homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 september 2018
Druk weekend jeugd, O-17 heeft vrij


Het wordt weer een druk en roerig NAC weekend. Natuurlijk speelt het eerste zaterdagavond tegen psv, maar dat zal niet het gesprek van de dag zijn. Misschien kan de jeugd hier verandering in brengen, de jeugd die we nog hard nodig gaan hebben. Misschien kun je daar als supporter wat hoop uit tanken. Wij gaan er weer vol goede moet tegen aan.

Onder 11
Na de kwalificatiewedstrijden van de laatste weken, zijn de beslissingswedstrijden bekend. Op Sportpark Paradijs komt pec zwolle langs om de definitieve poule te bepalen. Als je hierbij wilt zijn, dan moet je 13:30 uur aanwezig zijn, want dan wordt er afgetrapt.

Onder 12
Ditzelfde geldt voor de jongens van de onder 12, al hebben ze wel een uitwedstrijd. De bus zal naar de betuwe rijden om bij fc fraude een potje te ballen. Bij winst zal NAC in een sterkere poule uitkomen, bij verlies uiteraard niet. Om een uurtje of 10:00 zal hier de bal gaan rollen en weten we in welke poule onze jongens verder gaan.

Onder 13
Na de nederlaag van afgelopen weekend staat er weer een wedstrijd op het programma. Gelukkig voor NAC komt er een tegenstander langs die normaal wel te doen moet zijn. De wedstrijden tegen roda jc zijn vaak spannend maar meestal wel in handen van NAC. Op Sportpark Paradijs wordt om 11:45 uur de bal in beweging gebracht.

Onder 14
De wedstrijd tegen excelsior ziet er qua statistieken goed uit. NAC heeft alle (twee) wedstrijden gewonnen en excelsior heeft er alle vier de wedstrijden verloren. Dus excelsior komt met de bus naar Breda om te punten te komen brengen, zou je zeggen. Zal je net ziet dat het deze wedstrijd niet lukt. Je kan zien of het lukt op Sportpark Heksenwiel om 15:00 uur.

Onder 15
Op Sportpark `Goed Genoeg` spelen om 12:30 uur deze jongens tegen afc. Je weet wel, die club van Jack van Gelder. Enige wat ze daar goed kunnen is schoppen en een harde wedstrijd spelen. Iets van NAC over het algemeen niet ligt. Hopelijk kunnen ze in de eerste minuten al iets neerleggen wat het voor hen zelf makkelijker maakt. Een 0-4 stand bijvoorbeeld , we zeggen maar iets.

Onder 19
Na de overwinning van zaterdag was het woensdag alweer raak. Dit keer kwam ado den haag langs. Dit is een ploeg die al meerdere jaren mee doet in de eredivisie, dus weet wat er nodig is om te winnen en erin te blijven. Waarschijnlijk hadden ze een off-day want dat was niet te zien. NAC speelde een goede wedstrijd en wist zelf te winnen. Uiteindelijk werd het zelfs 5-3. Een daarvan was van Sydney van Hooijdonk en die zat er mooi in.

Opstelling:

Luca den Heijer (82' FLoris van Nijnanten), Jehtro Mashart (78' Jochem van Dijk), Wout Neelen (78' Rick Snijders), Mohamed Amissi, Sydney van Hooijdonk, Sjaak Kuyper (82' Beslan Sagov), Jan Paul van Hecke, Boris van Schuppen, Yassin Azzagan (70' Daan Wensink), Sem Custers en GIanni Vandepitte.

Doelpunten:

Sydney van Hooijdonk (1-0, 3'), Boris van Schuppen (2-0, 20'), Hugo Botermans (2-1, 47'), Sjaak Kuyper (3-1, 49'), Yahya Boussakou (3-2, 57'), Sjaak Kuyper (4-2, 59'), Sydney van Hooijdonk (5-2, 72') en Lucas Leverland Murillo (5-3, 85').

Bijzonderheden:

In de 50ste minuut is de assistent-coach van de hagenezen naar de tribune verwezen.

De onder 19 dit weekend
Ook dit weekend komen de jongens weer in actie dit keer wordt er in een uitwedstrijd gestreden tegen utrecht. Op Sportpark Zoudenbalch wordt om 14:30 uur afgetrapt. NAC is goed begonnen aan de competitie: van de vier wedstrijden werden er drie gewonnen en één verloren. Bij utrecht is dit precies andersom, die hebben er al drie verloren. Hopelijk kan NAC profiteren van de vormdip van de domstedelingen en ook hier weer de punten meenemen. Als dit gebeurt, dan is NAC hard op weg naar het doel van deze seizoenshelft: directe handhaving in de eredivisie.

De onder 17 speelde nog een oefenwedstrijd tegen feyenoord. Hieronder de samenvatting.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven