homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 september 2018
Polonaise, woede, berusting en de balans opmaken


NAC presteerde gisteren opnieuw een typisch NAC fenomeen waar te maken, chapeau. Huh? Een chapeau voor de wedstrijd gisteren? Nee, voor het feit dat wanneer er een grote voorpret is geregeld, zoals deze keer het evenement van de Breda Loco’s en BSR met ‘’wij gaan de singel in’’, dan is de wedstrijd drie keer kut. En ja, dat was het.

Gisteren kwam er dan eindelijk een einde aan de maandenlange polonaise die door NAC geleid werd door Breda en omstreken. De laatste weken viel het gelukkig ook al wat andere mensen op door rare wedstrijdverslagen en telkens weer out of the blue goed nieuwsberichten. NAC wist lange tijd zo de meeste supporters prettig in het gareel te houden. Maar ergens weet een supporter die al wat langer meeloopt wel beter, dit gaat allemaal heus zo goed niet. Smulders heeft met een eredivisiewaardig budget een onsamenhangend elftal samengesteld waar de NOAD en kunde meer dan eens opzichtig ontbreekt.

Waarom nu al zo’n heisa maken als je een potje verliest door onder andere een fout van de keeper? Omdat de wedstrijd niet verloren wordt door die ene fout van Van Leer, maar je verliest de wedstrijd al net zo goed door het tonen van te weinig inzet, niet gaan voor iedere bal, een ontzettend trage opbouw en het ontbreken van enig aanvalsplan. Je merkt dan al gauw op de tribune dat het de burger weinig moed geeft, wat ook overslaat in de vocale ondersteuning en het onderlinge gemor op de tribunes.

Wat hebben we de randzaken prachtig voor elkaar bij NAC, sponsortribune zit goed vol, de andere stoeltjes ook, het stadion is bijna deels van de club, geweldig! Is NAC de hoofdzaak voetbal aan het vergeten? Is het product Avondje NAC het enige wat als hoofdzaak geldt? Kapitaal op het veld en een stabiele club worden in de Ere, dat zou het toch gewoon moeten zijn?

Zaterdag staan we voor de niet altijd even gemakkelijke uitdaging in Venlo, daarna volgt niet veel later het bekertreffen met RKC. Heel veel supporters hebben nu hun mening en verwachtingen klaar voor komend seizoen, we weten binnen 8 dagen of deze verwachtingen compleet waar zijn of dat we er een klein beetje naast zaten. Voor nu staan we ergens waar we niet willen staan en mist alle geloofwaardigheid dat het zomaar even beter kan.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rimaris

Geplaatst: maandag 17 september 2018 om 18:32u

100% terechte conclusie!

bem

Geplaatst: maandag 17 september 2018 om 20:15u

Al zingen we tot we er dood bij neervallen, dan loopt dit elftal waarschijnlijk nog met een nederlaag van het veld. Elk jaar denk ik dat ik het dieptepunt wel heb gezien, maar gelukkig zijn we tegendraads en kan het altijd nog slechter.

Rizu

Geplaatst: maandag 17 september 2018 om 20:38u

Ben zo klaar met mijn mening.
Het slechste team dat we ooit gehad hebben.

WW

Geplaatst: maandag 17 september 2018 om 20:41u

Eens met bem.
Je kan zingen tot je een ons weegt maar dat heeft alleen zin met een elftal dat zelf echt wil.

De laatste jaren zijn er 2 momenten geweest waarop het Rat Verlegh Stadion intens, tot in de haarvaten, meeleefde met de ploeg en hartstochtelijke support gaf.

NAC-NEC playoffs 2017 was fantastisch. Een elftal wat het moeilijk had maar wél volop knokte. Het publiek zag de dappere Bredase strijders en tilde ze door de moeilijke momenten heen. De befaamde wisselwerking.

Twee jaar eerder trilde het stadion evenzeer van emotie. In het veld tegen Roda een bende ongeïnteresseerde lamzakken die het intens meelevende publiek lieten zakken. Degradatie het logische gevolg.

Deze selectie moet nog bewijzen welke van de 2 het wordt. Ik zeg er eerlijk bij dat ik het er niet goed uit vind zien.

Grover

Geplaatst: maandag 17 september 2018 om 21:00u

Onze TD heeft er n grote puinhoop van gemaakt en kan hem totaal niet meer serieus nemen...een Engelse linksback halen zonder zelf bekeken te hebben want voetballen kan tie helaas echt niet, Kasteneer komt mijn schoonmoeder nog niet voorbij, Verschueren contractverlenging geven op basis waarvan etc etc. Heb totaal geen binding met dit klote elftal....beste trainer zet Ilic eens achter Te Vrede om te beginnen en stel Nijholt of Kali op niet samen 2 dezelde spelers. En Nijholt als centrale verdediger?? want daar ligt ook nog een pijnpunt trouwens waar niet in dit onsamenhangend k** elftal

Brian Westzee

Geplaatst: dinsdag 18 september 2018 om 16:20u

Deze site is tegenwoordig vergelijkbaar met het voetbal van NAC.

Te traag, te laat en onder het gewenste niveau

petruske

Geplaatst: dinsdag 18 september 2018 om 17:29u

waar blijft Robert Mühren?

Brian Westzee

Geplaatst: woensdag 19 september 2018 om 9:42u

@petruske: die is te traag, te laat en onder het gewenste niveau

petruske

Geplaatst: woensdag 19 september 2018 om 17:56u

Brian waarom hebben ze hem dan gehaald!! en van een lager nivaeu
kan ik me niet voorstellen. slechter wat er nu staat is onmogelijk.

Brian Westzee

Geplaatst: vrijdag 21 september 2018 om 16:02u

Dat hij niet het gewenste niveau heeft wil niet zeggen dat hij minder is dan wat er nu staat.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven