homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

30 mei 2018
Wedstrijdschema voorbereiding seizoen 18/19 zo goed als compleet


Zo zonder die play offs duurt die voetballoze periode veel te lang. Daarom zijn we blij dat het voetbalfeestje over 5 weken al weer begint, met een paar leuke opvallende wedstrijden!

De eerste training start op zaterdag 30 juni om 10.00 uur zonder al te veel poespas op het trainingscomplex in Zundert. Hopelijk kunnen we daar al een zo goed als complete selectie aanschouwen. Doordeweeks wordt er nog rustig aan gedaan met een bescheiden trainingskamp op de velden van vv Victoria ’03 in Oudenbosch, waar de selectie 24/7 bij elkaar zal blijven en overnachten in Hotel De Reiskoffer in Bosschenhoofd.

Op zaterdag 7 juli zal pas met de eerste traditiepot tegen Madese Boys worden afgetrapt. Deze wedstrijd kan mogelijk wat concurrentie krijgen van een grote pot, diezelfde dag ergens in de buurt. Daarover later wellicht meer. Later die week speelt NAC een oefenwedstrijd in Oudenbosch tegen vv Victoria ’03, de club waar we de week ervoor nog de velden van hebben mogen gebruiken.

De weerstand zal hierna flink omhoog gaan, als we op zaterdag 14 juli in St Willebrord zullen aantreden tegen het gedegradeerde Sparta. De supportersgeledingen van beide clubs zijn intussen in overleg over een mogelijke editie van de Andro Knel Bokaal, ook hierover later wellicht meer.

Hierna gaat NAC op het vliegtuig naar Manchester, te gast op de Football Academy van onze satellietclub Manchester City. Hier verblijft NAC van maandag 16 t/m zaterdag 21 juli. Op de slotdag speelt de ploeg van Mitchell van der Gaag nog een oefenwedstrijd tegen Sheffield Wednesday (afgelopen seizoen 15e geëindigd in de Championship). Helaas zal deze wedstrijd worden afgewerkt achter gesloten deuren. Hier wordt een potentieel pracht tripje voor de NAC supporters helaas onmogelijk gemaakt. Dat was toch een buitenkansje.

Als de boys terugkomen uit Engeland, doen ze het weer een poosje kalm aan, voor wat wedstrijden betreft. Van der Gaag kennende zal het er op de training stevig tegenaan gaan, om de eerste wedstrijd van het nieuwe seizoen geen conditionele achterstand te hebben opgelopen. Maar ook om het tegen zijn oude clubs Excelsior te laten zien, als ze op zaterdag 28 juli op Sportpark De Wildert in Zundert tegen elkaar spelen. Deze traditie is natuurlijk een beetje om zeep geholpen. Hoewel we nog steeds naar Zundert mogen, is deze wedstrijd niet tegen de plaatselijke amateurs (qua weerstand opbouw in de voorbereiding wellicht nog te billijken), maar wordt deze wedstrijd ook nog eens al om 14.30 uur afgewerkt. Dit maakt een leuke biertrip (per bus, bakfiets, step, te voet, of paraglider) vrijwel onmogelijk.
Mocht je die dag toch zoiets van plan zijn, dan kun je er beter voor kiezen om die middag naar Sint Willebrord af te reizen als Jong NAC daar om 18.00 uur tegen SK Lommel speelt.

Een paar dagen later kun je op woensdag 1 augustus in de agenda ook als bezet afvinken, want dan zal NAC tegen een nog te bepalen BVO aantreden. Locatie, tegenstander en tijd zijn nog onbekend.

Tot slot hebben we op zaterdag 4 augustus van 11.00 uur tot 17.00 uur de Open Dag van NAC, met om 13.00 uur op het hoofdveld een wedstrijd van NAC 1 tegen de Elite Development Squad van Manchester City. Ook Jong NAC speelt die middag nog een oefenwedstrijd, in hun geval tegen FC Eindhoven op Sportpark Heksenwiel.

De kaartverkoop voor alle oefenwedstrijden gaat binnenkort van start. Houd hiervoor onze officiële kanalen goed in de gaten.

Even een recap in onderstaande tweet!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
26
27
28
29
30

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

GB

Geplaatst: donderdag 31 mei 2018 om 21:53u

Wat een misprijzen in deze tekst over het mogelijk missen va de tripjes. Manchester is wellicht een eis van MC zelf, eerst uitzoeken. Daarnaast zal MC wellicht niet zitten te wachten op de moeite van het organiseren. Zundert is jammer maar helaas. Snap t sentiment, maar ga dan tijdens het seizoen meer het gesprek aan (wellicht wel gedaan) en maak duidelijk dat je als supporters iets dergelijks wil. Nu lijkt het vooral teleurstelling dat ze niet aan je gedacht hebben (lijkt want geen idee wat er getracht is) of neem t op in het handvest. Elke voorbereiding 1 trip naar Zundert of igg een pot die draait om de trouwe supporters, probleem opgelost me dunkt..........

RS

Geplaatst: vrijdag 1 juni 2018 om 11:44u

Was toch eigenlijk een puinhoop daar in Zundert? Zogenaamd voetballen tegen een samengeraapt zooitje. Het gras was nog niet gemaaid vorig jaar! En met stomdronken Nac-supporters als entourage. Ik heb Stijn Vreven niet vaak gelijk gegeven.
Madese Boys en Victoria is toch een ander verhaal; serieuze amateurclubs.


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven