homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

11 september 2018
Hoe is het met.... Lucas Schoofs?


Rond uit ruk als we bn/destem mogen geloven. De 21-middenvelder kwam halverwege januari over van KAA Gent en speelde 5 competitiewedstrijden voor NAC alvorens hij zwaar geblesseerd raakte aan zijn enkel. Aanvankelijk stonden er 'enkele maanden' voor zijn herstel en werd gehoopt dat hij in de voorbereiding op dit seizoen weer zou aanhaken, maar anno september lijkt zijn situatie er nog amper op vooruit te zijn gegaan. De krant spreekt er zelfs van dat hij 'amper een teken van leven geeft'. Schoofs is geen 'eigendom' van NAC. De speler wordt van de Buffalo's gehuurd voor de duur van 18 maanden, dus tot medio 2019. Zijn rentree is nog ver weg. De kans dat we Lucas Schoofs niet meer terug gaan zien in een NAC shirt wordt met het uitblijven van positieve ontwikkelingen dan ook steeds reëler.

NAC heeft met Rob Haemhouts, Grad Damen, Olivier Rommens, Giovanni Korte en Pelé van Anholt een half elftal aan langdurig geblesseerden in de selectie. Rommens is zoals bekend al een tijdje aan het toewerken naar zijn rentree sinds hij zijn kruisband in augustus 2017 afscheurde.

Ook voor Pelé van Anholt gloort er licht aan de horizon. De rechtsback die in juli geveld werd met een spierblessure heeft de veldtraining gisteren weer hervat en werkt samen met Haemhouts en Damen een individueel programma af. Van Anholt moet de komende weken langzaam naar volledig herstel werken. Op zijn vroegst wordt zijn debuut ergens in november verwacht.

Giovanni Korte tot slot, staat er van dit sukkelende sextet misschien wel het beste voor. Hij viel op 10 maart op het veld van ado den haag uit met een liesblessure, maar heeft zich inmiddels aangesloten bij de groepstraining van Jong NAC. De Korte staat te trappelen om weer vol mee te doen, maar toch is het onduidelijk wanneer zijn rentree voor NAC1 zal zijn.


Bron : De Rat, bn/destem


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Lucas Schoofs
Rob Haemhouts
Grad Damen
Giovanni Korte
Pelé van Anholt
Olivier Rommens


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Mike

Geplaatst: dinsdag 11 september 2018 om 18:56u

Ergens blijft het coulance verhaal van Olivier Rommens nog steeds bij me hangen als van dat is gewoon niet zoals het gaat in de voetballerij. NAC is een BVO en als je geen kwaliteit levert/langdurig niet kan bijdragen aan de BVO dan kun je zo`n contract niet verlengen. Hetzelfde als een speler geen toekomst meer ziet bij NAC en daarna z`n heil ergens anders zoekt.

Gun hem het beste, maar toch vind ik dat NAC nog bij lange na niet in de positie is om dit soort beslissingen te nemen.

Beekie180

Geplaatst: woensdag 12 september 2018 om 15:24u

Moeilijk om als leek en niet-medicus een juiste inschatting te maken van deze blessures, maar een liesblessure (net als bij Korte, die al vanaf 10 maart aan de kant staat) herstelt doorgaans toch wel iets sneller dan zeven maanden, is mijn gedachte. Net als Schoofs, die op 23 februari zijn laatste wedstrijd heeft gespeeld, en dus al ruim zes maanden aan de kant staat met een enkelblessure. Jammer, dat de privacywetgeving het stellen van inhoudelijke vragen over blessures in de weg staat.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]


Niet geregistreerde bezoekers

Nog geen reaxies!

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven