homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

23 september 2018
Wedstrijdverslag: NAC gaat hard onderuit in Venlo


Door gastreporter Luuk

Tja, een wedstrijd waar we op voorhand weinig van verwachtten. Maar zowaar ging het bloed sneller te stromen toen we daags vooraf vernamen dat Van der Gaag een aantal mutaties in de basiself zou gaan toepassen. Carolina in plaats van Greg Leigh? En Ilic naar de nummer 10 positie en Fernandes ten koste van El Allouchi op de linksbuiten positie? Interessante moves, wellicht ging dan toch nog 'De Ommekeer' plaatsvinden? De 460 meegereisde supporters vertrokken vol goede moed naar het Noorden van Limburg.

Slechts deels bleek waar, toen we bij het aanschouwen van de opstelling vernamen dat niet Carolina maar Sporkslede de linksback positie ging innemen. Een (in)directe middelvinger richting Hans Smulders die de nieuwe trainer voor een haast onmogelijke taak heeft gesteld om hier defensiefs iets fatsoenlijks van te maken. Het lijkt te zijn uitgestraald op de spelers, wat net zo min het geloof in eigen kunnen uitstraalde. Joh, moeten we nog beginnen aan wat er zich allemaal voltrok? Laten we beginnen met de volgende verbazing die zich in de rust door het uitvak spreidde na het aanschouwen van de statistieken van de eerste helft: maar liefst 71% balbezit voor NAC, waarmee we blijkbaar geen ene flikker konden uitrichten, want VVV had er toen al twee in het netje liggen. Erik Palmer-Brown (u weet wel, die goed gekapte Amerikaans international die zichzelf onlangs in een interview al Champions League toedichtte) stond lucht te dekken op een hoge bal die door Grot verlengd kon worden op Opoku. Deze stond oog in oog met Van Leer faalde niet en schoot de bal hard langs de NAC doelman en dus liep NAC weer achter de feiten aan.. Daarna was het ras-verdediger Arno Verschueren die in het strafschopgebied een limburger naar de grond trok, wat terecht tot een penalty leidde, gevolg is bekend. Met afkeurende geluiden vanuit het uitvak ondernamen de NAC spelers met een 2-0 achterstand de lange tocht richting de kleedkamer.

Na rust begon NAC met een wijziging. Ilic was in de kleedkamer achtergebleven. Mühren mocht proberen om het tij nog enigszins te keren. In de 53 minuut werd de wedstrijd definitief in het slot gegooid. Grot mocht voorbij Arno Verschueren wandelen en schoot de bal feilloos langs Koch én langs Van Leer. NAC ging er niet meer voor en er volgend nog maar weinig mogelijkheden. In de 88 minuut pakte Verschueren oliedom zijn tweede gele kaart. Hij liep zijn tegenstander ter hoogte van de middellijn onderuit en ontving zijn tweede geel. Hij mocht hij als eerste de trappen van De Koel beklimmen om te gaan douchen. Te Vrede probeerde nog een goaltje mee te pikken, maar zijn kopbal werd gekeerd door Unnerstall. Even later floot Kamphuis voor het einde en ging NAC hard onderuit in Venlo.

Wat was dit een drama!! Verliezen kan, slecht spelen kan. Maar er is ook iets dat NOAD heet en dat hebben we weer niet gezien. De meegereisde supporters stonden achter de ploeg maar tot een bepaalde hoogte. Na de 2-0 werden er verwijten gegooid en mochten er mensen oprotten en zekere uitgeleende NAC spelers ook weer terugkeren. Alle lof voor de meegereisde supporters die de reis naar Venlo maakten en de ploeg steunden, maar voor wat dit team heeft gepresteerd kan geen applausje af. 17 goals tegen in 6 wedstrijden waarvan we er negen tegen kregen tegen AZ en Feyenoord. 8 goals tegen Excelsior, Fortuna en VVV. Onze concurrenten zijn op dit moment verder dan wij. Je wist wat je kon verwachten, je hebt je een week kunnen prepareren op deze wedstrijd en dan lever je zo’n collectieve wanprestatie. Dinsdag mogen we weer, dan mogen we naar Waalwijk voor de beker. De wedstrijd begint om 18:30 in het Mandemakers stadion en laten we hopen dat we weer een succesje boeken voor het vertrouwen en in de hoop dat we de volgende ronde weer thuis mogen voor de beker. Zaterdag wacht er een mooie tegenstander, dan komt PSV naar het Rat Verlegh Stadion voor een hopelijk mooi Avondje NAC en de terugkeer van Angeliño. Ook deze wedstrijd begint om 18:30. Nogmaals voor de selectie: Wij willen NOAD zien!!!


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


22-sep-2018 VVV-NAC (3-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven