homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

29 mei 2018
NAC O19 in extase, 60 km verder, een wereld van verschil.


Bijna de gehele opleiding kwam dit weekend in actie, alleen de onder 11 had vrijaf. Voor de meesten van hen stond er niet echt meer iets op het spel. Voor de bovenbouw echter wel. Die konden namelijk allebei nog promoveren naar de eredivisie. De een speelde in heerenveen, de andere in groningen. Waar het allemaal in heeft geresulteerd lees je hieronder.

Onder 12
Op bezoek bij pec zwolle is het voor deze jongens niet gegaan als vooraf verwacht. Ondanks dat er voldoende weerstand werd geleverd, waren de zwollenaren toch te sterk. Met een verschil van 10 doelpunten ging de jongens de bus weer in, de eindstand was 16-6.

Onder 13
Ook de wedstrijd tegen roda jc was een pittige. Al kwamen ze wel snel op voorsprong. In de eerste minuut en de achtste werd er namens NAC gescoord. Hierna was het voor beide kanten een lange zit. Nog net voor rust wist roda de aansluitingstreffer te scoren. Aan het begin van de tweede helft wist roda nog een keer te scoren wat de eindstand op 2-2 brengt. Dat betekent ook dat NAC op doelsaldo boven roda blijft staan. Hiermee sluiten de jongens het seizoen onderaan het linkerruitje af op een zevende plaats. Zeven punten en twee plaatsen boven willem ie ie, waar NAC twee keer overtuigend wist te winnen.
Doelpunten:
Ezechiel Banzuzi (0-1, 1’), Oualid Agougil (0-2, 8’), Jens Willems (1-2, 24’) en Diego Brina (2-2, 33’).

Onder 14
In deze wedstrijd speelde NAC tegen een directe tegenstander om de tweede plaats. In punten stonden de teams gelijk alleen het doelsaldo van ado was beter. Al vroeg in de wedstrijd komt NAC op een 1-0 voorsprong. Alleen jammer dat ado laat in de tweede helft nog de gelijkmaker wist te maken en de eindstand vaststelde op 1-1. Door deze uitslag verandert er niks aan de stand en blijft NAC op een derde plaats staan. Wat niet verkeerd is, omdat ze na de winterstop in een zwaardere poule waren ingedeeld.
Opstelling:
Sohayb el Battah, Mees Weeland (35' Mees de Blok), Bas Rockx, Jayden mendes Delgado, Corijn Kokkeel, Lars Mol (46' Pieter Joost van der Plas), Kymani Nedd, Rida Elkihel, Wessel van Esch (35' Wessel van de Sanden), Seth Bergevoet en Dano Lourens (50' Xaverencio Mettendaf).
Doelpunten:
Mees Weeland (1-0, 8’) en Finn DIcke (1-1, 54’).
Bijzonderheden: In de zevende minuut kreeg Fabian Hilpert (ado) een rode kaart.

Onder 15
Eigenlijk was het een wedstrijd die nergens meer over ging. Toch wil je als speler het seizoen goed afsluiten. Dat is de jongens zeker gelijkt. Met een 0-5 overwinning kwamen de jongens terug uit den haag. Hiermee eindigt de ploeg op een tweede plaats met 49 punten. Helaas wel op 8 punten achterstand van koploper willem ie ie.
Opstelling:
Owen van Rosmalen, Bar Verburgt (62' Sven Mol), Luc Marijnissen, Mihailo Mijajlovic, Achilles Joannes, Bram Hesselberth, Ocean Polonius, Tika de Jonge, Ilysa el Moussaoui (54' Tijn van 't Westeinde) en Awale Ismali Mahamed (36' Stef de Wijs).
Doelpunten:
Ilysa el Moussaoui (0-1, 2'), Tika de Jonge (0-2, 26'), Ocean Polonius (0-3, 48'), Stef de Wijs (0-5, 61') en Onbekend (0-5, 66').

Onder 17
Dan hebben we hier de eerste wedstrijd die er nog echt om ging. Hier stond zelfs promotie naar de eredivisie op het spel. Het makkelijkste was winnen van heerenveen. Echter kon een gelijkspel en zelf verlies ook maar dan moest utrecht punten laten liggen. Utrecht liet inderdaad punten liggen tegen volendam, echter niet genoeg. Heerenveen kwam in de 77ste minuut op voorsprong door Arjen van der Heide. Hiermee was hij ook gelijk de matchwinner en loopt NAC promotie mis op een punt. Dus ook volgend jaar speelt het in de eerste divisie.
Opstelling:
Tein Troost, Floris van Nijnanten, Blörn Hardley, Jim Verburgt, Sabir Agougil, Hakim Mperanyi, Daan Wensink, Sven van Est (68' Boris van Schuppen), Tommy van Butselaar, Vieri Kotzebue en Wessel Kerckhoffs (50' Sil van Doorn.
Doelpunten:
Arjen van der Heide (1-0, 77').

Onder 19
Dit was in vele opzichten een speciale wedstrijd. Het was de laatste van het seizoen, de laatste voor een aantal spelers en de promotie naar de eredivisie stond nog op het spel. Tegenstander groningen was hier al zeker van was niet van plan NAC een handje te helpen. Bij winst was NAC zeker van promotie, bij een ander resultaat was het afhankelijk van andere wedstrijden. In de rust was stond NAC gelukkig op een 1-2 voorspong. Van de andere velden kwamen namelijk voor NAC negatieve berichten. Zowel pec zwolle als roda jc stond voor. Hierdoor moest NAC winnen. Gelukkig kwam er in de 80ste minuut wat rust in de ploeg toen Mohamed Amissi de 1-3 binnenschoot. Door deze overwinning speelt NAC volgend jaar in de eredivisie en speelt het zijn wedstrijden op het hoogste niveau. Hiermee zal de weerstand hetzelfde zijn als in de promotiepoule of misschien zelfs wel hoger. Alleen naar goed voor de ontwikkeling.

Tevens was het de laatste wedstrijd voor Jerimo van den Bempt en Jerzy Vermeeren. Die gaan stoppen bij NAC maar misschien gaan ze nog ergens anders spelen. Ook van de overige A-junioren was het de laatste wedstrijd alleen is hier nog geen duidelijkheid over wat ze gaan doen.
Opstelling:
Karol Niemczycki, Jerimo van den Bempt (65’ Jerzy Vermeeren), Victor Stenzler, Jochem van den Biggelaar (85’ Wout Neelen), Marwin Reuvers (80’ Rick Snijders), Skender Loshi, Jethro Mashart, Julian Broeren, Sjaak Kuyper (70’ Mohamed Amissi), Sydney van Hooijdonk (82’ Gijs Kila) en Jules Molenschot.
Doelpunten:
Sydney van Hooijdonk (0-1, 5’), Jhurrey Margaritha (1-1, 14’), Sydney van Hooijdonk (1-2, 28’) en Mohamed Amissi (1-3, 80’)
Bijzonderheden: In de tweede helft miste Sydney van Hooijdonk strafschop voor de 1-3.


Bron : De Rat, NAC Jeugd


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
24
25
26
27
28

Relaties

Geen relaties gevonden

Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


[ laatste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

portugeese naccer

Geplaatst: woensdag 30 mei 2018 om 12:43u

Zeg, mede NAC-supporters, zo maar op een woensdagmiddag en volstrekt off-topic, wellicht een domme vraag, maar is er al enig zich op nieuwe speulerkes?

Nu is de Portugees niet zo van het "geruchtencircuit" maar het is nu wel heel stil aan het front.

Don Leon

Geplaatst: woensdag 30 mei 2018 om 18:10u

@PN

U wordt op uw wenken bediend. Zie volgend item!


[ eerste reaktie ]
[ reakties < 24 uur ]

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2019 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven