homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

8 september 2018
Vol programma voor de NAC jeugd


Hieronder een overzicht van de wedstrijden die de jeugd dit weekend gaat spelen. DE wedstrijd waar wij het meeste naar uitkeken wordt helaas niet gespeeld.

Onder 11
Voor dit weekend staat er een leuk toernooi op het programma. De jongens gaan spelen tegen Hammarby IF, AZ en Manchester City, waarna de ploegen opnieuw ingedeeld worden. Zodat op de tweede dag iedereen tegen teams gaat spelen van hetzelfde niveau.

Onder 12
Om de indeling in de competitie te bepalen, spelen onze jongens eerst een kwalificatietornooi. Ze spelen twee wedstrijden, één tegen fc volendam en de andere tegen een combinatie van nec en fc oss talenten. Met de uitslag van deze wedstrijden gaat de knvb proberen een competitie op te zetten met jongens van ongeveer hetzelfde niveau.

Onder 13
Nadat de eerste thuiswedstrijd werd gewonnen staan nu de eerste uitwedstrijd op het programma. Dit is ook gelijk een van de verste. Om 11:00 uur wordt er afgetrapt in heerenveen. Om hier op tijd te zijn en nog een fatsoenlijke warming-up te kunnen doen zitten ze al om 07:15 uur in de bus. Je moet er op jonge leeftijd al veel voor over hebben om bij een BVO te kunnen spelen.

Onder 14
Ook hier staat er een verre uitwedstrijd op het programma, de reis gaat naar wijdewormer. Welke club speelt daar dan weer? Nou, dat is het opleidingscomplex van az. Wij zijn er vorig jaar geweest voor een wedstrijd van de O-17 en dat ziet er goed uit. Alleen jammer dat het zo ver van alkmaar af ligt. Voor ons maakt het niks uit, az is een sterke tegenstander, wel of niet in alkmaar. Mocht je in de buurt zijn, de wedstrijd begint om 10:30 uur. Deze jongens vertrekken om 07:00 uur, moet niet gekker worden. Ben al benieuwd naar de vertrektijden van az tegen bijvoorbeeld roda.

Onder 15
Hij staat dan de eerste thuiswedstrijd op het programma. Zo op het oog is het niet de moeilijkste tegenstander. NAC moeten dan ook vooral waken voor onderschatting. Het is niet voor niks dat spartaan’20 in dezelfde competitie speelt als NAC. Dan heb je als amateurvereniging alles gewoon goed op orde. Om 15:00 uur wordt er afgetrapt voor deze wedstrijd, Sportpark Heksenwiel is dan het toneel.

Onder 19
Na de promotie en de misschien onterechte nederlaag in nijmegen mogen de jongens weer wat zelfvertrouwen trainen in een oefenwedstijd tegen fc den bosch. Dit is een ploeg dit de jongens goed kennen want hier werd al vaker tegen gespeelt. Hopelijk is het daarom ook een goede testcase om verschillende dingen uit te proberen. Wij zijn benieuwd.

Al met al een mooi weekend, al vinden wij het jammer dat de oefenwedstrijd van de onder 17 tegen psv niet door gaat. We waren zeer benieuwd naar het niveau van onze spelers, tegen een ploeg die al jaren met de jeugd in de eredivisie speelt.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: maandag 10 september 2018 om 17:53u

Las net jullie Tweet over Aartsen. Niet doen! Voetbal moet a-politiek zijn.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven