homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

18 september 2018
Deadline papieren Rat 126 ligt op zaterdag 22 september!


Het seizoen is al weer een paar wedstrijden onderweg. Na een ouderwets rommelige zomerstop zijn we met een enigszins gemankeerd elftal de competitie in gegaan. Keepers gingen en kwamen. Heeft ons mogelijk al wat doelpunten gekost, maar in tegenstelling tot vorig jaar hebben we er gelukkig nog niet echt wedstrijden door verloren.

Twee keer scoren in De Kuip. Een jaar geleden was het ruimschoots genoeg voor een overwinning. Nu incasseren we aan de andere kant vier tegengoals. De verdediging kan nog wel wat bijscholing gebruiken, anders gaan we zelfs de zwakkebroeders Fortuna, De Graafschap en Emmen niet onder ons houden.

Naast de sportieve vooruitzichten, staan er ook nog evenzo belangrijke randzaken in het vooruitzicht. De derby, een lichtmast replica in de Beatrixstraat, de (ver)koop van het stadion, de terugkeer van Angeliño en tal van leuke NAC-evenementen. Meer dan genoeg topics om onze beschouwingen op los te laten gaan.

Hoog tijd om de Papieren Rat weer van stal te halen. De eerste van het seizoen en al weer de 126e in het hele bestaan. In het oudste nog bestaande papieren Fanzine van Nederland is weer voldoende ruimte voor columns, grappen, gedichten, fotofucks, cartoons, verslagen, rubrieken, opvallende berichten, en foto’s, etc, noem maar op. Alles wat jou maar van het hart moet. We gaan hier met jouw bijdrage weer een prachtige en ramvolle NAC bijbel van maken. De oplage zal wéér omhoog gaan en zal wederom vergezeld gaan met een setje prachtige nieuwe NAC-stickers.

We willen met PRAT 126 uit komen bij de wedstrijd NAC – PSV op zaterdag 29 september. Daardoor ligt de deadline het weekend ervoor op zaterdag 22 september. Zorg dat jouw bijdrage voor die tijd in de inbox van de Ratdaxie ligt. Mocht je overigens iets meer tijd nodig hebben, laat het ons dan even weten. In overleg altijd mogelijk!

Stuur jouw bijdrage naar redactie@derat.nl.


Bron : De Rat


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven