homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 september 2018
Toch nog een mooi NAC weekend?


Gelukkig hebben we de jonkies ook nog en die hebben een heel goed weekend gehad. Geen enkel team heeft dit weekend zijn wedstrijd verloren. En het waren ook nog eens allemaal competitiewedstrijden. Dus punten voor ’t echie.

Onder 11
Laten we beginnen bij de kleinsten van de opleiding. Die hadden een toernooi wat mede de indeling van de competitie bepaalt. Ze hebben op bezoek bij fortuna sittard gespeeld tegen de gastheren en excelsior. Beide wedstrijden zijn gewonnen waarmee ze de eerste plaats hebben behaald.

Onder 12
In de leeftijdsklasse daarboven hadden ze ook een kwalificatietoernooi, echter met andere tegenstanders. Dit keer speelden ze tegen de Graafschap en Sparta. Ook deze wedstrijden werden gewonnen waarmee ze kunnen uit kijken naar deelname aan een sterke competitie.

Onder 13
Al vroeg op de zondagochtend mochten deze jongens de bus in om een wedstrijd te spelen tegen de Graafschap. Ondanks dat ze in de negende minuut op achterstand kwamen hebben de jongens toch met 3-5 weten te winnen. NAC kwam zelfs eerst nog op een 2-0 achterstand, maar wist de achterstand net voor rust nog te reduceren tot 2-1. Na de rust stond het echter al weer snel 3-1. Nadat die score op het bord verscheen zijn de jongens ervoor gaan knokken en hebben in 17 minuten 4 keer gescoord, met als beloning de drie punten die mee mochten in de bus.
Opstelling:
Storm Vloemans (31’ Noah Frey), Noah el Makhi (31’ Gijs van den Berg), Sam Vrancken, Sam Rienks, Nino de Jonge, Joris Hellemons, Camiel Wagemakers, Mohammed el Yafati, Kwame Tabiri (31’ Ninho Gerardo), Levi Roeland, Karim Mperanyi (31’ Ismail Bachaou)
Doelpunten:
Melle Meerdink (1-0, 9’), Trimor Bytygi (2-0, 15’), Karim Mperanyi (2-1, 25’),Nick Scharfers (3-1), Stijn Groeneveld (3-2, 40’, eigen doelpunt) en Revi Loeland (3-3, 3-4 en 3-5, 42’, 50’ en 55’).

Onder 14
Ook deze jongens zaten op zondag in de bus naar Doetinchem om een wedstrijd tegen de Graafschap te spelen. Ook hier werd er gewonnen. En ook hier werd er vroeg gescoord. Dit keer dus wél door NAC: in de 3de minuut was het al raar via Ezechiel Banzuzi. Hierna ging de wedstrijd redelijk gelijk op. Totdat diezelfde Banzuzi opnieuw voor NAC het net vond. Wat de eindstand op 0-2 bracht. Met andere woorden, NAC is met 6 punten teruggekomen uit Doetinchem.
Opstelling:
Teun van Remortel, Sam Bielok (65’ Bram Sloots), Omar Mekkaoui, Oualid Agougil, Tymen van Ramshorst, Wouter Wermenbol, Jaydino Jacobus, Sabri Azarkane, Ezechiel Banzuzi, Kay Jansen (52’ Jelmar Broekmans), Ilias Boumassaoudi.
Doelpunten:
Ezechiel Banzuzi (0-1 en 0-2, 3’ en 39’).

Onder 15
In de eerste thuiswedstrijd stond de eerste ‘1’ ook al snel op het bord. Al in de negende minuut stond het eerste doelpunt van NAC worden bijgeschreven. De jongens van hollandia zouden er daarna nog vier bij zien komen. De laatste viel nog in de blessuretijd. Eigenlijk hadden de gasten niks te vertellen op het veld van NAC. Zo hoort dat in een thuiswedstrijd tegen een op papier makkelijke tegenstander. Kunnen sommige nog veel van leren.
Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayd el Battah, Bas Rockx (53’ Kymani Nedd), Jayden Mendes Delgado (62’ Mees Weeland), Corijn Kokkeel, Lars Mol, Dano Lourens (45’ Rida Elkihel), Aïmane Jaddi, Pieter Joost van der Plas, Seth Bergevoet en Rahime Djadjiri (53’ Xaverencio Mettendaf).
Doelpunten:
Rahime Djadjiri (1-0, 9’), Lars Mol (2-0, 14’), Rahime Djadjiri (3-0, 31’), Aïmane Jaddi (4-0, 60’) en Kymani Nedd (5-0, 70+1’).

Onder 17
Op bezoek in amsterdam hebben deze jongens weer een goed resultaat gehaald. Bij afc was het wederom vechten om elke meter. Zoals altijd is het soms zelfs letterlijk vechten en je plekje. Dit zijn altijd wedstrijden die op een harde manier gespeeld worden en dat ligt NAC niet zo goed. Gelukkig wist Jefry Dijkstra in de 79ste minuut het net te vinden en namen ze gewoon de punten mee naar huis.
Opstelling:
Bart Verbruggen, Assim Said, Sven van Est (41’ Rick de Vos), Björn Hardley, Martijn Brandt (54’ Achilles Joannes), Sil van Doorn, Tommy van Butselaar (80+1’ Awale Ismali Mahamed), Voeri Kotzebue, Wessel Kerckhoffs, Luc Marijnissen (49’ Jefry Dijkstra) en Tika de Jonge.
Doelpunten:
Jefry Dijkstra (0-1, 79’).

Onder 19
Dan zijn we nu bij de klapper van het weekend. De eerste thuiswedstrijd van de onder 19 in de eredivisie, tegen het klapvee uit alkmaar. NAC begon en eindigde niet best aan de wedstrijd. Gelukkig voor NAC was dat bij AZ ook het geval. Veel passes kwamen niet aan, opbouw te langzaam. Eigenlijk wat we zondag ook bij het eerste gezien hebben maar dan bij de achttienjarigen, toch een klein verschil. Nog een verschil was dat Sydney van Hooijdonk in de 90ste minuut de 1-0 op het scorebord wist te zetten en hiermee de volle buit in Breda kon houden. Met andere woorden, NAC is goed begonnen aan de eredivisie, maar er is nog veel werk aan de winkel.
Opstelling:
Luca den Heijer, Jethto Mashart, Wout Neelen, Mohamed Amissi, Sydney van Hooijdonk, Sjaak Kuyper (86’ Beslan Sagov), Jan Paul van Hecke, Boris van Schuppen (70’ Jim Verburgt), Yassin Azzagari, Sem Custers en Gianni Vandepitte (90’ Jochem van Dijk).
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (1-0, 90’).

Met andere woorden, de jeugd is weer lekker op weg in de competitie. Hopelijk kunnen we dit niveau vasthouden en misschien wel uitbouwen.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven