homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

21 september 2018
Voorbeschouwing VVV – NAC


Zaterdagavond om ‘half 8 + ’n kwartier’ wordt er in het ‘oldskool’ stadion de Koel in Venlo afgetrapt voor potje voetbal waarbinnen NAC weer op zoek kan gaan naar eerherstel.
Of dat een makkie gaat worden, tegen de prima uit de startblokken gekomen Venlonaren is uiteraard nog maar de vraag…

Een begroting van slechts 7 miljoen euro (NAC heeft hier 13 miljoen tegenover staan) en toch op een keurige 7e plaats staan in de eredivisie: het VVV van Maurice Steijn kent in ieder geval een uitstekende start van het voetbalseizoen. Met 8 punten uit de eerste 5 wedstrijden staan ze keurig in het linkerrijtje en dat ondanks het vertrek van sterkhouders Leemans, van Crooij en Thy.
Steijn heeft ook dit jaar weer de beschikking over een uitgebalanceerde selectie, met de opmerking dat ook zij een aardig contignent huurspelers (6 in totaal) hebben binnengehengeld.

De ondergrens…: dit NAC weet zo’n beetje iedere week weer een nieuwe ondergrens te bereiken.
Afgelopen zondag bleek wederom, dat de verdediging zo lek als een mandje is, het middenveld geen enkele balans heeft en Te Vrede zijn ‘kapstok’ zelden tot nooit gevonden werd door een medespeler in het geel-zwart.
’Keurig’ vakwerk van TD Smulders om ook dit jaar weer op basis van videobeelden, de ‘football manager’ database van City en z’n eigen vergeelde schrijfblok tot een volledig onsamenhangende selectie te komen en daarbij ook nog eens uitermate bruikbare selectiespelers te verhuren aan ons ‘project’ Hellmond Sport.
Trainer van der Gaag heeft de ondankbare taak om van deze labiele selectie een ‘real mean killing machine’ te maken en heeft wederom besloten een aantal wijzigen door te voeren.
De wekelijks opzichtig falende Leigh gaat vervangen worden door Carolina op linksback en el Allouchi wordt geslachtofferd ten faveure van Ilic.
Met een ‘dynamisch’ drietal (Fernandes, Rosheuvel en Ilic) achter Te Vrede hoopt van der Gaag meer naar voren te kunnen ballen waardoor er minder druk op de (centrale) verdediging komt te staan.

Je kunt als trainer een heel seizoen spelers(posities) veranderen, met een ‘chicken-shit’ mentaliteit op het veld hoef je je over 1 ding geen zorgen meer te maken richting einde seizoen. Mentaliteit is o zoveel belangrijker onderin de eredivisie dan de noodzaak tot ‘mooi’ voetbal.
NOAD is wat ons NAC zo keihard nodig heeft, maar of dat in het DNA van deze selectie zit…
Nog 29 wedstrijden te gaan om het ongelijk te bewijzen, te beginnen in Venlo op zaterdagavond!

HUP NAC


Bron : De RAT


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven