homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

17 augustus 2018
Gewoon druk op de ketel in een aanstormende heksenketel(?), een voorbeschouwing op #NACGRA


Morgen is het dan na vele maanden weer zover: het eerste Avondje NAC van het nieuwe seizoen. En hoewel we natuurlijk geen feyedinges of ajax of iets in de buurt van kampioenskandidaat zijn, is het morgen gewoon al een eerste finale. Gewoon puur om het feit dat je maar één keer een directe concurrent thuis krijgt per seizoen en laten er nu na De Superboeren morgen gelijk wéér twee directe concurrenten langskomen in het Rat Verlegh. Dat biedt minstens zoveel kansen als hoofdbrekens. Vergeet trouwens het heerlijke tussengerecht in de Kuip niet, waarvoor de verkoop reeds in volle gang is, op zondag 2 september is feyenoord om 16:45 uur de tegenstander. (Ja, dat is die tijd die vorige week ook zo goed beviel .

Terug naar de belangrijke pot van morgen tegen de Graafschap. Vorige week werden door de superboeren de eerste drie punten van het seizoen binnengehaald door een keurige 2-0 zege. Om direct uit de lucht te helpen dat ze nu NAC wel ‘even’ over de knie gaan leggen: de 1-1 had tegen 9 man van feyenoord nog zomaar kunnen vallen. Helaas valt dat argument een beetje weg omdat er gewoon vrijwel niks is op te noemen wat NAC mee moet nemen uit de vorige wedstrijd. Dat ze alles maar in Alkmaar hebben gelaten en de lessen afgelopen week in Zundert hebben geleerd. Hopelijk heeft onze TD tevens zijn conclusies kunnen trekken over de positie onder de lat en is hij het cadeaupapier en de strik aan het bestellen, zodat het uiteindelijk in Engeland kan belanden. Niks tegen de persoon Birighitti, maar afgelopen zondag was de absolute druppel wat betreft zijn periode bij NAC.

Van der Gaag heeft nogal wat wijzigingen en daarbij verassingen voor ons op de rol. Het goede nieuws is dat de boomlange keeper Muric klaar is voor zijn debuut in de Eredivisie, hij heeft inmiddels een aantal dagen volledig meegetraind en gaat zo goed als zeker starten. Opvallend probeersel van onze trainer lijkt Arno Verschueren op de rechtsback positie te worden. Is dat niet een probeersel wat onze vorige trainer Vreven hopeloos heeft zien mislukken? De tijd zal het uitwijzen of Arno nu wél zijn mannetje staat op die positie, we hopen met ‘m mee. Op het middenveld ook een kleine verassing: Nijholt gaat daar naast Kali spelen als controlerende man. Luka Ilic zou grote kanshebber zijn op de nr. 10 positie. Dit alles afgaande op de afsluitende training vandaag, is dit de waarschijnlijke opstelling:

Muric, Verschueren, Koch, Mets, Leigh, Kali, Nijholt, Ilic, El Allouchi, Rosheuvel en Te Vrede.

Bij de bezoekers houdt men naar alle waarschijnlijkheid vast aan het team dat vorige week feyenoord versloeg:

Jurjus; Abena, S. Nieuwpoort, Van de Pavert, Owusu; Tutuarima, Nijland, Bakker; Van Mieghem, Serrarens en El Jebli.

Trainer Henk de Jong denkt er zo over: " We hebben drie bonuspunten gepakt, nu moeten we die goede lijn doortrekken. NAC heeft een goede trainer en een stadion waarbij het publiek er vol achter staat. Ze willen iets totaal anders laten zien dan afgelopen zondag (5-0 nederlaag tegen AZ). Daar moeten we ons tegen wapenen. We willen ons eigen spel spelen. Dat hoort bij ons " .

Genoeg geproat. Morgen vlammen. Hup NAC!

Update, nog een belangrijke mededeling:


Bron : De Rat, bn de stem, de graafschap


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


18-aug-2018 NAC-DGS (3-0)


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

Peter13

Geplaatst: zaterdag 18 augustus 2018 om 6:53u

Verschueren heeft een paar goede, maar nog meer slechte wedstrijden gespeeld als rechtsback. Ik ben benieuwd. Blijkbaar heeft hij het op de trainingen afgelopen week goed genoeg gedaan om vd Gaag te overtuigen.

fvf6

Geplaatst: zaterdag 18 augustus 2018 om 12:21u

Ik begrijp niet waarom van der Gaag vasthoudt aan het onzeker ogende centrale duo Koch en Metz . Ik heb Palmer-Brown maar 45 minuten zien voetballen tegen Young City en die straalde rust uit was goed aan de bal waarom speelt hij niet?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven