homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

12 juni 2018
Frank van Kempen nieuwe trainer Jong NAC


Vanaf komend seizoen werkt NAC weer met een aparte selectie voor Jong NAC. Voorheen was het een team dat elke keer werd samengesteld met de reserve spelers van het eerste elftal aangevuld met talenten uit de onder-19. Vanaf dit jaar werkt ook Jong NAC met een eigen selectie, in de hoop te kunnen instromen in de voetbalpiramide. Als je een aparte selectie hebt moet je natuurlijk ook een aparte staf hebben. De eerste stap hierin heeft NAC vandaag gezet.

Frank van Kempen tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een jaar. Als trainer heeft Van Kempen al veel met talenten gewerkt. Vaak in de laatste fase voor de stap naar een profcarrière. Zo is hij begonnen als trainer bij roda jc O-19 waarna de overstap maakte naar helmond sport om hier assistent van het eerste en hoofdtrainer van de beloften te worden. Daarna heeft hij de overstap gemaakt naar psv, als videoanalist, om vervolgens weer terug te keren als trainer van de samenwerking tussen Jong vvv en helmond. Het seizoen erop was hij assistent-trainer van Oranje O-20. Tot slot werd hij trainer van Sparta O-19 en Jong Sparta. Dat is ook zijn laatste werkgever.

Met zo’n cv kun je wel stellen dat hij veel heeft gewerkt met talenten. Enige kanttekening die we kunnen maken is dat het allemaal (weliswaar veelzijdige) klussen zijn geweest gedurende slechts ongeveer een seizoen. Laten we hopen dat zijn dienstverband een langere toekomst inhoudt. Dat past wellicht toch beter in de toekomstvisie van NAC en smullie.

Smullie heeft ook nog enkele lovende woorden over onze nieuwe aanwinst en laat weer een stukje van de voetbalvisie zien. “Het is een bewuste keuze om een nieuwe trainer voor het beloftenteam toe te voegen aan onze staf. Frank kan zich volledig gaan focussen op Jong NAC. Naast zijn functie bij de beloften, wordt hij ook assistent bij het eerste elftal. Samen met de performance staf gaat hij alle individuele programma’s ontwikkelen op het gebied van de 5 ringen, fysiek, techniek, tactiek, mentaal en teambuilding.”

Zelf is van Kempen uiteraard ook bij met zijn overstap naar NAC. “NAC heeft met het inrichten van een zelfstandig beloftenteam een duidelijke ambitie uitgesproken. Het is voor de club een stap in het doorontwikkelen van de vele talenten die hier rondlopen. Ik ben op mijn beurt trots dat ik deel uit mag gaan maken van dat proces en zie het als een mooie uitdaging om de brug te vormen tussen de jeugdopleiding en het eerste elftal.”

Welkom Frank, veel succes met deze mooie klus!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
25
26
27
28
29
30
31

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

rade

Geplaatst: woensdag 13 juni 2018 om 15:37u

Iemand die z’n sporen verdiend heeft op het gebied van talentontwikkeling. Lijkt een prima keuze. Vraag me in t hele verhaal over Jong NAC wel af hoe de reserves aan speeltijd gaan komen. De talenten moeten wedstrijden spelen. Plaats maken voor Haemhouts of Nijholt past daar niet in....

Zien we Rommens nu eigenlijk nog terug bij (Jong) NAC??


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven