homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 september 2018
Matig weekend NAC jeugd, O-14 hard onderuit.


Alleen de NAC onder 17 had een vrij weekend, de rest kwam allemaal in actie. Helaas met zeer wisselende resultaten.

Onder 11
In de strijd om de Moerdijk Cup is NAC er helaas niet in geslaagd om de beker mee naar huis te nemen. Wel zijn er over het algemeen goede resultaten behaald. Met een zevende plaats kunnen de jongens, die als team nog maar kort bij elkaar zijn, dan ook terug kijken op een redelijk toernooi

Onder 12
Met een drieluiktoernooi tegen fc volendam en nec / fc oss heeft NAC een tweede plaats behaald. Mede door dit resultaat zal de competitie opgesteld worden. Wat de gevolgen hiervan zijn is op dit moment nog niet duidelijk.

Onder 13
Op bezoek in het hoge noorden hebben is er een ware strijd geleverd met een goed resultaat als uitkomt. Op Sportpark Skoatterwâld wist heerenveen twee keer te scoren en deed NAC dit maar één keer. Jammer voor heerenveen was dat het eerste doelpunt in eigen doel ging. Hiermee gingen de punten mee de bus in voor een lange maar fijne terugreis naar Brabant.
Opstelling:
Storm Vloemans, Noah el Makhi, Sam Vrancken, Sam Rienks, Nino de Jonge, Mohammed el Yafati (31’ Karim Mperanyi), Joris Hellemons, Gijs van den Berg, Ninho Gerardo-Felicia (56’ Ismail Bachaou), Levi Roeland, Ismail Bachaou (31’ Camiel Wagemakers). Doelpunten:
Tygo Land (0-1, 13’, eigen doelpunt), Frans Kallenkoot (1-1, 13’) en Levi Roeland (1-2, 19’).

Onder 14
Tegen de nummer drie van poule a heeft NAC als koploper van poule b geen vuist kunnen maken. In de vriendschappelijke wedstrijd tegen az heeft NAC met 5-1 verloren. Is dit een ramp? Nee, want het is een oefenwedstrijd. Aan de andere kant, als dit team zich wil ontwikkelen, moeten de nederlagen wel kleiner en kleiner worden en vervolgens overwinningen te worden. Aanstaande zondag staat namelijk alweer de volgende competitiewedstrijd op het programma. Dit keer tegen de superboeren uit het oosten.

Onder 15
Op eigen veld heeft NAC het nagelaten om alle punten in Breda te houden. Ondanks dat NAC lichtjes de overhand had, wisten de jongens niet te scoren. Als je de beelden bekijkt, dan kom je waarschijnlijk wel tot de conclusie dat het een eerlijke uitslag is. Al voelt het allemaal wat unfair aan.

Opstelling:
Binck Raymakers, Sohayb el Battah, Mees Weeland, Bas Rockx, Jayden Mendes Delgado, Corijn Kokkeel (53’ Xaverencio Mettendaf), Lars Mol, Aïmane Jaddi, Kymani Nedd (64’ Rida Elkihel), Seth Bergevoet (57’ Pieter Joost van der Plas) en Rahime Djadjiri (60’ Dano Lourens). Doelpunten:
Geen.

Onder 19
Eigenlijk zou dit de wedstrijd moeten worden van Gijs Kila en Nout Eggly. Toch liep het even helemaal anders. Op de laatste training van vrijdag moest Gijs Kila al geblesseerd de training staken. Hierdoor was de wedstrijd van de dag erop al verkeken. Bij Nout Eggly was het anders. Na bijna een heel jaar aan de kant te hebben gestaan met een knieblessure, mocht hij eindelijk weer een voor een wedstrijd het veld in. En dan ook nog eens in de basis. Echter na een kleine vijf minuten was de wedstrijd alweer voorbij. Nadat hij zijn knie verdraaide zat de wedstrijd erop. Ondanks dat het de andere knie betrof en de pijn meeviel is hij toch uit voorzorg gewisseld. Hopelijk was het vooral de schrik en valt het letsel mee.
Even terug naar de wedstrijd. Hier kunnen we kort over zijn. Ondanks dat NAC met 5-1 weet te winnen, was de wedstrijd niet goed. Op een of andere manier lukte het niet om het gewenste spel te spelen. Waarom NAC toch 5 keer wist te scoren? Omdat fc den bosch gewoon nog slechter was. Qua niveau zou de uitslag ook zo moeten zijn. NAC speelt eredivisie en fc den bosch eerste divisie. Komend weekend moet dit echter wel opgelost zijn, want dan komt az langs voor de competitie.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven