homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

27 augustus 2018
NAC bevestigt: Theo Zwarthoed tekent voor minimaal één seizoen [video]


NAC maakt zojuist officieel bekend dat de 35-jarige Zwarthoed voor één seizoen heeft getekend. De Clubloze keeper hield de afgelopen weken zijn conditie op peil bij fc volendam, het dorp waar hij tevens ook woont. Het is de bedoeling dat hij de ervaren tweede keeper achter een nog vast te leggen eerste keeper wordt. Naar verluidt wordt dat Benjamin van Leer. De ajacied zou voor één seizoen gehuurd gaan worden.

Voor de volledigheid, het gehele bericht van NAC.nl


Theo Zwarthoed voor minimaal een jaar naar NAC

NAC Breda heeft zich versterkt met Theo Zwarthoed. De 35-jarige doelman tekende maandagmiddag een eenjarig contract in Breda, met de optie op nog een jaar. Zwarthoed stond vorig seizoen nog onder de lat bij het Excelsior van onze huidige hoofdtrainer Mitchell van der Gaag.

Met zijn 35 jaar heeft de geboren Volendammer heel wat ervaring, sinds 2001 pendelt hij tussen de Eredivisie en de Eerste Divisie. De sluitpost begon zijn carrière bij FC Volendam, waarna hij werd overgenomen door AZ. De Alkmaarders verhuurden hem vervolgens respectievelijk aan Excelsior en RKC. In 2009 keerde Zwarthoed terug naar FC Volendam, waar hij tot 2012 actief was. In de seizoenen die volgden kwam de doelman uit voor De Graafschap, Go Ahead Eagles, De Dijk en Excelsior. Nu heeft hij gekozen een avontuur van minimaal één jaar in Breda.

Technisch Directeur Hans Smulders over de komst van Zwarthoed: “Na vorig seizoen hebben we de balans opgemaakt en de conclusie getrokken dat we graag een ervaren doelman wilde toevoegen aan ons keepersgilde. We kwamen daarbij al snel uit op Theo en hebben een aantal maanden geleden voor het eerst gesprekken gevoerd. Na de plotselinge terugkeer van Muric naar Manchester zijn de gesprekken vorige week in een stroomversnelling geraakt en hebben we hem bereid gevonden om naar Breda te komen. Naast de komst van Theo zetten we in op het halen van nog een doelman, waarmee we ervoor willen zorgen dat de rust en stabiliteit definitief terugkeert in het doel van NAC.”

Theo Zwarthoed: “Ik ben blij dat we na veel gesprekken eruit zijn gekomen. Ik wil met mijn ervaring ervoor zorgen dat het rustiger wordt onder de lat en daarnaast de jonge jongens helpeng. Door de jaren heen ben ik hier vaak geweest en kwam hier altijd graag. Ik ben oprecht trots om nu voor NAC uit te mogen komen. "


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Brian Westzee

Geplaatst: dinsdag 28 augustus 2018 om 11:06u

Gaaf (not), Zwarthoed die dit weekend de vierde keeper wordt in vier wedstrijden waarna hij op termijn plaats moet maken voor Van Leer die (bij mijn weten) momenteel nog niet (wedstrijd)fit is.

Wat is het record voor het aantal verschillende keepers in één seizoen?

sjorro

Geplaatst: dinsdag 28 augustus 2018 om 15:04u

@ Brian Westzee Ach, records zijn er om gebroken te worden toch?
Afgelopen zaterdag had geen enkele keeper zijn doel schoon gehouden als het zo labiel is wat er voor je neus gebeurd.

Ik hoop (en meer niet) dat die Zwarthoed vanuit zijn ervaring de spelers voor hem wat beter weg kan zetten & coachen dan de keepers die we tot nu toe hebben gezien.

Al is Rotterdam zuid uit, misschien het moment om 8-1-1 te gaan spelen


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven