homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

2 oktober 2018
Wisselvallig weekend voor NAC jeugd [videos]


Er stonden weer een reeks belangrijke wedstrijden op het programma. In veel van de competities worden nu wedstrijden gespeeld die bepalend zijn voor de plaatsing in hogere of lagere poules. Inzet is natuurlijk om zo hoog mogelijk te kunnen acteren, want hogere weerstand is goed. Helaas was dit niet het allerbeste weekend. We nemen de resultaten even met je door.

Onder 11
De beslissingswedstrijd tegen pec zwolle werd helaas verloren. Op eigen veld kwamen de jongens niet verder van een 4-7 verlies. Hiermee zit de kwalificatieperiode erop. Het is nu aan de knvb om een mooie competitie op te stellen. Voor we nu weten wordt deze niet gedeeld, hetzelfde geldt voor de ranglijsten in deze competitie.

Onder 12
Dat geldt dus ook voor de onder 12 die met de zelfde competitie systematiek werken. En ook hun wedstrijd ging verloren. Dit keer was fc fraude de tegenstander. Ook hier wordt op dit moment een competitie gemaakt waar we niet snel de uitkomst niet van zullen weten. Lekker handig om zo de progressie van de jongens te meten…

Onder 13
Op voorhand was al duidelijk dat het niet een hele moeilijke wedstrijd zou gaan worden. Toch moet je oppassen dat je de tegenstander niet gaat onderschatten. Dit is zeker niet gebeurd. Ondanks dat roda op een 7de plaats staat moet je altijd oppassen. In de 24ste minuut wist NAC op voorsprong te komen 7 minuten later was het al 2-0. Je zou zeggen dat het er dan wel op zit. Niks is minder waar: in de 45ste minuut zette NAC de eindstand op het scorebord, 3-0. Hiermee staat het nu op de derde plaats met twaalf punten. De volgende tegenstander is ado den haag die momenteel de koploper is.
Opstelling:
Storm Vloemans, Noah el Makhi, Sam Vrancken, Sam Rienks, Gijs vd Berg (31’ Nino de Jonge), Joris Hellemons, Camiel Wagemakers (31’ Ismail Bachaou), Mohammed el Yafati (50’ Camiel Wagemakers), Kwame Tabiri (31’ Ninho Gerardo), Levi Roeland (53’ Kwame Tabiri), Karim Mperanyi (53’ Gijs vd Berg)
Doelpunten:
Karim Mperanyi (1-0, 24’), Levi Roeland (2-0, 32’) en Ninho Gerardo (3-0, 48’).

Onder 14
Ook deze thuiswedstrijd was op voorhand niet al te moeilijk, toch moet je het nog maar even doen. Dit hebben de jongens tot een goed einde weten te brengen. Nog voor rust was het 4-0, waarvan drie in de eerste 15 minuten. Na rust wist NAC dus nog een keer het net te vinden. Hiermee staan de jongens na drie wedstrijden ongeslagen op de eerste plaats met een doelsaldo van +9. Dit kan nog een mooi seizoen worden.
Opstelling:
Sam Bielok, Omar Mekkaoui, Oualid Agougil, Tymen van Ramhorst, Wouter Wermenbol 42’ Finn Schoester), Jaydino Jacobus, Sabri Azarkane (45’ Kay Jansen), Mostapha Rached (45’ Bram Sloots), Ezechiel Banzuzi, Ilias Boumassaoudi en Jim van der Weegen.
Doelpunten:
Mostapha Rached (1-0, 5’), Ezechiel Banzuzi (2-0, 13’), Jaydino Jacobus (3-0, 14’), Mostapha Rached (4-0, 29’) en Ezechiel Banzuzi (5-0, 53’).

Onder 15
4-3 Uit afc Wat dat toch is met afc weten we nog niet maar NAC heeft hier altijd moeten om van te winnen. Wat we wel weten is dat het altijd een fysieke wedstrijd is. Als je deze wedstrijden gaat kijken is het echt een kwelling, zo ook deze wedstrijd. Ondanks dat NAC op een 0-2 voorsprong kwam, in de tweede helft nog op gelijke hoogte kwam heeft afc toch met 4-3 gewonnen. Hierdoor staat afc nog steeds op de eerste plaats en is NAC gedaald naar de vierde plaats. Gelukkig is er nog geen man overboord, er zijn nog genoeg wedstrijden om het verschil wel te maken.
Opstelling:
Sohayd el Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel (57’ Rida Elkihel), Lars Mol, Aïmane Jaddi (40’ Xaverencio Mettendaf), Kymani Nedd, Seth Bergevoet (47’ Dano Lourens), Rahime Djadjiri en Wessel van de Sanden.
Doelpunten:
Rahime Djadjiri (0-1, 12’), Jayden Mendes Delgado (0-2, 25’), Kyan Lever (1-2, 29’), Mihlis Dagasan (2-2, 44’), Ties Hovenkamp (3-2, 52’), Mees Weeland (3-3, 58’) en Kyan Lever (4-3, 63’).

Onder 17
De onder-17 genoot dit weekend van een vrij programma!

Onder 19
Deze jongens hebben de smaak te pakken na de promotie zagen wij nog veel beren op de weg om de eredivisiestatus veilig te stellen. Echter laten ze zien dit niveau goed aan te kunnen. Er werd al van az, willem ie ie en ado den haag gewonnen. Afgelopen zaterdag werd ook fc utrecht aan de zegekar gebonden. In de eerste helft kwam NAC al op een 0-1 voorsprong. Een fout in de verdediging van utrecht die toeliet dat Sydney van Hooijdonk een rebound raak kon schieten. Na rust verloor NAC even de scherpte en wist utrecht de gelijkmaker binnen te werken. Gelukkig kreeg NAC in de tweede helft nog een vrije trap mee. Sydney van Hooijdonk ging achter de bal staan en schoot hem richting de goal, maar helaas geen doelpunt. Mohamed Amissi was er als de kippen bij om de bal alsnog tegen de touwen te krijgen. Door deze overwinning staat NAC op een tweede plaats (gedeeld eerste samen met psv, ajax en Sparta) met twaalf punten. Als dit zo door gaat, dan kan het nog een mooi jaar worden.
Opstelling:
Luca den Heijer, Jethro Mashart, Wout Neelen, Mohamed Amissi, Sydney van Hooijdonk, Sjaak Kuyper, Jan Paul van Hecke, Boris van Schuppen, Yassin Azzagari, Sem Custers en Gianni Vandepitte.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (0-1, 11’), Djevencio van der Kust (1-1, 47’) en Mohamed Amissi (1-2, 63’).


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Don Leon

Geplaatst: dinsdag 2 oktober 2018 om 18:10u

`De onder-17 genoot dit weekend van een vrij programma!`Gepresenteerd door Goedele Liekens?

Ik blijf die twin games bij de 11 en 12 maar een vreemd fenomeen vinden. Een week vooraf weet zo`n team nog niet wie de tegenstander gaat worden en ranglijsten en uitslagen worden niet bij gehouden. Blijkbaar is het belangrijker om in deze leeftijdsfase te zorgen dat die jongens zo compact mogelijk en op zoveel mogelijk posities spelen of zo. Dat zou de achterliggende gedachte moeten zijn. Maar worden hier nou ook echt winnaars mee gemaakt?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2020 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven