homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

25 september 2018
Slecht weekend NAC jeugd, Alleen O-19 wint.


Vanavond mogen we voor NAC 1 weer lekker naar Waalwijk, dat doen we niet voordat we terugblikken op de jeugdresultaten van afgelopen weekend.

Het kan verkeren in het voetbal. Vorige week won iedere ploeg nog, nu is het er maar eentje. Er werden er zelfs vijf verloren en bleef alleen een hoopvol gelijkspel over.

Onder 11
Bij een kwalificatietoernooi wat mede bepaalt tegen welke tegenstanders de jonkies gaan spelen, hebben de jongens niet weten te overtuigen. Zowel almere city als Sparta wisten meer punten te behalen. Hiermee is de ploeg op de laatste plaats gezet. Het kan natuurlijk een off-day zijn, maar die heeft dan wel een hele ongelukkige timing.

Onder 12
Ook bij deze jongens ging het niet naar wens. In het stadion van fc volendam werd gespeeld tegen vitesse. De resultaten waren dermate in het nadeel van NAC, dat de jongens ook hier op een derde plaats bleven steken. Wat voor gevolgen dit heeft voor de competitie is nog niet bekend.

Onder 13
In de thuiswedstrijd tegen go ahead eagles werd al in de zevende minuut tegen een achterstand aan gekeken. In de tiende minuut werd het zelfs 0-2. Gelukkig kon NAC er in de 13e minuut verandering in brengen, doordat de scheidrechter een strafschop toekende aan NAC. Geheel in stijl van dit weekend werd deze gemist. Desalniettemin werd er nog wel gestreden om elke meter, maar dat leverde helaas geen doelpunt meer op. Hierdoor loopt NAC tegen de eerste nederlaag van dit seizoen aan en staat het nu derde met negen punten uit vier wedstrijden.
Opstelling:
Noah Frey, Noah el Makhi, Sam Vrancken, Sam Rienks, Nino de Jonge, Joris Hellemons, Mohamed el Yafati, Gijs vd Berg (31’ Camiel Wagemakers), Ninho Gerardo (31’ Kwame Tabiri), Levi Roeland, Ismail Bachaou (31’ Karim Mperanyi).
Doelpunten:
Dielan Chafour (0-1, 7’) en Ayden Kodden (0-2, 10’).

Onder 14
In de oefenwedstrijd tegen fc dordrecht was er op Sportpark Heksenwiel een ware strijd. Mede doordat de schapenkoppen van hetzelfde niveau zijn als NAC, was het een goede graadmeter. Helaas trok NAC aan het kortste eind en moest het drie doelpunten toestaan. Gelukkig wist het zelf ook te scoren, waardoor de nul nog wel van het scorebord kon. Er is dus nog genoeg werk aan de winkel.

Onder 15
Amsterdam en jonge NAC elftallen gaan momenteel nog niet heel goed samen, het is bijna altijd ruk. Vaak komt dit door het hardere spel van de tegenstander en daar heeft NAC klaarblijkelijk over het algemeen veel moeite mee. Zo ook dit weekend in de wedstrijd tegen Zeeburgia. Ondanks dat NAC lange tijd kans had om te scoren, waren het de Zeeburgianen die toch als eerste scoorden in de 50ste minuut. Dit herhaalde zich in de 60ste minuut, waarmee direct de eindstand op het scorebord stond. Met deze verloren wedstrijd en een gelijkspel staat NAC nu op een tweede plaats met zeven punten. Alleen afc heeft meer punten. Laat dat nou net de volgende tegenstander zijn, ook in Amsterdam.
Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayd el Battah, Mees Weeland, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol (42’ Ezechiel Banzuzi), Aïmane Jaddi, Kymani Nedd, Xaverencio Mettendaf en Seth Bergevoet.
Doelpunten:
Björn Schaap (1-0, 50’) en Daniljo Rellum (2-0, 60’).

Onder 17
De eerste derby van dit weekend verliep helaas niet zoals gepland. Op voorhand wisten we dat het een moeilijke wedstrijd ging worden, omdat beide ploegen aan elkaar gewaagd zijn. Dit was op het veld ook zeker zichtbaar. Al in de vierde minuut kwam NAC op achterstand, maar wist in de 27ste minuut gelijk te maken. Helaas kwam willem ie ie in de 37ste minuut weer op voorsprong en ging met die stand ook de rust in. NAC had het zwaar. Het was een moeilijke wedstrijd, waarin NAC zeker de mindere was. Gelukkig hebben ze in de 61ste minuut nog een doelpunt kunnen maken en hebben ze een gelijkspel uit het vuur weten te slepen. Als je puur naar de wedstrijd kijkt, was een verliespot niet gek geweest, echter kan NOAD je veel brengen .
Opstelling:
Bart Verbruggen, Assim Said, Sven van Est, Björn Hardley, Martijn Brandt (61’ Awale Ismali Mahamed), Sil van Doorn, Tommy van Butselaar, Voeri Kotzebue, Wessel Kerckhoffs, Luc Marijnissen en Achilles Joannes (41’ Tika de Jonge).
Doelpunten:
Timo Regouin (0-1, 4’), Tommy van Butselaar (1-1, 27’), Mathijs Coeckelberghs (1-2, 37’) en Tommy van Bitselaar (2-2, 61’).

Onder 19
Dan hebben we hier de eerste en enige winstpartij dit weekend. Het was een moeilijke wedstrijd in stilburg. Tuurlijk staat er op zo’n wedstrijd meer druk dan normaal, zeker nu deze in de eredivisie gespeeld wordt en je de punten goed kunt gebruiken. NAC in de eerste helft al een paar goede kansen op de 0-1, maar wist die nog niet te verzilveren. Tot aan de rust ging de wedstrijd gelijk op. Het spel was niet heel goed, maar wel vol passie. Net voor rust kreeg NAC een vrije trap op de rand van de 16 meter. Sydney van Hooijdonk ontdekte al een gat in de muur en wist hem er precies doorheen te krijgen. De jongens mochten op slag van rust met een 0-1 voorsprong de kleedkamer in.

De tweede helft had eigenlijk hetzelfde beeld als de eerste. NAC zat dicht tegen een doelpunt aan, maar wist de laatste pass niet goed voor te krijgen. In de 83ste minuut maakte Gianni Vandepitte er een einde aan en schoot de 0-2 binnen. Toen zag je bij de kruikjes de moed in de schoenen zakken en wist NAC nog eens twee keer te scoren. Uiteindelijk wint NAC dus met 0-4, maar dat is misschien iets te geflatteerd. Maar wel lekker!
Opstelling:
Luca den Heijer, Jethto Mashart (87’ Jochem van Dijk), Wout Neelen (76’ Rick Snijders), Mohamed Amissi, Sydney van Hooijdonk (86’ Beslan Sagov), Sjaak Kuyper, Jan Paul van Hecke, Boris van Schuppen (85’ Jim Verburgt), Yassin Azzagari, Sem Custers en Gianni Vandepitte (86’ Daan Wensink).
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (0-1, 45’), Gianna Vandepitte (0-2, 83’), Sjaak Kuyper (0-3, 86’) en Daan Wensink (0-4, 90’).


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven