC nog altijd kans in de koppositie te pakken. Momenteel staan ze op de derde plaats, maar spelen dit weekend tegen de nummer twee, vitesse. Die heeft nu drie punten meer en hiermee kunnen ze dus op gelijke hoogte komen. Koploper ado den haag speelt tegen de nummer vijf go ahead eagles. Als je erbij wilt zijn kan dat natuurlijk, echter spelen ze wel om 12:30 uur op Sportcentrum papendal in arnhem.

Onder 14
De vorige wedstrijd werd glansrijk gewonnen van excelsior. Hierdoor staan ze gedeeld eerste met ado den haag. Laat dat nu net de tegenstander zijn van dit weekend. Beide ploegen zijn nog ongeslagen. Wie dus de wedstrijd wint, staat alleen aan kop. Hopelijk is dit ons NAC. Daarom hebben de jongens onze steun hard nodig. Kom dus allemaal naar Sportpark Heksenwiel om de jongens vanaf 15:00 uur naar de overwinning te schreeuwen

Onder 15
Ook deze jongens spelen een belangrijke uitwedstrijd. Ze gaan op bezoek bij de nummer 4 van de competitie, pec zwolle. NAC zelf staat een plekje hoger met maar 1 punt mee. Helaas al wel drie punten achter op koploper afc. Om 12:45 uur wordt er afgetrapt in het mac3park stadion in zwolle. Beide ploegen zitten en een negatieve spiraal, wie hier uitkomt doet gelijk goede zaken voor de ranglijst. Je kunt namelijk naar de tweede plek doorstomen. Toch niet verkeerd.

Onder 17
In de uitwedstrijd tegen ado den haag ging het niet helemaal zoals we verwacht hadden. Dit weekend komt een club naar Breda toe waar we een beetje een dubbel gevoel bij hebben. Echt naam hebben ze niet, maar ze spelen toch al vele jaren in de eerste divisie waar NAC maar niet uit weet te komen. Met een tweede plaats staat NAC er nu goed voor, tegenstander hollandia uit hoorn staan er iets minder voor. Met drie punten staan ze op de negende plaats, NAC heeft er 10 en staat hiermee op de 2de plaats. Op Sportpark Heksenwiel wordt er om 12:30 uur afgetrapt om een verdeling in de punten te maken.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven