homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

6 juni 2018
Avondje NAC Loop kan nog wel wat donaties en deelnemers gebruiken!


En daarom verdubbelt NAC het donatiebedrag voor deze ‘Avondje NAC Loop’, die aankomende vrijdagavond in en rond het Rat Verlegh Stadion plaats zal vinden. De opbrengst van deze sponsorloop gaat naar het restauratie fonds van de Grote Kerk. Daar kunde oew longe best wel vur uit oew lijf lope.

Er zijn 3 afstanden waarvoor jij je kunt inschrijven. Om 19.00 uur start de familieloop van 1912 meter. Deze start op het supportersplein voor de Bea, maakt een rondje voor het SVB gebouw langs over P5, tussen Vak G en de Stada Stores door, via het voorplein het hoofdgebouw in, door de spelerstunnel, driekwart ronde op het veld, bij Vak I de gracht in en binnendoor via ingang 1 van de B-side weer naar het supportersplein onder de finishvlag door. En met een beetje fantasie heb je zo ongeveer 1912 meter gelopen.
De andere afstanden van 3km en 6 km starten eveneens voor Café Beatrix, maar rennen het SVB gebouw voorbij tot aan Café ’t Hoekske, waar ze rechtsaf Tuinzigt in duiken. Langs de velden van TVC, parallel aan het spoor door de straten van Westerpark, over het fietspad van de Westerparklaan onder het spoor door, na P7 het Steenakkerpad op, Stadionstraat, via het voorplein het hoofdgebouw in, door de spelerstunnel, driekwart ronde op het veld, bij Vak I de gracht in en binnendoor langs de bar van de Bea weer naar het supportersplein onder de finishvlag door. Pff, je bent er zo joh. De deelnemers van de 6 km, doen datzelfde rondje nóg een keer.

Inmiddels hebben zich al meer dan 700 NAC’ers aangemeld voor deze afstanden. Maar de donaties die aan die deelnames zijn gekoppeld lopen nog wat achter op het beoogde eindbedrag van €2.500,- voor de Grote Kerk. Die blijft nu nog steken op zo’n €1.410,-. Daar kun jij wat aan doen. Door je in te schrijven en er een donatiepagina aan te maken of een donatie bij een andere deelnemer te doen.

NAC wil dit doel graag stimuleren: Om het gestelde doel van €2500,- aan donaties te halen wil NAC de deelnemers (en hun achterban) graag nog extra stimuleren om toch te doneren. Daarom gaat de Parel van het Zuiden het totale bedrag aan donaties (tot een bedrag van €2500,-) verdubbelen!

Inschrijven voor de afstanden doe je HIER

Doneren op een volstrekt willekeurige donatiepagina doe je HIERRR


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

WW

Geplaatst: woensdag 6 juni 2018 om 14:35u

Ik zit in het Chasse bij John Cleese op de "Last chance to see me before I die" tour dus ga niet rennen.

Maar ik vind 700 deelnemers eigenlijk helemaal niet gek.
Is de conclusie dan niet dat het bedrag dat per deelnemer naar het goede doel gaat simpelweg (te) laag is?

Don Leon

Geplaatst: woensdag 6 juni 2018 om 16:41u

Mijn conclusie is dat het goede doel bedrag niet direct gekoppeld is aan het aantal deelnemers. Dat bedrag komt direct uit de individuele giften van deelnemers en donateurs van een deelnemer.

Van het bedrag dat je betaalt om te mogen deelnemen aan de afstanden gaat er geen enkel percentage naar het goede doel. Die opbrengsten uit de inschrijvingen zijn bedoeld om de organisatiekosten af te dekken.

WW

Geplaatst: donderdag 7 juni 2018 om 21:59u

Hoorde vanmiddag op de radio een Grote Clubactie-reclame. 80% van de opbrengst naar de club.

Ik snap geen reet van de hier gehanteerde constructie: `de donaties die aan die deelnames gekoppeld zijn`...?


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven