homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 oktober 2018
'Aandeelhouders zien in Pierre ideale technisch manager'


Onder de aandeelhouders heerst een grote eensgezindheid om van Pierre van Hooijdonk de nieuwe technische man van NAC te maken. Dit hebben 'goed ingevoerde bronnen' bn/destem toevertrouwd.

De aandeelhouders willen NAC weer een Bredaas smoelwerk geven en zien in Pierre, vanwege zijn netwerk en persoonlijkheid, de ideale man om het sportieve gedeelte te leiden. Beide partijen hebben inmiddels al verkennend gedachten uitgewisseld en Van Hooijdonk zou serieus oren hebben naar een dergelijke sleutelrol binnen NAC, maar heeft bedenktijd nodig. Toch is de verwachting dat er de komende week concreter gesproken gaat worden en er nog vóór NAC – wii meer duidelijkheid zal zijn.

Van het voornemen om eerst een algemeen en daarna een technisch directeur aan te stellen is in dit verhaal weinig terug te vinden. Terwijl dat toch echt de enige logische volgorde is. Haastige spoed..?


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Pierre van Hooijdonk

16-feb-2019
Pierre piept er uit, Allach 'voornaamste kand...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rats

Geplaatst: vrijdag 12 oktober 2018 om 11:11u

Wordt wel even wennen voor hem.... van afkraken naar opbouwen.

Heb er een hart hoofd ik dan hij het gaat doen...

Brian Westzee

Geplaatst: vrijdag 12 oktober 2018 om 13:15u

En dat is gebaseerd op zijn jarenlange ervaring op dit gebied?

Een man met een NAC hart, een man die alles uit zijn (relatief beperkte) voetbalmogelijkheden gehaald heeft, een man met 0 ervaring als trainer of technisch manager, een man die de laatste jaren vooral opvalt door het doen van ongefundeerde en niet-onderbouwde uitspraken over voetbal (vaak negatief) in de media.

Als bovenstaande het profiel is van een technisch manager voor ons NAC, dan hebben ze de perfecte kandidaat in beeld.

Box

Geplaatst: vrijdag 12 oktober 2018 om 18:18u

Onder Hiddink assistent bondscoach van Turkije geweest. Gigantisch nationaal en internationaal netwerk. Laat maar komen!

piair

Geplaatst: zaterdag 13 oktober 2018 om 9:29u

In ieder geval iemand met commercieel inzicht en eentje met uitstraling.
Wellicht ook weinig ervaring als TD, maar totdat ik een betere naam hoor het voordeel van de twijfel.

Plofkuiken

Geplaatst: zaterdag 13 oktober 2018 om 10:53u

Zure reacties hier. Pierre is een aparte vogel maar wel een levende NAC-legende, heeft verstand van het spel, ervaring, netwerk en geeft de club de standing die het zo hard nodig heeft om betere spelers te krijgen. Kom d’r maar in, Piejčrke!

LeurseRat

Geplaatst: maandag 15 oktober 2018 om 10:29u

De functie van technische directeur bevat o.a. het aan en verkopen van contractspelers, richting geven aan jeugdopleiding en scouting.

Pierre heeft een groot netwerk en geloof zeker dat hij richting kan geven aan de scouting van spelers. Wat betreft jeugdopleiding en aan en verkoopbeleid daar heeft Pierre geen aantoonbare ervaring in. Wellicht stapt NAC over op Moneyball-these en komt het helemaal goed.

Voetbal is emotie en heb het idee dat ook deze beslissing puur op basis van emotie wordt gemaakt.

Don Leon

Geplaatst: maandag 15 oktober 2018 om 12:15u

Ik heb Pierre als NAC’er heel hoog staan. Maar ik geloof dat Pierre er net zo min van overtuigd is dat hij voor Technisch Manager geschikt is als ik. We moeten ook ergens eens stoppen met denken dat iedere NAC coryfee zomaar meteen even geschikt is voor de functie van TD, alsof het een erebaantje is. Dat je met een borrelnetwerk een hele selectie kan samenstellen. Voor een dergelijke functie is tegenwoordig veel meer nodig dan alleen het telefoonnummer van de voorzitter van Fenerbache en een abonnement op een stoel bij Studio Voetbal.

Hoewel ze er bij VI volledig naast zaten door te beweren dat Pierre zelf de nieuwe TD wil worden (ze kunnen niet begrijpend lezen, of zijn gewoon niet geďnteresseerd genoeg), waren ze wél volledig spot on over wat een technisch manager tegenwoordig moet kunnen. Zo iemand moet weten welk jeugdspelertje er in het tweede en derde niveau van België op het punt van doorbreken staat, met een druk op de knop van de computer moeten ze weten wie wat waar wanneer welk contract afloopt. Zonder dat ze het zelf door hadden, dreunden ze het hele CV van Hans Smulders op. En als we daar dan een Pierre op die stoel zouden willen hebben zitten, dan werkt dat alleen als ie een heel team om zich heen heeft die al die competenties wel hebben. Daar moet je dus geld aan uit willen geven. En dat gaat niet gebeuren.

rats

Geplaatst: dinsdag 16 oktober 2018 om 14:07u

Waarom niet een td-er die de Nederlandse markt kent en durft te investeren met beperkt budget; ferry de Haan van Excelsior...

Hertog076

Geplaatst: woensdag 17 oktober 2018 om 10:51u

Zou wat zijn als je op de `normale arbeidsmarkt` zo makkelijk een functie kon krijgen. U heeft 0 jaar ervaring.... u heeft geen gedegen opleiding... Gefeliciteerd ..... u bent aangenomen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven