homepage
bookmark
print
of log in voor extra’s
en toegang tot

Gebruikersnaam:     Wachtwoord:
       
Wachtwoord Opslaan   

DeRat.nl > Nieuws > Laatste Nieuws > Nieuws item

28 mei 2018
NAC gaat samenwerkingsverband aan met Helmond Sport


NAC heeft vandaag een samenwerkingsverband bekend gemaakt met Helmond Sport. De Parel van het Zuiden gaat de komende vier seizoenen de eigen talenten een plek bieden bij de Kattenmeppers. De intentie van de deal lijkt in veel opzichten op het basisprincipe van de deal die NAC zelf met City heeft, waarbij de spelers van NAC een directe versterking zouden moeten zijn voor het 1e elftal van Helmond.

De samenwerking hing al een poos in de lucht en er zijn in de afgelopen jaren al eerder spelers geweest die ervaring opdeden bij de Oost Brabanders. Grad Damen speelde er afgelopen seizoen en de nu constant in de basis spelende El Allouchi ging hem voor in de periode 2014 tot 2016.

De samenwerking werd met de bekendmaking ook direct bekrachtigd met het overstappen van Diego Snepvangers en Bodi Brusselers. Beide spelers zullen dan ervaring op kunnen doen in het betaalde voetbal, iets wat bij NAC op dit moment nog niet blijkt te lukken.

Hans Smulders, die in de afgelopen anderhalf jaar inmiddels niet kan verweten worden dat hij een lange termijn visie heeft en deze ook zo uitdraagt, reageert in zijn nopjes op de aankondiging: " Bij NAC zetten we al enige tijd flink in op de individuele ontwikkeling van onze spelers. Per speler werken we met een persoonlijk ontwikkelingsplan, waarin we de ontwikkeling van de speler vanuit meerdere specialisaties in de gaten houden en met name kijken naar de vervolgstappen die de speler moet zetten om de gezamenlijke doelen te bereiken. Voor sommige van onze grotere talenten komt de stap naar het eerste van NAC nog nét iets te vroeg, maar is het wel zaak dat zij onder de juiste weerstand geprikkeld worden zich door te ontwikkelen. "

" Wij zijn dan ook erg blij dat we de samenwerking met Helmond Sport officieel hebben bekrachtigd. Het is een mooie club en ze hebben inmiddels een goede voetbalvisie ontwikkeld om door te groeien. Ik ben ervan overtuigd dat deze samenwerking op de lange termijn een win-win situatie oplevert voor beide clubs. "

Ook de AD van Helmond reageert tevreden: " Helmond Sport is volop in ontwikkeling en heeft door de komst van het nieuwe stadion, dat in 2023 wordt opgeleverd, een mooie toekomst voor zich. In het kader van onze toekomstvisie is het ook belangrijk om te kijken naar de prestaties van 'vandaag'. Om op de korte én lange termijn steeds beter te presteren is samenwerken met NAC voor ons een mooie kans. Wij kunnen NAC helpen bij het verder doorontwikkelen van hun talenten en ondertussen onze selectie van een kwaliteitsimpuls voorzien. Een win-win voor beide clubs dus. "

Op trainersgebied is het rond bij NAC, er is nu ook duidelijkheid over enkele verhuurde spelers, het is wachten op duidelijkheid omtrent het aansterken van de selectie voor komend seizoen. We wachten vooralsnog geduldig af.

Hup NAC!


Bron : De Rat, NAC


< 
 
 >
zo
ma
di
wo
do
vr
za
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31

Relaties


04-jun-2018
Ook Sprangers gaat katten meppen...


Ratistieken

In totaal bevat onze database 19445 nieuws items met in totaal 316603 reakties

GEMIDDELDES

Reacties per item: 16,28

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws

Geregistreerde bezoekers


Nog geen reaxies!

 

Eerder nieuws      |       REAGEER OP DIT ITEM      |       Later nieuws
© 1996 - 2018 NAC Fanzine "De Rat" Colofon
Boven